- 9 Nisan 2021
- 501
- 81
- 50
-
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
50 yasindayim 15 yasinda kizim var. Kotü bir evliliğim oldu dayak yedim aç susuz kaldım imkansizken rabbim bir evlat verdi bir yıl evli kaldim neler cektim düşer diye korktum düşmedi. Rabbim verecekse veriyor. Ve 15 yildir da babasiz buyutuyorumTamam teşekkürler tekrardan sagolun
Seni anliyorum kolay değil. Yeğenim de 5 yil ugrasti. Iki kere aşılama tutmadi en son tüp bebek transferi oldu tek seferde tuttu. Düşün kocasi başka sehirde calisiyor du. Dogurana kadar tek başına mücadele etti. On gün önce valla yine tek basina dogurdu. Doktor iceri aldiginda doğum baslamisti. Korkma kuzumİşte onca denemeden sonra ilkkez pozitif görünce endişelenmemek elimde olmuyir pek.
Allah yardımcınız olsun50 yasindayim 15 yasinda kizim var. Kotü bir evliliğim oldu dayak yedim aç susuz kaldım imkansizken rabbim bir evlat verdi bir yıl evli kaldim neler cektim düşer diye korktum düşmedi. Rabbim verecekse veriyor. Ve 15 yildir da babasiz buyutuyorum
Amin kuzum cümlemizinAllah yardımcınız olsun
Yeğenime sordum simdi. Tan dört kez grip olmusMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Seni anliyorum kolay değil. Yeğenim de 5 yil ugrasti. Iki kere aşılama tutmadi en son tüp bebek transferi oldu tek seferde tuttu. Düşün kocasi başka sehirde calisiyor du. Dogurana kadar tek başına mücadele etti. On gün önce valla yine tek basina dogurdu. Doktor iceri aldiginda doğum baslamisti. Korkma kuzum
İlk 3 ay riskli ya benimde daha çok yeni diye korktum. Daha keseyi görmeye bile gitmedimYeğenime sordum simdi. Tan dört kez grip olmus
Gitme bosver otur evindeİlk 3 ay riskli ya benimde daha çok yeni diye korktum. Daha keseyi görmeye bile gitmedim
Hiçbir şey olmaz hamile olan herkes illaki grip geçiriyor 9 ayda hiç korkmayınMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Bişey olmaz canım bende kaç kere grip oldum hamileyken covit bile olmuştum parol iç meyve ye bol bol su ve dinlen burnun için doğal deniz suyu var açması için doktoruna danışıp alabilirsinMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
11 Kasım'da çağırdı doktorum keyfimden evde değilimGitme bosver otur evinde
Sağolun bugün biraz daha iyiyin inşallah gün gün azalır diye umud ediyorum. Arkadasimin tavsiyesi ile baş ucuma soğan kesip koydum onun sayesinde sanırım burnum açıldı biraz rahat uyudum geceBişey olmaz canım bende kaç kere grip oldum hamileyken covit bile olmuştum parol iç meyve ye bol bol su ve dinlen burnun için doğal deniz suyu var açması için doktoruna danışıp alabilirsi
Oh çok şükür cnm. Yine de disarda falan çok dolaşma. Malum sonbahar havasi bir de transfer olmuşsun dikkat etSağolun bugün biraz daha iyiyin inşallah gün gün azalır diye umud ediyorum. Arkadasimin tavsiyesi ile baş ucuma soğan kesip koydum onun sayesinde sanırım burnum açıldı biraz rahat uyudum gece
Cnm nasil oldun?Sağolun bugün biraz daha iyiyin inşallah gün gün azalır diye umud ediyorum. Arkadasimin tavsiyesi ile baş ucuma soğan kesip koydum onun sayesinde sanırım burnum açıldı biraz rahat uyudum gece
Sağolun hala devam ediyor hastalık ama daha iyiyim çok şükürCnm nasil oldun?
Bir iki gune gecer kuzumSağolun hala devam ediyor hastalık ama daha iyiyim çok şükür
Kuzum nasil oldun daha iyimisin?Bir iki gune gecer kuzum