Tüp mide ameliyatı oldum. Adım adım süreç...

Ben de ameliyat oldum eve geldim esim ve kaynanam mükemmel yemekler yapıp yapıp yediler. Ben de cidden çok emek vererek ameliyat oldum. Herkesi tek tek ikna ettim. O yüzden de hiç dert etmedim amaaaan dedim ne yerseniz yiyin ben sıvı döneminde çok mutluyum modundaydim çünkü devamının harika olacağını biliyordum .

Şu süreçte sağlıklı beslenmek çok kıymetli çünkü azıcık yiyorsun o da güzel yüksek kaliteli olmalı. Yüzde yüz elma suyuysa bile çürük meyve olabilir. Yıllar önce görmüştüm bir yerde çürük meyveleriniz alınır diye bilindik bir markanın köyde afişi vardı. O yüzden temiz beslenmeye çalışın.

Ya inşallah bu vesile sigarayı bırakırsınız. Benim için bu açıdan kötü oldu çünkü. Birşey yiyemedimce elim gitti. Çok arttirdim sonrasında tiksinip hepimizin bırakması dileğiyle

Aminn inşallah canım evet bugün 5. Gün ve üzerimi giyerken kilo verdiğimi azıcık farkettim o bile motive etti beni gerçekten. Sigaraya ne zaman sonra başladın peki ben şuan kendimi ikna ettim içmek istemiyorum ama bazen bilirsin ya yokluyor :)
Birde aldığım takviyeleri paylayasayim sizlerle kızlar
1.10 gün boyunca kan sulandırıcı
2. 3 ay boyunca mide koruyucu
3. D vitamini şişe bitene kadar
4. Antibiyotik şurup 5 günlük
5. Süte kattığım protein tozu

Kan sulandırıcı bittikten sonra
1. Kolajen hapı
2. Vitamin hapları
Sizler nasıl şeyler kullaniyorsunuz?
Kızlar bazen öksürürken dikis yerlerim çok acıyor normal mi öksürmekten ve hapşırmaktan aşırı korkuyorum kendimi tutuyorum.

Merhaba benimde bugün 4.günüm...perşembe günü oldum..ilk gün ikindiye kadar berbat bi zaman geçirdim.ondan sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim..valla ne ağrı var ne sızı..bir tek aşırı gözüm aç benimde.herşeyi yemek istiyorum.korkudan yiyemiyorum birkaç şey ağzıma attım çiğnedim çiğnedim tükürdüm..bi de tabii yiyerek kendimi mutlu etmem elimden alındı gibi gelio çok enteresan..şu emboli çorabını çıkarttım mı koşucam.şuan tek sıkıntı şu çorap.gece deli ediyo beni.

Teşekkür ederim Duraksama dönemlerini çok kafama takmıyorum ama sadece erken mi oldu diye düşündüm. Galiba erken bir dönem de değil vücut belirli aralıklarda kendini korumaya alıyor herahalde. Yaz gelince hareket alanımız daha da artacak. Su da içebileceğiz. Patır patır gider umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…