- 14 Mayıs 2021
- 18
- 7
- 6
- 34
- Konu Sahibi MaviSihirbaz
-
102 kg ile girdim şuan 79 kg yimKac kilo ile ameliyat oldunuz ve gebelik icin doktirunuza danistinizmi onun kontrolunde devam etmenizi tavsiye ederim size
Oo cok iyi 107 ike girdim 63üm 10 aylik oldum eylul 2de 1senelik olacagim siz kac ayliksini102 kg ile girdim şuan 79 kg yim
Kuzum 2 buçuk ay oldu ameliyat olalı temmuz 29 da 3 ay olacak. Maşallah size de baya iyi vermişsiniz ama bu son bir kaç haftadır verme hızım kesildiOo cok iyi 107 ike girdim 63üm 10 aylik oldum eylul 2de 1senelik olacagim siz kac ayliksini
Bazen duraksama olabiliyor regl doneminde surekli ayni hizda gitmeyecegini bil kuzum takma kafaya ama ilk 6ay cok cok vereceksin sonra yavaslicak sitres yapma yani gitmemesi imkansizKuzum 2 buçuk ay oldu ameliyat olalı temmuz 29 da 3 ay olacak. Maşallah size de baya iyi vermişsiniz ama bu son bir kaç haftadır verme hızım kesildi
Tüp mide ameliyatından sonra 2 sene gebe kalmayın diye bir kaç yerden duyup okumuştum.Arkadaşlar merhaba aranızda tüp mide ameliyatı olup da hamile kalan var mı? Ben yaklaşık 2 ay önce tüp mide ameliyatı oldum. Ve 20 kg verdim. Kilomdan dolayı insülin direncim ve polikistlik over sendromum var. 2 yıllık evli olmama rağmen çocuğum olmadı. Ancak ameliyattan beri 2 aydır ilaçsız adetngorebilmeye başladım. Benim gibi durumda olup hamile kalabilen var ise benimle yaşadığınız süreci paylaşır mısınız
Merhaba, aslında doktorum 1 yıl dedi ancak bazı youtube videolarında ve forum sitelerinde 4. 6. Aylardan hamile kalanların olduğunu gördüm. Süreçlerini merak ettimTüp mide ameliyatından sonra 2 sene gebe kalmayın diye bir kaç yerden duyup okumuştum.
2 yılda istenilen kiloya inildiği için(vücut genelde kilo vermede duraklama yapıyor) bu yüzen 2 yıl garanti diyorlar bir sene ya da altı, yedi ayda hamile kalımlarında vücut eski haline dönüyormuş mide ameliyatı boşa gidiyormuş TLCde izlemiştimMerhaba, aslında doktorum 1 yıl dedi ancak bazı youtube videolarında ve forum sitelerinde 4. 6. Aylardan hamile kalanların olduğunu gördüm. Süreçlerini merak ettim
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için2 yılda istenilen kiloya inildiği için(vücut genelde kilo vermede duraklama yapıyor) bu yüzen 2 yıl garanti diyorlar bir sene ya da altı, yedi ayda hamile kalımlarında vücut eski haline dönüyormuş mide ameliyatı boşa gidiyormuş TLCde izlemiştim
Bazen duraksama olabiliyor regl doneminde surekli ayni hizda gitmeyecegini bil kuzum takma kafaya ama ilk 6ay cok cok vereceksin sonra yavaslicak sitres yapma yani gitmemesi imkansiz
Yurumem super nefesim tikanmiyor artik terleme sifir horlama bitti kendimi 2saatlik yola rahatlikla gidebjlecegime eminimAynen regl dönemi ve sonraki 3 gün mumkunati yok gitmiyor ancak sonra baya gidiyor. Sizde sağlığınız açısından ne gibi iyilesmeler oldu kendinizde fzrkettiginiz
Bir bucuk sene onerilmiyor vutaminler bakimindan iyi degilmis cunku dusuk oluyor ama dr danismaniz daha iyi en iyi bilgiyi ondan alirsinizTüp mide ameliyatından sonra 2 sene gebe kalmayın diye bir kaç yerden duyup okumuştum.
Ya çok sevindim aynen bu rahatlıklari gördükçe bile iyi ki yaptırmisim bu ameliyatı diyorum.Benjm pek çok sağlık problemim vardı 24 kilo verince işler baya düzeldi. Simdi beynimde tümör var onun mücadelesine girdim. Ay sonunda büyüme var mi yok mu diye mr ye gireceğim belki o da iyileşmistirHer yonden iyiyim yani oyle diyeyim sana
Evet ya bu düşük olayını bir kaç yerden daha duydum en iyisi biraz daha sabretmekBir bucuk sene onerilmiyor vutaminler bakimindan iyi degilmis cunku dusuk oluyor ama dr danismaniz daha iyi en iyi bilgiyi ondan alirsiniz
Rabbim safi ismiyle sifa versin canim insallah buyume yoktur gecip gitmistir guzel haberlerini bekliyorumYa çok sevindim aynen bu rahatlıklari gördükçe bile iyi ki yaptırmisim bu ameliyatı diyorum.Benjm pek çok sağlık problemim vardı 24 kilo verince işler baya düzeldi. Simdi beynimde tümör var onun mücadelesine girdim. Ay sonunda büyüme var mi yok mu diye mr ye gireceğim belki o da iyileşmistir
Ayy dusuk derken degerler düşük oluyor yazacaktimEvet ya bu düşük olayını bir kaç yerden daha duydum en iyisi biraz daha sabretmek
Amin inşallahRabbim safi ismiyle sifa versin canim insallah buyume yoktur gecip gitmistir guzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?