• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası Kese randevusu ve Kalp sesi , tecrübeli arkadaş yardımcı olur musunuz?

Resunrise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
274
296
103
45
Merhaba Arkadaşlar,bu süreci ilk defa deneyimliyorum

Merak ettiğim 10 gün sonrası verilen kese randevusunda kalp sesi duyuluyor mu?

Duyulmuyorsa kaç gün sonrasına randevu veriliyor ?

Beta HCG 48 saat arayala iki katının üstüne çıktı ,10 gun sonrasi için verilen kese randevusuna kadar tekrar betaya bakmalimiyim( doktorum böle bı talepte bulunmadı) ama gelişimini on gün boyunca takip etmek adına soruyorum.

Herşey kanda güzel ilerlerse kesede sorun çıkar mı içinin boş olma durumu olur mu ne gibi riskler var

Çok teşekkür ederim

Kese kontrolünde biz yolk sacı görmüştük sonra ki kontrolümüzde bebeği görüp kalp atışını görmüştük 6 + 4 felandı galiba yanlışım yoksa

Transfer sonrası kan sonucumu öğrendikten 1 hafta sonra muayne oldum yolk ve keseler görülmüştü vajina muayenede hatta doktor bakın burda hatta atıyor demişti sesini duymak için 15 gün sonrasına randevu vermisti 6 haftalikken duymustik ikizlerimin sizlerde nasip olsun inşallah

Rahat olun 8-9 haftaya kadar duyarsınız geçte olabilir erkende ben 6.hafta duymayıp paniklemiştim 9.hafta başında duydum gayet sağlıklı bi gebelikti

Back
X