rahim filmi çekilmeden tüp Bebek yapılır mı

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
290
60
18
34
Merhaba arkadaşlar ben Kasım ayında tüp Bebek yaptırdım ama doktorum rahim filmi falan cektirmedi amrh a da gerek yok dedi sonuç olumsuz oldu

Merhaba arkadaşlar ben Kasım ayında tüp Bebek yaptırdım ama doktorum rahim filmi falan cektirmedi amrh a da gerek yok dedi sonuç olumsuz oldu
O nasıl bir doktor o nasıl bir hastane tuhaf çektirmesi lazımdı tüp bebekten önce tüm ihtimallere bakılır yani

Evet biz doktorumuzdan memnun kalmadık doğru düzgün tahliller yapmadan hemen tüp Bebek sürecini başlattı

Amh bakılmadan rahim filmi istenmeden genetik kan testi yaptırmadan tüp bebek işlemlerine bile başlamıyorlar normalde ayrı eştende test ıstıyorlar bir sürü onaydan sonra

Evet biz doktorumuzdan memnun kalmadık doğru düzgün tahliller yapmadan hemen tüp Bebek sürecini başlattı
Ki bana da dediler ama bir sürü şey başlattılar ben bu süreçte başka doktora da görünüyorum özelde o da dedi amh düşük ama önce yumurtanı gelıstırelım takıp edelim sonra rahim filmi en son olmazsa zaten tüp bebek deriz dedi

Ki bana da dediler ama bir sürü şey başlattılar ben bu süreçte başka doktora da görünüyorum özelde o da dedi amh düşük ama önce yumurtanı gelıstırelım takıp edelim sonra rahim filmi en son olmazsa zaten tüp bebek deriz dedi
Bizim doktor direk tüp bebek yaptı özelde doktorumuz eşimde sperm hareketi düşüktü tek

Olabiliyor muyuz
Kesinlikle olun hiç bir takip tetkik yapılmadan rahim filmi kan testleri yumurtalarım durumu eşinin sprem durumu ve bir çok şey olmadan veya eksik olarak aşılama bile yapmıyor doktorlar tüp bebek nasıl yapılmış hayret hele ki 14 gün içinde direkt nasıl tüp bebek yapılmış oda hayret

Maalesef Bizim de çok tecrübesiz olduğumuz zamana denk geldi daha önce başka doktorlarda tahliller yapmıştık onların dediğine göre yaptı zaten

Back
X