Tüp bebekte grip

Tamam teşekkürler tekrardan sagolun
50 yasindayim 15 yasinda kizim var. Kotü bir evliliğim oldu dayak yedim aç susuz kaldım imkansizken rabbim bir evlat verdi bir yıl evli kaldim neler cektim düşer diye korktum düşmedi. Rabbim verecekse veriyor. Ve 15 yildir da babasiz buyutuyorum

İşte onca denemeden sonra ilkkez pozitif görünce endişelenmemek elimde olmuyir pek.
Seni anliyorum kolay değil. Yeğenim de 5 yil ugrasti. Iki kere aşılama tutmadi en son tüp bebek transferi oldu tek seferde tuttu. Düşün kocasi başka sehirde calisiyor du. Dogurana kadar tek başına mücadele etti. On gün önce valla yine tek basina dogurdu. Doktor iceri aldiginda doğum baslamisti. Korkma kuzum

Yeğenime sordum simdi. Tan dört kez grip olmus

Yeğenime sordum simdi. Tan dört kez grip olmus
İlk 3 ay riskli ya benimde daha çok yeni diye korktum. Daha keseyi görmeye bile gitmedim

Hiçbir şey olmaz hamile olan herkes illaki grip geçiriyor 9 ayda hiç korkmayın

Bişey olmaz canım bende kaç kere grip oldum hamileyken covit bile olmuştum parol iç meyve ye bol bol su ve dinlen burnun için doğal deniz suyu var açması için doktoruna danışıp alabilirsin

Bişey olmaz canım bende kaç kere grip oldum hamileyken covit bile olmuştum parol iç meyve ye bol bol su ve dinlen burnun için doğal deniz suyu var açması için doktoruna danışıp alabilirsi
Sağolun bugün biraz daha iyiyin inşallah gün gün azalır diye umud ediyorum. Arkadasimin tavsiyesi ile baş ucuma soğan kesip koydum onun sayesinde sanırım burnum açıldı biraz rahat uyudum gece

Sağolun bugün biraz daha iyiyin inşallah gün gün azalır diye umud ediyorum. Arkadasimin tavsiyesi ile baş ucuma soğan kesip koydum onun sayesinde sanırım burnum açıldı biraz rahat uyudum gece
Oh çok şükür cnm. Yine de disarda falan çok dolaşma. Malum sonbahar havasi bir de transfer olmuşsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…