- 5 Aralık 2024
- 182
- 40
- 13
- 35
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Ocakta tüp bebek transferi olacak arkadaşlar destek olalım birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya benim de , rabbim tutunmalarını nasip etsin , seninnn canım ne zaman dua et bana da
Amin canım Allah gönlümüze göre versin canımÖncelikle herkese mutlu yıllar. Allah dileklerimizi kabul etsin bizim de evlatlarımız olsun inşallah. Doktorum ocak ayındaki adetinle gel dedi ama ben korkuyorum açıkcası. Aynı merkezde olacak transfer fakat 5 negatif deneme sonrası doktorumu değiştirdim. Bu ay transfer olursam 6. transferim olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun.
3 ocakta benim de kontrol ve haftaya güm belirlenecek nasipse Ayy aminnn aminnnn 2025 te anneyizBende nasipse 3 Ocakta transfer olucam dualarınıza talibiz hepimizin gönlüne göre versin 2025te annesin anneyiz
Amin Amin Aminnnnn canım nasıldı anlatabilir misin ? Yaş kaç kaç transfer oldu ? Hangi hastahaneBen bugün transfer oldum. Umarım herkes beklediği güzel haberleri sağlıkla alır
Merhaba kızlar öncelikle bu süreçle olanlara sürekli dua ediyorum, Kasım 30da transfer oldum şuan 7 haftalık bebisimle sizlere yazıyorum. Bende biryerde okudum ve uyguladım, transfer günü dahil 3 4 gün, 1 kase paça çorbası içtim tutunmada etkili oluyormuş diye okudum. Hayatımda ilk defa içtim burnunuzu kapatıp icmenizi tavsiye diyorum. Sifa olsun bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun
Amin Amin Amin canım benimde yarın transfer günüm belli olacak nasipse dua edersen çok mutlu oluruum Rabbim kolaylıkla sağlıkla anne olmamızı nasip etsin başka neler yaptın peki ? İlk deneme miydiMerhaba kızlar öncelikle bu süreçle olanlara sürekli dua ediyorum, Kasım 30da transfer oldum şuan 7 haftalık bebisimle sizlere yazıyorum. Bende biryerde okudum ve uyguladım, transfer günü dahil 3 4 gün, 1 kase paça çorbası içtim tutunmada etkili oluyormuş diye okudum. Hayatımda ilk defa içtim burnunuzu kapatıp icmenizi tavsiye diyorum. Sifa olsun bebekleriniz size sıkı sıkı tutunsun
Amin Amin Amin canım ? Senin yaş kaç ? Hemen hemen aynı zamanda transfer olucaz , dua edelim bolcaHayırlı kandiller gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun bugün inşallah dualarda buluşalım
Nasipse yarın bende transfer olucam hamile annelerden dualara talibim
Dualarda buluşalım canım 31 yaşındayım ama 8 ocak doğum günüm 32 sen gün alıcam bileAmin Amin Amin canım ? Senin yaş kaç ? Hemen hemen aynı zamanda transfer olucaz , dua edelim bolca
Hadi hayirlisi guzel haberler alirsin allahin izniyle1 kere asilama yaptırdım olmadi,ilk tüp bebek denemesiydi bu. 2 tane transfer edildi 1 tane tutundu. Transfer icin tuvalete sıkışık gelin dediler, ben saat 1 de basladim su icmeye 2 de transfere aldilar, cok cok sıkısık olursaniz transferden hemen sonra tuvalet icin kalkmak istersiniz. Ben transferden sonra 1 saat yatip, sonra tuvaleti kullandim, bence hastaneye gidince su icmeye baslayin. 3 gün tuvalet harici hiç kalkmadim evde dinlendim. Tepsi tencere asla kaldırmadımAmin Amin Amin canım benimde yarın transfer günüm belli olacak nasipse dua edersen çok mutlu oluruum Rabbim kolaylıkla sağlıkla anne olmamızı nasip etsin başka neler yaptın peki ? İlk deneme miydi
Birde kayısı hoşafı içtim hergun 1 kase çünkü kabızlık ihtimali oluyor, hem stres hem ilaçlardan hemde hareketsizliktenAmin Amin Amin canım benimde yarın transfer günüm belli olacak nasipse dua edersen çok mutlu oluruum Rabbim kolaylıkla sağlıkla anne olmamızı nasip etsin başka neler yaptın peki ? İlk deneme miydi
Hmmm dikkate alıcam dediklerini canım teşekkür ederimBirde kayısı hoşafı içtim hergun 1 kase çünkü kabızlık ihtimali oluyor, hem stres hem ilaçlardan hemde hareketsizlikten
Bende 3 ocakta transfer olucam. Yani yarın çok heyecanlıBende nasipse 3 Ocakta transfer olucam dualarınıza talibiz hepimizin gönlüne göre versin 2025te annesin anneyiz