AminnAmin.
Benimde değerlerim 45-67-113-111-305 olarak ilerledi. Benim de tek embriyo transferiydi. 2. Transferim.
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin
111 i gördükten ne kadar sonra 305i gördünüzAmin.
Benimde değerlerim 45-67-113-111-305 olarak ilerledi. Benim de tek embriyo transferiydi. 2. Transferim.
Rabbim hayırlı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin
Benim düşükle sonuçlandı malesef. Yani benim de kimyasal olduAminnAy içime birazcık Su serptiniz bakalım bu gün değerim kaç çıkacak peki leke olmuşmuydu sizde
4 gün sonra gordum. İlaçları bırakınca da kanamam oldu111 i gördükten ne kadar sonra 305i gördünüz
4 gün sonra gordum. İlaçları bırakınca da kanamam oldu
Allah doğru vakit de hayırlısını versin benimde sanırım düşük olucak gibi rabbim yardımcımız olsunBenim düşükle sonuçlandı malesef. Yani benim de kimyasal oldu
Embriyonuz var mıydı başka ?Allah doğru vakit de hayırlısını versin benimde sanırım düşük olucak gibi rabbim yardımcımız olsun
2 tane daha var sizinEmbriyonuz var mıydı başka ?
Benim de var ama en kalitelilerini transfer etmiştik, oda kimyasal oldu.2 tane daha var sizin
Kimyasalı ne zaman yaşadınız peki nasip olsun yeterki en kalitesizi bile tutar kalbinizi bozmayınBenim de var ama en kalitelilerini transfer etmiştik, oda kimyasal oldu.
1 ay önce yaklaşık.Kimyasalı ne zaman yaşadınız peki nasip olsun yeterki en kalitesizi bile tutar kalbinizi bozmayın
Umudumuzu kesmeyelim tekrar olur Allah'ın izniyle1 ay önce yaklaşık.
İnşallah güzel haberler alırsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pazar gün kaçıncı günün olucakSelam benimde ilk denemem aralıksa kimyasal oldu , şu an 2 cı transferı oldum pazar kan testu verıcrm
InshAllah canım 29 maysda transfer oldum transfer günü ile sayarsak 12 , yoksa böğle 11İnşallah güzel haberler alırsın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin pazar gün kaçıncı günün olucak
Transfer gününü saymıyolar canım hayırlı haberlerini alalım inşallah bn 7. Gün kanda pozitifi görmüştüm varsa net öğrenirsin pazar günüInshAllah canım 29 maysda transfer oldum transfer günü ile sayarsak 12 , yoksa böğle 11
InshAllahTransfer gününü saymıyolar canım hayırlı haberlerini alalım inşallah bn 7. Gün kanda pozitifi görmüştüm varsa net öğrenirsin pazar günü
Bazen idrar testleri bozuk çıkabiliyor aksi ispat edilene kadar hamilesin moralini bozma rabbim hayırlısını versinInshAllahidrarda dün negatıf gordum ondan moralım düşük
InshAllah canım beklıyorum pazarıBazen idrar testleri bozuk çıkabiliyor aksi ispat edilene kadar hamilesin moralini bozma rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?