Tüp bebekte korkularım var yardımcı olur musunuz?

30 bin diye bile duydum yerine gore degisiyor sanirim. Teşekkür ederim
Kuzum valla bilmiyorum o kadar tutan hiç duymamıştım ama belki istanbuldakiler falan tutuyordur biz Antalya’da görüşmüştük buradaki iki merkez de aynı 7.500 TL dedi raporlu daha az tutuyor bizim rapor yok

Kuzum valla bilmiyorum o kadar tutan hiç duymamıştım ama belki istanbuldakiler falan tutuyordur biz Antalya’da görüşmüştük buradaki iki merkez de aynı 7.500 TL dedi raporlu daha az tutuyor bizim rapor yok
Bizimde son care tup bebek diyorlar bende arastrma icindeyim insallah gerek kalmaz

Bizimde erkek faktörü maalesef. Bid bende endometriozis var bazı doktorlar engel degl diyor bazisi engel diyor
Kuzum erkek faktörüyse bizi bir sene oyaladılar yani durum ne bilmiyorum ama düzelmedi bizim

Kizlar turkiyede tup bebek fiyatlari ne kadar acaba bilgi verir misiniz
Selam canım . Bende türkiyede yaptım ilk aşama bitti ikincisi içinde almanyanın uçuşları açması Bekliyorum ayrıca kliniğinde açılmasını .ben istanbul umut bahçecide yaptırdım . 3 bin euro ilaçlar ve tüm işlemlerle birlikte tuttu . Rahim filmi isteniliyo genelde onun içinde kasım ayında gittimde bin tl vermiştim galiba ( sonomed) e yaptırdım hiç birşey hissetmedim .

Seni takibe aldm canm olurda gerekirse sana yazar bilgi alirim iznin olursa. Rabbim insallah emeklerinizi bosa çıkarmaz almanyada nerdesin canm ben berlindeyim

Bende merak ediyorum. Aşılamadan sonra tutmazsa biz de tüp bebek düşündük aslında ama şuan tabi virüsten dolayı bekliyoruz bu fikrimiz duvarda asılı duruyor. Bilen varsa tüp bebek nasıl yapılıyor arkadaşlar anlatabilir misiniz? Yumurta alınırken canımız acıyor mu ve yumurta alındıktan ne kadar sonra rahme transfer yapılıyor?

Bende Diyarbakır bahçeci Zeki akkum düşünüyorum kızlar bi bilginiz var mı orayla ilgili

Hepinize teşekkür ederim korkum var hala şu virüs geçsin korksamda tüp bebeğe başlicam korkmasamda hayırlısı bakalım

canım ben yakın zamanda konuştum diyarbakır bahçeci merkeziyle mayıs ortası gibi açılabiliriz dediler zeki hoca bitanedir kesinlike tavsiye ederim

Bende üçüncü
Korkma öyle kanser riski olsa kimseye önermezler.
Ben iki deneme yaptim ikiside olmadi üçüncüyü denicem insallah pes etmek yok
Canim burda da buldum seni Şubat tobigindeydik. Bende Mayıs adetimle başlayacağım üçüncü deneme için hakkımızda hayırlısı olsun

Amin caniim ❤ ben 3. Deneme icin bi zaman söyleyemicem kendimi ne zman hazir hissedebilirsem artik
Merhaba ben bi konu açtım ama size de sorabilirim. Hatta direkt kopyaliyim buraya
Herkese merhaba. Öncelikle derdimi kısaca anlatayim. Ben pcoluyum ama klomenle felan cok yumurtlayan biriyim. Ekimden bu yana pcolu oldugumu öğrenip hep doktor kontrolündeyim. Ayrica 16 aydir bebek olmadi. Öncelikle şunu söylemeliyim ki artik canim cok yanıyor herkes patir patir hamile kalırken bu cektiklerim canımı yakiyor. İş hayatini yumurta takibi vs yaptirdigim icin düşünmedim. Ama baktim ki ben bitiyorum ne bebek geliyor ne bir işle mesgul oluyorum.
Simdi sizlere sorum şu tüp bebek surecinde esiniz ve siz nasil vakit bulup doktora gidiyorsunuz. Çünkü yumurtlama belli bir tarihte olur ve embriyo yerlestirme de belli bir tarihte olur vs.
Bu arada hic umudum olmadigi icin tüp bebek yaptırmak istiyorum temmuz ayinda felan. Direkt tüp bebeğe gecer mi ozel merkezler yoksa ille de asilama mi denemek gerekiyor?

Cevaplarsan cok sevinirim

Merhaba özel merkezde tedaviye baslarsaniz doktorunuz size aşılamami tüpmu söyler illada tup isterseniz ısrar edersiniz.
Virusten dolayi tedaviye ne zaman başlanır ben bilemem.
Tedaviye nasil vakit buluyosunuz demissin ben calismadigim icin rahat gittim esim yumurta toplamya ve transfere gelmisti.
Yumurta takibe esinin gelmesi gerekmez.

Evet tabi ama işyerinden izin veriyorlar miydi? Bu konuda anlayış var mi işveren patronlarda. Ben hep sıkıntı olacağını düşünmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…