• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Öncelikle herkese mutlu yıllar. Allah dileklerimizi kabul etsin bizim de evlatlarımız olsun inşallah. Doktorum ocak ayındaki adetinle gel dedi ama ben korkuyorum açıkcası. Aynı merkezde olacak transfer fakat 5 negatif deneme sonrası doktorumu değiştirdim. Bu ay transfer olursam 6. transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Öncelikle herkese mutlu yıllar. Allah dileklerimizi kabul etsin bizim de evlatlarımız olsun inşallah. Doktorum ocak ayındaki adetinle gel dedi ama ben korkuyorum açıkcası. Aynı merkezde olacak transfer fakat 5 negatif deneme sonrası doktorumu değiştirdim. Bu ay transfer olursam 6. transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin canım Allah gönlümüze göre versin canım

Ben şişli memorialda tedavi görüyorum. Yaş 39 ilk transferim dondurulmuş embriyo transfer edildi. 1 yıldır hastanelerdeyim şu ana kadar bana uygulanan en hafif işlem diyebilirim. Normal bir muayene ne ise o. İşlem sonrası 1 saat kadar hastanede yatarak dinlendim. Sonra eve geldik. Evde de dinleniyorum ama sürekli yatmıyorum açıkçası. İş yapmıyorum sadece bakalım 10 gün nasıl sabredicem en zor kısmı beklemek sanırım. Herkesin transferi kolaylıkla geçsin inşallah 🧿

Merhaba kızlar öncelikle bu süreçle olanlara sürekli dua ediyorum, Kasım 30da transfer oldum şuan 7 haftalık bebisimle sizlere yazıyorum. Bende biryerde okudum ve uyguladım, transfer günü dahil 3 4 gün, 1 kase paça çorbası içtim tutunmada etkili oluyormuş diye okudum. Hayatımda ilk defa içtim burnunuzu kapatıp icmenizi tavsiye diyorum. Sifa olsun bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun🥰

Merhaba kızlar öncelikle bu süreçle olanlara sürekli dua ediyorum, Kasım 30da transfer oldum şuan 7 haftalık bebisimle sizlere yazıyorum. Bende biryerde okudum ve uyguladım, transfer günü dahil 3 4 gün, 1 kase paça çorbası içtim tutunmada etkili oluyormuş diye okudum. Hayatımda ilk defa içtim burnunuzu kapatıp icmenizi tavsiye diyorum. Sifa olsun bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun🥰
🙏

Amin Amin Amin canım benimde yarın transfer günüm belli olacak nasipse dua edersen çok mutlu oluruum 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ Rabbim kolaylıkla sağlıkla anne olmamızı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ başka neler yaptın peki ? İlk deneme miydi

Amin Amin Amin canım benimde yarın transfer günüm belli olacak nasipse dua edersen çok mutlu oluruum 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ Rabbim kolaylıkla sağlıkla anne olmamızı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻❤️❤️ başka neler yaptın peki ? İlk deneme miydi
Hadi hayirlisi guzel haberler alirsin allahin izniyle🤗1 kere asilama yaptırdım olmadi,ilk tüp bebek denemesiydi bu. 2 tane transfer edildi 1 tane tutundu. Transfer icin tuvalete sıkışık gelin dediler, ben saat 1 de basladim su icmeye 2 de transfere aldilar, cok cok sıkısık olursaniz transferden hemen sonra tuvalet icin kalkmak istersiniz. Ben transferden sonra 1 saat yatip, sonra tuvaleti kullandim, bence hastaneye gidince su icmeye baslayin. 3 gün tuvalet harici hiç kalkmadim evde dinlendim. Tepsi tencere asla kaldırmadım

Birde kayısı hoşafı içtim hergun 1 kase çünkü kabızlık ihtimali oluyor, hem stres hem ilaçlardan hemde hareketsizlikten

Back
X