Tüp bebekte korkularım var yardımcı olur musunuz?

Evet tabi ama işyerinden izin veriyorlar miydi? Bu konuda anlayış var mi işveren patronlarda. Ben hep sıkıntı olacağını düşünmüşümdür
Ya ben bilememki sizin patronlarinizin karakterini işyerinizin işletim şeklini benm esim belediye çalısani hastaneye gidiyorum diyerek geliyodu o sizin bileceginiz durum isterseniz soyleyin tup bebek tedavisi goruyorum gitmem lazim surekli filan diye daha bisey diyemicem

Rahim filmi korkulacak bisey değil canım ama anestezili yaptır ağrı hissettme

Merhabalar .. yazılarınızı okudum ve bizim de erkek sorunumuz var yeni öğrendik eğer ki tedaviye başladıysanız öneride bulunabilir misiniz napacağımızı bilemez olduk
Biz tüp bebek yaptırdık ama maalesef negatif oldu ilk denememiz canım şimdi dondurulmuş embriyonuzla tekrar deneme yapıcaz umarım bu sefer başarılı olur Sizin sorununuz ne ? Bizim 8 milyon sperm vardı morfolojisi 10.9 du klomen verdi doktor 5 milyona düştü başka ürologa gittik o da tüp bebek yaptırın dedi O yüzden tüp bebeğe basladık

Bizim daha da kötü 2,5 milyon sperm %1 morfolojimiz. Bizde tüp bebek deneyeceğiz hangi merkez de denediniz

Tüm süreçte tek korkum ya tüp bebeklede olmazsa, ya tutmazsa oldu. Gözümü kararttım. Canım çok tatlıdır, kendime hergün iğne yapmak, operasyonlar filan göz korkutucu evet ama evladım için üstesinden gelirim dedim. Hatta öyle çok istedim ki kardeşim abla canından kıymetli değil dediğinde kesseler kanım akmaz deyip gülüyordum. 2.tüp bebek tedavimde çok şükür güzel gelişti herşey. Az kaldı Allahın izniyle.

Bizim daha da kötü 2,5 milyon sperm %1 morfolojimiz. Bizde tüp bebek deneyeceğiz hangi merkez de denediniz
Memorial hastanesinde denedik canım laboratuvar iyi diye orayı tercih ettik ili tane kaliteli embriyomuz kaldı 5.gune ama maalesef biri negatif oldu umarım ikincide aynı sorunu yaşamayız içinizi ferah tutun olur insallah

Memorial hastanesinde denedik canım laboratuvar iyi diye orayı tercih ettik ili tane kaliteli embriyomuz kaldı 5.gune ama maalesef biri negatif oldu umarım ikincide aynı sorunu yaşamayız içinizi ferah tutun olur insallah
Bizde İzmir’de yaşıyoruz burada da İstanbul kadar iyi merkez yok. Bu konu da İstanbul çok gelişmiş. Peki sen rahim filmi falan çekilip bütün tahlillerini yaptırıp mı başladın tüp bebeğe

Bizde İzmir’de yaşıyoruz burada da İstanbul kadar iyi merkez yok. Bu konu da İstanbul çok gelişmiş. Peki sen rahim filmi falan çekilip bütün tahlillerini yaptırıp mı başladın tüp bebeğe
Ben de Antalya’da yaptırdım canım Isparta’da yaşadığım icin benim doktorum her şeyi istedi rahim filmi çekildi öyle başladık garanti olsun istedi çok şükür bende bir sorun çıkmadı başladık ama benim de yumurtalarım iğnelere direnç gösterdi öyle bir aksilik yaşadık ama çok şükür embriyolar kaliteli oldu tutmamasına embriyonun genetiğinde sıkıntı vardı demek ki dedi insallah ikinci sefer olur bakalım

İnşallah ya şimdi sadece transfer aşaması olacak dimi o süreçler nasıl oluyor hiç bilmiyorum da

Sizce en zor en acili sureci hangsiydi?

Canim bende almanyadanim cem beyin hastasiyim sizdeki rahatsizlik ne tam olarak

Canim bende almanyadanim cem beyin hastasiyim sizdeki rahatsizlik ne tam olarak
Bizimkisi erkek infertilesi . Ama mağlesef eylülde transferim negatif oldu . Almanyada devam etme kararı aldık . Türkiye biraz yorucu oluyordu . Benim doktorum sabri hocaydı ve askında kendisnden doktor olarak çok memmundum . Sizin infertile sebebiniz nedir ? Neden almanyayı tercih etmediniz aslında daha kolay burada

Evet daha kolay ilk burda yaptim benim yumurta rezervim düsük ilki tutmayinca ikinci kez gittim ilgilenmediler ih mih ettiler basari oranlarini düsürüyormusum gibi ... bahceciye gittim aralikta transfer oldum 6 haftalik hamileyim kese var ama bebek görunmuyor simdide...

Anladım . Buradada araşrırıp gitmek lazım . Özellikle buradaki formları okuyup hitmek en mantıklısı . Hemen ilk randecu vereni değilde . Mesela bulunduğunuz yerde üniversite hastanesi varsa onlar çok iyi araştırıyorlar . Yada formlarda tip bebek yerlerini iyi araştırmak lazıım zor biraz bu işler . Umarım hakkınızda hayırlısı olur . Bebeğiniz gözükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…