Benn benn 3.günündeyiz bugun bakalım sonuc ne olucakKızlarrrr kimler transfer sonrası sonuç bekliyor gelin birbirimizi motive edelimmm çok stresliyim
Bende dün oldum. 6. Embiriyo. Tek sikintim Gabiz oldum maalesef. Ikinmaktan da korkuyorumMerhabalar
Ben daha dün transfer oldum. Senin kacinci günün ? Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün insAllah.
Aslinda doktoruna sorabilirsin duphalac diye bi surup tavsiye ediyorlar bende transfer öncesi vardi. Onu kullandim simdilik daha iyiyim.Bende dün oldum. 6. Embiriyo. Tek sikintim Gabiz oldum maalesef. Ikinmaktan da korkuyorum
O şurubu duydum. Eşim şuan nöbetçi eczane aramaya gönderdim. Insallah iyi gelir.. biraz ıkındım cok pişmanım şuanAslinda doktoruna sorabilirsin duphalac diye bi surup tavsiye ediyorlar bende transfer öncesi vardi. Onu kullandim simdilik daha iyiyim.
İnşallah sonucun iyidirBenimde transferin 11.gunu bugün akşam gidip kan vericem inşallah pozitifi görürüm güzel düşünelim güzel olsun
Üzme kendini o ikinmayla falan yerinden oynamaz. Suanda sana tutunmaya calisiyor icini ferah tut iyi düsün..O şurubu duydum. Eşim şuan nöbetçi eczane aramaya gönderdim. Insallah iyi gelir.. biraz ıkındım cok pişmanım şuan
Teşekkür ederim. Insallah herkesin sonucu hayırlısıyla pozitif olurÜzme kendini o ikinmayla falan yerinden oynamaz. Suanda sana tutunmaya calisiyor icini ferah tut iyi düsün..Kuru kayisi da cok fayda ediyor.
Bence en az 8. Güne kadar beklemelisin.Merhaba hayirli haberleri alalim insallah tez zaman da benim de transfer gununu saymazsak bugun 3.gunum 5.gun dondurulmus ebriyo transfer edildi AA kalite karnimin icinde kramp gibi bsyler oluyor ve cok belim agriyo yatmaktanda olabilir tabi ama zaman gecmiyor kaset testi ne zaman yapmaliyim
Hadi hayırlısı canım benim de zaman geçmiyordu ama bugün 9. Gün olmuş bileMerhaba ben de dün oldumzaman hiç geçmiyor ya çok merak ediyorum sonucu
Evet ama belirtim yok diye çok korkuyorum arada kasıklarıma kramp giriyor ama progestrondan da olabilir bilmiyorumSenin az kalmis güzel haberler alirsin insAllah..
Canım benim 3. Gün çift taze transferKaçıncı gün embriyosu sizin donmuş mu ? Bir de embriyo kaliteniz neydi
Ay hadi inşallah canım bize haber verrr kaçıncı gün embriyosuyduBenimde transferin 11.gunu bugün akşam gidip kan vericem inşallah pozitifi görürüm güzel düşünelim güzel olsun
Benim de bugün ikinci günüm ben yatmıyorum bugün çalıştım hatta ama benim de sol bacağıma vuran bir ağrı var kalçamla belim arası bir yer inş tutunur bebeklerimizMerhaba hayirli haberleri alalim insallah tez zaman da benim de transfer gununu saymazsak bugun 3.gunum 5.gun dondurulmus ebriyo transfer edildi AA kalite karnimin icinde kramp gibi bsyler oluyor ve cok belim agriyo yatmaktanda olabilir tabi ama zaman gecmiyor kaset testi ne zaman yapmaliyim
Amin inşaallah canım Rabbim hepimize sağlıkla pozitif sonuçlar almayı nasip etsin senin çok az kalmış Allah’ın izniyleinsallah hepimiz pozitifi görürüz, miniklerimiz bizimledirrbenim de transfer günü haric 8. gündeyim. hic belirtim olmadı. bu yüzden biraz tedirginim. zaman daraldıkca kalbim yerinden cıkacak gibi. birbirimize dua edelim ismim aybike ismime dua ederseniz sevinirim kızlaar bol bol ya musavvir zikrini cekin ben öyle yapıyorum.
Selam bende sahin beye gidiyorum 29 mart transfer oldum 10 nisan kan testi vereceğim inşallahBursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu
Aaa ne güzel ben de 3 ünde transfer oldum dayanabilirsem 15 inde benim de test sonucum .İlk denemeniz mi bir de embriyo kaliteniz nasıldıSelam bende sahin beye gidiyorum 29 mart transfer oldum 10 nisan kan testi vereceğim inşallah
2. Denemem. Biz diğer merkezden bursa acibademe tasidik..dondurulmuş embriyo transferi oldum..inşallah bu sefer olur..Aaa ne güzel ben de 3 ünde transfer oldum dayanabilirsem 15 inde benim de test sonucum .İlk denemeniz mi bir de embriyo kaliteniz nasıldı
Embriyo kalitesi iyi çok şükür..umarım bu sefer olurAaa ne güzel ben de 3 ünde transfer oldum dayanabilirsem 15 inde benim de test sonucum .İlk denemeniz mi bir de embriyo kaliteniz nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?