O
ozdenkocak88
öncelikle bol şans dilerim Inşallah ilk transferinde pozitif sonuç alırsın

ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak sanaa diyebilirim ki bana transfer edilen süper kalite embriyolar negatif oldu ama daha orta derece denilen embriyolarla ben hamileyim şu anda...yani bence tıp biryere kadar dekar tabiiki garantici süper olanları deneme taraftarı ama Allah nasip etmişse ikinci kalitelerlede pozitif olup doğuran çok kişi var..ne kadar şanslısın ne güzel embriyolarin oluşuyor bunun için en başta bol bol şükret hemde kaç tane oluyor..tutunma kısmı gercekten bir muamma yani tıp bile cozebilmis değil bunu ama şunu bilki tüp bebekte doğal hamilelik gibi yani en iyi kalite embriyo olsa da hatta genetik testlerini geçen embriyo olsada nasip değilse olmaz çok örnekleri var,yada vücut onu sağlıksız görüp kimyasal olur..aynı hastanede olsa da proflar kendi prosedurlerine göre ilerlemek işter ben doğru buldum bu konuyu,benimde buna benzer durumda farklı bir klinikte dondurulmuş kalan tek embriyom var..aslında bir sorun gorulmuyorsa taze transfer gayet iyi çünkü vücut zaten yumurtladi doğala çok yakın..(benim TSH yüzünden dondurulmuş transfer seciliyordu sürekli) zaten tutmazsa dondurulmuş transfer olucaksin ama sen illaki dondurulmuş istersen onu Dr belirt bence karşı çıkmaz kendimi hazır hissetmiyorum diyebilirsin..bahsettiğim iğneler hakkında hiçbir fikrim yok ama bazı durumlarda kalan folikulleri baskılama,yada ohss durumu için bazı ilaçlar kullanılıyor sanada taze transfer dediği için o yüzden vermiş olabilir belki bir arastirirm bahsettihin ilaçları..mesela bazı transferlerimde transfer sonrası ovitrellede yapmıştım ben betahcg hormonu..ama bazı proflar buna karşı..aslında tüp bebek çok fazla deneme yanılma yöntemi tıpta bile belli bir prosedür yok bu konuda ne yazık ki..
Ben birçok şeyi kendim deneyimleyerek elde ettim..örneğin yumurta rezervim az dediler dhea kullandım çok iyi emriyolar olusti..bal polen arı sütü kullandım tedavilerde...bu transfer öncesi b comlex,omega,Q10,c vitamini,e vitamini,d vitamini kullandım hiç Dr sormadan yükledim vitaminleri (eczane yardımcısının hakimim ilaclara) nasılsa olmuyor birde bunu deniyeyim dedim..bu defa transfer sonrası hergun yürüyüş yaptım sürekli yatmadım açıkçası galiba bu defa umursamadım ve oldu nasip Allah kısmet etti..
Benden fikrimi sorarsan eğer maddi anlamda taze transfer seni etkilemicekse eğer denemeden birşey kaybetmezsin ama tabiiki sebebini herşeyi profa sor neden taze transfer yapmak istiyor? Sonuçta kendini hazır hissetmiyor olabilirsin ve sana kimse bunu yaptıramaz belki 5ay sonra transfer iaticeksin belki paran bitti vs vs..ama senden tek istediğim negatif düşünme yani ben şu anda senden o enerjiyi aldim daha transfer olmadan olmicak düşüncesine inandiriyorsun kendini (buda çok doğal hayal kırıklığını,uzuntunu minimuma indirmek için korunma mekanizman bu) ama ne düşünürsek oyuz bu açıdan da bakmanı isterim..yani sen hazır degilsen bir embriyonu bile ziyan etme derim...senin beden ve beyin olarak buna hazır olman pozitif olman çok çok önemli...transfer sonrası evet hamileyim,oradasin minigim,kasılma ağrı olduğunda evet tutunuyorsun bana hazırım senin için,ben tanım demen çok çok önemli kendine..seni,hislerini her konuda çok çok iyi anlıyorum inan çünkü her nagetif denememde,kimyasalimda ben cenazelerle,dualarla sessizce ugurladim onları...guzel pozitif yanlarına odaklanman için sana binlerce örnek verebilirim şu an (transfer günümde yan tarafımda bir bayan ağlıyordu,bende çok etkilendim hatta hemşireye soylicektim beni değiştirsin görmüyorum ama seste duymak istemiyorum..Dr geldi ağlayan bayanın yanına ve dediki çok şükür bir folikulumuzu aldık ve dolu çıktı..o bayan bir tane toplanmış olan dolu folikulu için sevincinden hüngür hüngür ağlıyordu..Dr dedi ki daha yolumuz uzun ve bayanın pozitif ses tonu o kadar içime işledi ki kalkıp sarilasim geldi..o anda ben kendimi o bayandan şanslı görmedim, sadece mücadelesine hayran kaldım ve kendime o durumunmdayken transferimi.olmus beklerken nasıl sukretmedigim kendimi süper iyi hissetmedigim,kendime haksızlık ettiğim için kızdım) çok uzun yazdım kusura bakma sadece bir nebze olsun ışığını genişletmek istedim..