Tüp bebekte kimyasal gebelik

Lemcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
17
8
26
Merhaba arkadaşlar 22.05.2024 tarihinde çift embriyo transferi oldum iki embriyo da 5 . Gün embriyosuydu transferden 4 gün sonra idrar testinde silik çizgi gördüm 7 . Güne kadar her gün yaptım idrar testi ve silik çizgi görmeye devam ettim 7. Gün kahverengi kanamam leke geldi doktorumda takip etmem gerektiğini eğer kanama devam ederse tutmamış demektir dedi ama idrarda silik çizgi görüyordum ben hem korku hem heyecan dedim kan vericem varsada çıkar yoksada en azından kendimi öğrenmiş olurum dedim ve kan verdim değerlerim şöyle

29.05.2024 - 11.5 ( 7. Gün )
Doktorum iki gün sonra tekrar test vermemi istedi
31.05.2024- 28.2 (9. Gün)
İki gün sonra tekrar istedi
03.06.2024- 99.5 ( 12. Gün )
Buraya kadar her şey normal doktorum değerlerin iyi olduğunu söyledi 1 hafta sonra gel kese bakalım dedi ben kese günü için gün sayarken 06.06.2024 tarihinde sabah bir kaç damla kırmızı kan ve kahverengi leke gördüm korktum tabiki ve hemen doktora yazdım tekrar beta ve progesteron istedi hastaneye gittik sonuç
06.06.2024 - 124.3 (15. Gün)
Kimyasal olduğunu söylediler 07.06 .2024 de tekrar beta ver bakalım sonrada ilaçları keselim dediler

Biliyorum biraz uzun oldu ama 4 yıldır evliyim ve ilk kez hamile kalmıştım polikistik over var bende hiç nasip olmamıştı bu kez oldu ama oda kimyasal sanırım kanamam hâlâ leke şeklinde devam ediyo ve dün baya ağrım olmuştu bugün henüz ağrım yok ama kanamam var uzun lafın kısası başına böyle bir şey gelip de gebeliği normal seyrinde devam eden oldu mu değeri artan oldu mu yada şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin.

Benimde değerlerim 45-67-113-111-305 olarak ilerledi. Benim de tek embriyo transferiydi. 2. Transferim.

Rabbim hayırlı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin

Amin.

Benimde değerlerim 45-67-113-111-305 olarak ilerledi. Benim de tek embriyo transferiydi. 2. Transferim.

Rabbim hayırlı bir şekilde kucağa almayı nasip etsin
Aminn Ay içime birazcık Su serptiniz bakalım bu gün değerim kaç çıkacak peki leke olmuşmuydu sizde

Selam benimde ilk denemem aralıksa kimyasal oldu , şu an 2 cı transferı oldum pazar kan testu verıcrm

InshAllah canım 29 maysda transfer oldum transfer günü ile sayarsak 12 , yoksa böğle 11
Transfer gününü saymıyolar canım hayırlı haberlerini alalım inşallah bn 7. Gün kanda pozitifi görmüştüm varsa net öğrenirsin pazar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…