Tüp bebekte sonuç bekleyenler

2. Denemem. Biz diğer merkezden bursa acibademe tasidik..dondurulmuş embriyo transferi oldum..inşallah bu sefer olur..
Daha önce nerde yapmıştınız ? Benim de 2.Bu Şahin beyde benim de donmuştu hatta 2 kere donmuş 4 yıl önceki embriyolarım çözüldü genetik bakıldı ve donduruldu sağlıklı gelen 1 tane vardı tekrar çözüldü transfer oldum

Önce ki pembe mavideydi....biz sahin beyi ekibini çok sevdik..umarım hersey güzel olur

Son düzenleme:
Amin inşaallah canım Rabbim hepimize sağlıkla pozitif sonuçlar almayı nasip etsin senin çok az kalmış Allah’ın izniyle benim için zaman hiç geçmiyor ne zaman test yapacaksın
ben 7. günde yaptım ama emin degilim ilk dakikalarda degil 7. dakikada falan silik cizgi oldu insallah test yanıltıcı degildir bilemiyorum pazartesi günü kan verecegim nasipse

ben 7. günde yaptım ama emin degilim ilk dakikalarda degil 7. dakikada falan silik cizgi oldu insallah test yanıltıcı degildir bilemiyorum pazartesi günü kan verecegim nasipse
Ben 6. Gün test kiti yaptım. Sanırım erken yaptım.. 2. Çizgi cok belirsiz

Ben 6. Gün test kiti yaptım. Sanırım erken yaptım.. 2. Çizgi cok belirsiz
ilk dakikalarda hemen belirdi mi acaba ben farkedene kadar baya süre gecti cünkü o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum. ama siz ilk saniyelerdr gördüyseniz pozitiftir

5.gün embriyosuydu
Beta HCG 71.98 çıktı hamileyim herhalde transferin 11.gunu bugün
Maşalllaaahhhh hamilesinşz tabi tadını çıkarın inşallah güzelce yükselir değeriniz ismim Büşra bana da adımla dua eder misiniz çok ihtiyacım var. Bide sizde yerleşme kanaması falan oldu mu

Maşalllaaahhhh hamilesinşz tabi tadını çıkarın inşallah güzelce yükselir değeriniz ismim Büşra bana da adımla dua eder misiniz çok ihtiyacım var. Bide sizde yerleşme kanaması falan oldu mu
Amin cnm inşallah sende en kısa sürede hamilelik haberini alırsın benim 5.gun taze embriyo transferi oldum eve geldikten 3 gün sonra iç çamaşırına değil ama peceteyle silince orayı kahverengi akıntı gelmeye başladı benden cnm 9.gun ve 10. Gün de sarı ve kahverengi hafif lekelenmeler oldu belirti olarak sadece bunlar vardı bide 11.gun adet olacakmış gibi ağrılar mevcuttu bende tabi herkesin süreci ve belirtileri farklılık gösterebilir inşallah sende ve burdaki herkes pozitifi görür açılışı pozitifle açtık uğur getirsin

Embriyo kaliten neydi canım senin ben bu durumu çok taktım kafama ya 5.gün 2bc benim çok düşükmüş sanırım .Doktorum bana göre embriyolar 2 ye ayrılır tutunan ve tutunmayan hiç kafana takma dedi ama düşünmeden yapamıyorum

Doktorun kafana takma diyorsa takma canım bazen çok iyi bir embriyo transfer olduğu halde negatifi görebiliyoruz o yüzden böyle şeyler düşünme benimki 5.gün 5AA dı taze transfer benim bu ikinci tüp bebek sürecim ilki dondurulmuşdu olmadı o da iyi bi kalitedeydi inşallah Allah'ım en kısa sürede müjdeli haberi alırsın senin ilk denemenmi bu kaç embriyon var şuan

Benim de 2.canım daha önce 2 embriyo transfer edildi taze biri kalbi atmadı biri de engelli bebeğim oldu ,tamamen tesadüf gözüyle bakıldı sonradan kendiliğinden hamile kaldım o da engelli oldu maalesef ilk bebeğim gibi meğerse genetik taşıyıcılığımız varmış . .4 yıl sonra donmuş embriyolarımızı çözüp genetik baktırdık tekrar donduruldu çözüldü 1 tane sağlıklı geldi o transfer edildi .Tek ve son şansım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…