Gebeliğe Hazırlık Tüp bebekte transfer sonrası 8.günde Beta HCG 57 iken 36 saatte 0 a düştü !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tnskmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
17
2
26
Tüp bebek tedavi sürecimde transfer sonrası 8.gün kan verdim beta hcg 57.8 çıktı. Ertesi gün öğlen doktora gittiğimde hamilesin tekrar kan vermeye gerek yok dedi. Kendim kan vermek istedim fakat sonuç 0 çıktı. 36 saat içinde 57 den 0 a düşmesi normal mi bu konuda tecrübesi olan var mı? Bi anda çok sevinmişken bu şekilde bir sonuca şok oldum.

Merhaba, testi erken vermişsiniz 10 veya 12.gün verilmesi gerekiyor aslında, 8.gün verilen değer artabilir de azalabilir de o yüzden gerçek sonuç olmayabiliyor. Aynı laboratuvar ve aynı saatte mi vermiştiniz ikinci kan testini?

İlk kanı 8.gün gecesi 00.30 gibi ikinci kanı 10.günü öğlen verdim iki kan arasında yaklaşık 36 saat süre farkı vardı. Laboratuvar ikisindede aynı. Tüp bebek merkezimi aradım bu kadar sürede bu şekilde düşüş olamayacağını belirtti.

Bilgim yok ama burda guruplarda tanıdım birinden öğrendime göre.. Tüp bebekte aşılama yapılınca hcg ilaçta veriliyor tutunsun diye o yüzen ilk 11 gün o ilaçtan dolayı hcg kale alınmaz.

İlk kanı 8.gün gecesi 00.30 gibi ikinci kanı 10.günü öğlen verdim iki kan arasında yaklaşık 36 saat süre farkı vardı. Laboratuvar ikisindede aynı. Tüp bebek merkezimi aradım bu kadar sürede bu şekilde düşüş olamayacağını belirtti.
Benim 10.gün sonucum 117 gelmişti doktorum ciddiye almadı bile, 12.gün vereceksin dedi mesela. Bazı doktorlar 10.gün istiyor o doğru ama 8.gün referans değil aslında, isterseniz tekrarlayın 2 gün sonra doktorunuz da o şekilde söyleyecektir diye tahmin ediyorum

Tüp bebek tedavi sürecimde transfer sonrası 8.gün kan verdim beta hcg 57.8 çıktı. Ertesi gün öğlen doktora gittiğimde hamilesin tekrar kan vermeye gerek yok dedi. Kendim kan vermek istedim fakat sonuç 0 çıktı. 36 saat içinde 57 den 0 a düşmesi normal mi bu konuda tecrübesi olan var mı? Bi anda çok sevinmişken bu şekilde bir sonuca şok oldum.
Çatlatma iğnesi kullandınız mı işinde hcg varmış ondan yüksek cıkmıs olabilir

Tekrar kan verdim ve şaka gibi kaç saat üzüldüm 103.9 çıktı nasıl bir hata oldu ki 0 sonuç verdiler bunuda yaşadık şu süreçte.
Zaten stresli süreçler yaşarken şu yaşattıkları şeyin saçmalığı. Hepsini aynı yerdemi yaptırdın. Bundan sonrası çok güzel geçsin inşallah Hayırlı olsun 🤲

Zaten stresli süreçler yaşarken şu yaşattıkları şeyin saçmalığı. Hepsini aynı yerdemi yaptırdın. Bundan sonrası çok güzel geçsin inşallah Hayırlı olsun 🤲
İlk ikisi aynı yerdeydi 0 çıkınca güvenmeyip başka yerde verdim 0 olan yanlışmış 103.9 çıkınca rahatladım yarım günümü zehir ettiler belkide olan embriyo bundan düşecekti.

Test günü kan verdiğimde 130 çıkan değerim iki gün sonra yarısına düşüp giderek yok oldu. 😪

X