- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 30
-
- Konu Sahibi Pureloovee
Neyden 10 gün sonra kesenin gözüktüğü gün hcg baktırmışmıydınzKızlar benim kese karından 10 gün sonra göründü 3hafta kalp atışlarını duymak için sanırım
Kaçıncı gün testi,sonuç kaç çıkmıştıBrnimde pazartesi ilk muayenem ilk yaptirdim testten sonra 8. Gun oluyor
Ay maşallah11.gün sonucum 338 di, 10 gün sonra gittiğimde keseyi gördük,aslında iki tane kese göründübu Cumartesi yeniden gideceğim inşallah gelişmişlerdir beta kontrol günümde bakılmamıştı canım
Valla olur olurBrnimde 9. Gun ilk testim 337 11. Gun ikinci testim 791 acaba senin gibi iki se gorunme ihtimali olabilir mi
Maşallah canım değerlerin çok güzel ,vallahi ben sizin yerinizde olsam iki hafta zor beklerdim ,bir hafta yeter yahuAy maşallahkalp atışlarını da duyarsınız inşallah Ben en son 4 ekimde yaptırdım 621 di ben bekliyim en iyisi iki hafta daha
İnsallah gorunur de doktorum alttan bakmakta israr ederse nasil hayir dicem onu bilmiyorumValla olur olurben transfer sonrası 6.gün baktırdım değer 33 dü,7.gün baktırdım 64,9. Gün 178,11.gün 338 , bende sabırsızlardanım yani,bence sizin kese karından görünür,güzel haberlerinizi bekliyorum
Zaten bekleyecek potansiyel yok bende iki hafta dediğime bakmayın bir hafta zor dayanırımMaşallah canım değerlerin çok güzel ,vallahi ben sizin yerinizde olsam iki hafta zor beklerdim ,bir hafta yeter yahu
Gözünüz Aydın:) kaç haftalık dedilerBenim transfer tarihim 23 eylül 5.gün embriyosu bugün keseyi gördüm:)
4 hafta dedi:)Gözünüz Aydın:) kaç haftalık dediler
Doktorda beklemiyodu görünce şaşırdı:)ama bizimki önden önden gidiyor galiba:)4 haftalikken kese gorunuyormus mu ya ben 5 hafta falan zannetiyordum masallah nazar degmesin
Benimde 5. Gün embriyosuydu bizde 20 eylülde transfer yaptırmıştık sizden üç gün önce o zaman bende 4+3 mü oluyorumDoktorda beklemiyodu görünce şaşırdı:)ama bizimki önden önden gidiyor galiba:)
Bi anlasam o işlerden:) gittin mi doktora sen canımBenimde 5. Gün embriyosuydu bizde 20 eylülde transfer yaptırmıştık sizden üç gün önce o zaman bende 4+3 mü oluyorum
4haftayı 4+0 la kapsamıyor ama canım ben sat a göre 4+6 yım ondan öyle söylediBenimde 5. Gün embriyosuydu bizde 20 eylülde transfer yaptırmıştık sizden üç gün önce o zaman bende 4+3 mü oluyorum