- 27 Ağustos 2023
- 46
- 28
- 8
- 29
Şimdiden ümitsizliğe kapılma cnm benimde hiç ümidim yoktu ama oldu inşallah olucak inanıyorum güzel düşünelim güzel olsun sen şimdi bol bol dinlenmene bak günde 2 litre suyunu ve proteinlerini almayı unutma olucak inşallah müjdeli haberi verirsin artık bizeBenim de 2.canım daha önce 2 embriyo transfer edildi taze biri kalbi atmadı biri de engelli bebeğim oldu ,tamamen tesadüf gözüyle bakıldı sonradan kendiliğinden hamile kaldım o da engelli oldu maalesef ilk bebeğim gibi meğerse genetik taşıyıcılığımız varmış . .4 yıl sonra donmuş embriyolarımızı çözüp genetik baktırdık tekrar donduruldu çözüldü 1 tane sağlıklı geldi o transfer edildi .Tek ve son şansım
Amin inşaallah canım cümlemiz güzel haberler alalım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşaallahŞimdiden ümitsizliğe kapılma cnm benimde hiç ümidim yoktu ama oldu inşallah olucak inanıyorum güzel düşünelim güzel olsun sen şimdi bol bol dinlenmene bak günde 2 litre suyunu ve proteinlerini almayı unutma olucak inşallah müjdeli haberi verirsin artık bize
Amin cnmAmin inşaallah canım cümlemiz güzel haberler alalım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşaallah
Amin cnm inşallah sende en kısa sürede hamilelik haberini alırsın benim 5.gun taze embriyo transferi oldum eve geldikten 3 gün sonra iç çamaşırına değil ama peceteyle silince orayı kahverengi akıntı gelmeye başladı benden cnm 9.gun ve 10. Gün de sarı ve kahverengi hafif lekelenmeler oldu belirti olarak sadece bunlar vardı bide 11.gun adet olacakmış gibi ağrılar mevcuttu bende tabi herkesin süreci ve belirtileri farklılık gösterebilir inşallah sende ve burdaki herkes pozitifi görür açılışı pozitifle açtık uğur getirsinDoğru söylüyosunuz herkesin
Doğru söylüyosunuz herkesin süreci farklı belirtileri var farklı ama insan yine de bir belirti arıyor bu süreçte ben de taze transfer oldum ama üçüncü gün iki tane gönderdi Salı günü test günüm çok heyecanlıyım çok korkuyorum ama bir yandan da umudum hep var inşallah bebeğim benimledir hatta inşallah bebeklerim benimledir.Amin cnm inşallah sende en kısa sürede hamilelik haberini alırsın benim 5.gun taze embriyo transferi oldum eve geldikten 3 gün sonra iç çamaşırına değil ama peceteyle silince orayı kahverengi akıntı gelmeye başladı benden cnm 9.gun ve 10. Gün de sarı ve kahverengi hafif lekelenmeler oldu belirti olarak sadece bunlar vardı bide 11.gun adet olacakmış gibi ağrılar mevcuttu bende tabi herkesin süreci ve belirtileri farklılık gösterebilir inşallah sende ve burdaki herkes pozitifi görür açılışı pozitifle açtık uğur getirsin
Bence tutma ihtimali yüzde 85 diye kendini motive et sonuçta iki tane embriyo transferi yapılmış sana inşallah ikiside sımsıkı sana tutunmustur cnm idrar testi yapma git kan ver sonucu orda kesin görürsün salı günü müjdeli haberi burda bize söylersin sağlıcakla gelsinler inşallahDoğru söylüyosunuz herkesin süreci farklı belirtileri var farklı ama insan yine de bir belirti arıyor bu süreçte ben de taze transfer oldum ama üçüncü gün iki tane gönderdi Salı günü test günüm çok heyecanlıyım çok korkuyorum ama bir yandan da umudum hep var inşallah bebeğim benimledir hatta inşallah bebeklerim benimledir.
Sizin için çok çok çok mutluyum kolay bir hamilelik diliyorum Doğumla sonuçlanan güzel bir hikaye sizi bekliyor keyfini çıkarın
İnşallah canım iple çekiyorum SalıyıBence tutma ihtimali yüzde 85 diye kendini motive et sonuçta iki tane embriyo transferi yapılmış sana inşallah ikiside sımsıkı sana tutunmustur cnm idrar testi yapma git kan ver sonucu orda kesin görürsün salı günü müjdeli haberi burda bize söylersin sağlıcakla gelsinler inşallah
Canım benim arada ağrı giriyor günde 5 6 defa oluyor sızıdan çok kramp gibi oluyor ve o an çok ağrıyor. 10 saniye falan sürüyor geçiyor bu durumu yaşayan kimse var mıKızlar nasıl gidiyor beklemek zaman geçmiyor aslaherhangi bir belirtiniz var mı ? Benim rahmime bir noktaya sızlama hissi geliyor sizde de oluyor mu bu belirti mi acaba ya inşaallah tutunur bebişlerimiz
Evet benim de aynı canımCanım benim arada ağrı giriyor günde 5 6 defa oluyor sızıdan çok kramp gibi oluyor ve o an çok ağrıyor. 10 saniye falan sürüyor geçiyor bu durumu yaşayan kimse var mı
Benim hic bi belirtim yok.. olsa bi dert olmasa bi dert.Kızlar nasıl gidiyor beklemek zaman geçmiyor aslaherhangi bir belirtiniz var mı ? Benim rahmime bir noktaya sızlama hissi geliyor sizde de oluyor mu bu belirti mi acaba ya inşaallah tutunur bebişlerimiz
Ay evet yaBenim hic bi belirtim yok.. olsa bi dert olmasa bi dert.
Ayyy inşalllah bunlar belirtidşr inşallah yarabbşmEvet benim de aynı canım
Ayy amin canım benimAyyy inşalllah bunlar belirtidşr inşallah yarabbşm
Sürekli uykum geliyor kabizlik oluyor ama bunlar transferden öncede vardi ilaclardan oluyor.. bana agir geldiler birde asiri karnim sis.. galiba igneden oluyor bunlarAy evet yabir de benim bel fıtığı gibi bacağımla kalçamda ağrı var ya psikolojik midir nedir
Benimde goguslerim çok hassasiyeti. Var bugün...açıkçası perşembe günü kan testi için sabırsızlanıyorumKızlaaarrr ne durumdasınız benim bugün biraz belim ağrıyor adet dönemime girdim korkuyorummm
Ben yarın yapmayı düşünüyorum eşim işteyken yapsam. 1 gün erken yapmış oluyorum sorun olur muBenimde goguslerim çok hassasiyeti. Var bugün...açıkçası perşembe günü kan testi için sabırsızlanıyorum
Gununde yap cnm sabretBen yarın yapmayı düşünüyorum eşim işteyken yapsam. 1 gün erken yapmış oluyorum sorun olur mu
Bendeee varım 5. Gün dondurulmus embriyo transferi yapıldı cok şükür kaliteside iyiydi bugun 3. Günüm ne zaman kaset test yapmalıyım acaba beklemek cok yorucuKızlarrrr kimler transfer sonrası sonuç bekliyor gelin birbirimizi motive edelimmm çok stresliyim
Bence 8.günde falan yap. Ben doktorumu bekledim 12. Günde betam 6 çıktı ve öncesini göremedim bilsem daha erkenden testimi yapardımBendeee varım 5. Gün dondurulmus embriyo transferi yapıldı cok şükür kaliteside iyiydi bugun 3. Günüm ne zaman kaset test yapmalıyım acaba beklemek cok yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?