- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi lotuscicegii
Doğum ile bu operasyonu birbiri ile kıyaslamışsınız ama aynı şey değil.Hamile kadına "doğum riskli ağzından çıkar bebeği şekerim " diyemeyiz ama konu sahibine "bu müdehale düşündüğün kadar risksiz bir ameliyat değil..benim de çevremde 20 kg zayıflayacağım diye bu şekilde ameliyat olup daha büyük sağlık sorunları yaşayan oldu ..tüm riskleri biliyor ve kabul ediyor musun?" veya " ben de aynı kilo sorunlarını yaşıyorken şu yöntemle verdim" diyebiliriz. Şuda bir gerçek ki televizyonda ve sosyal medyada bu riskli ameliyat sanki kuaförde saç kestirmek gibi sunuyor ..aynı şekilde pek çok estetik müdahaleyi " mutlaka olmalıymış" gibi sunup bir pazarı besleyen pek çok ısmarlama haberi her gün tv den izliyorum.Her müdehale sanki hiç riski yokmuşçasına ol kurtul şeklinde sunuluyor.Konu sahibi olmak istiyorsa tabiki olacak..ama sonucu istediği gibi gitmezse sonuçlarına katlanmayı göze alarak olacak.Arkadaşlar siz iyi misiniz yaaa? Gerçekten hakaret ağzıma geldi de yazmıyorum
Ulan gününü almış kadın kararını vermiş ne biçim şeyler yazıyorsunuz?
Gerçekten pesss yok ninem öldü yok ebem öldü şu oldu bu oldu.
Doğumun bile riski var hemde milyon tane komplikasyon sayılır ama ne yapılmaz hamile kadına anlatılmaz. ( hoş onu yapan mallar da bol)
Ayyy delirdim ya internetim gidiyor çıkayım da yazık boşa gitmesin.