Bugün transfer günü hariç 8. Günüm test falan yapmadım bekliyorum test gününü. Heyecanlıyım tabikiMerhabalar
Ben daha dün transfer oldum. Senin kacinci günün ? Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün insAllah.
Merhaba ben de dün oldumMerhabalar
Ben daha dün transfer oldum. Senin kacinci günün ? Rabbim bekleyen herkesin yüzünü güldürsün insAllah.
Senin az kalmis güzel haberler alirsin insAllah..Bugün transfer günü hariç 8. Günüm test falan yapmadım bekliyorum test gününü. Heyecanlıyım
hayirli olsun..Merhaba ben de dün oldumzaman hiç geçmiyor ya çok merak ediyorum sonucu
Ay amin inşaallah sen bitirmişsin Allah’ın izniyle pozitif görürsün inşaallah idrar yaptın mı hiç , embriyo kaliten neydiBenimde transferin 11.gunu bugün akşam gidip kan vericem inşallah pozitifi görürüm güzel düşünelim güzel olsun
Hadi insAllah güzel haberler alirsin.Benimde transferin 11.gunu bugün akşam gidip kan vericem inşallah pozitifi görürüm güzel düşünelim güzel olsun
Bu benim ikinci tüp bebek sürecim idrar testi yapmak istemedim açıkçası embriyo kalitem 5AA inşallah mucizem benledir hepimiz güzel haberler alırızAy amin inşaallah sen bitirmişsin Allah’ın izniyle pozitif görürsün inşaallah idrar yaptın mı hiç , embriyo kaliten neydi
İnşaallah benim de 2.buBu benim ikinci tüp bebek sürecim idrar testi yapmak istemedim açıkçası embriyo kalitem 5AA inşallah mucizem benledir hepimiz güzel haberler alırız
Amin hepimiz güzel haberler alalım inşallahHadi insAllah güzel haberler alirsin.
Senin test günün ne zaman ? Benim 12.04Benim 5.gün embriyosu 2bc imiş .Genetik bakıldı bizde 2 kere çözüldü donduruldu
Valla bana 15 i gün vermişler nedenseSenin test günün ne zaman ? Benim 12.04
Hangi hastaneye gidiyorsunİnşaallah benim de 2.
Merkezden merkeze de farkediyor herhalde cogu doktor 12 gün sonrasina tarih veriyor.. zaten cogumuz sabredemiyoruz ki.Valla bana 15 i gün vermişler nedense
Bursa Acıbadem Şahin ZeteroğluHangi hastaneye gidiyorsun
Ben de dayanamam gibi geliyorMerkezden merkeze de farkediyor herhalde cogu doktor 12 gün sonrasina tarih veriyor.. zaten cogumuz sabredemiyoruz ki.ben en son 2019 yilinda transfer oldum cok sükür bir tane oglum oldu 5 yasinda suan o zamanda sabredememistim. 6 gün gebelik testinde silik cikmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?