Tüp mide ameliyatı

Merhaba ben oniki gün önce tüp mide ameliyatı oldum sıkça açlık hissediyorum. Sizde de aynısı oluyor mu acaba?
Merhaba açlık hissetmiyorum ama midem boş olunca kramp tarzı oluyor. Aynı şeyi biraz fazla yoğurt falan yiyince de hissediyorum. Ama açlık yok

Ben bayağı acıkıyorum eskisi gibi üstelik katı birşey yediğimde (patates, tavuk) hiç zorlanmıyorum. Moralim çok bozuldu. Okadar para ver ameliyat ol ve hiçbir işe yaramasın
12 . Ci günde tavuk falan serbest mi bende şuan 12. Ci gün deyim. Püre dönemine geçtim. Fava Humus haydar falan yiye biliyorum püre halinde. Herkese farklı diyet veriliyor sanırım. 25 günden sonra tavuk balık geçiş yapıcam ben

İlk bir hafta sonra herşey serbest dedi dr.Azar azar ve çok çiğneyerek
Liste vermedi mi. 1 hafta sonra serbest de öyle her şey serbest olmuyor ki. Yavaş yavaş geçiş yapıyorsun. Sıvı pure yumuşak katı sonra katı. Sen direk geçmişsin. Listeye uyarak gitmen lazım. Miden tekrar genişler öyle şeyler yersen ameliyatı nin anlamı olmaz. Ben şuan pure deyim onu bile midem zor alıyor. Katıya nasil geçicem 1 ay sonunda düşünüyorum

Mide bir yıldan önce genişlemiyor. Öyle hemen büyümüyor yani tıp öyle diyor en azından. Muhtemelen benim Dr midemi geniş bıraktı çünkü benden önceki hastaları şikayet etmiş hatta bir tanesi dava açıp kazanmış. Hemen kendimizi suçlamaya ve kendimizde hata bulmaya nede çabuk karar veriyoruz. Yok sen çok yedin, yok önce beyin.... Vs Kardeşim biride çıksın bu normal değil. Tekrar kontrol ettirmek, Dr ile görüşmek gerek desin

Back
X