- 4 Mayıs 2023
- 227
- 106
-
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
Yeğenim de tüp bebekle hamile kaldı. O donemde grip oldu iki kere. Biz de cok korktuk. Veee rabbim on gün once yavrusunu kucağina almayı nasip etti. Neler çekti kuzum hamileliğinde. Rabbim senin de tamamına erdirsin inşallah. Korkma Allah yavrunla seni korurMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Allah in izniyle olmaz. Sen kendini strese sokma. Bol bol meyve tüket doktorunu dinle uyu dinlen. Geçmiş olsun. Allah bebisine kavuştursun.Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Ben transfer oldugum gün grip olmuştum 5 günde gecirdim bebege birsey olacağinı sanmıyorum stres yapma bu daha zararlı. Kendine iyi bakMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Ilik su iç bogazın icin herkesin her dedigini uygulama doktorun nediyorsa onu yap. Yeğenim grip olunca kendi doktoru ilac falan yazmisti ama sadece doktoru kontrolunde devam ettiMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Strese girme aksine daha mutlu ve rahat olHayırlı olsun :) hiçbir şey olmaz merak etmeyin, siz enfeksiyon ihtimaline karşı iyileşmezseniz bir kan verin isterseniz enfeksiyon çok yükselirse sıkıntı olabiliyor sadece, onun dışında 9 ay grip olmamak imkansız zaten hepimiz grip olduk bu süreçte. Bol sarımsak ve bal tüketin çok iyi geliyor. Geçmiş olsun
Sağolun tşk ederim. Uyuyamıyorum burun tıkanıklığı yüzünden o beni tedirgin ediyor. Baş ucuma sogan koydum burnu açar dediler şimdi onu deniycemHayırlı olsun :) hiçbir şey olmaz merak etmeyin, siz enfeksiyon ihtimaline karşı iyileşmezseniz bir kan verin isterseniz enfeksiyon çok yükselirse sıkıntı olabiliyor sadece, onun dışında 9 ay grip olmamak imkansız zaten hepimiz grip olduk bu süreçte. Bol sarımsak ve bal tüketin çok iyi geliyor. Geçmiş olsun
Amin inşallah sağolun. Hapsurdukca korkuyorumYeğenim de tüp bebekle hamile kaldı. O donemde grip oldu iki kere. Biz de cok korktuk. Veee rabbim on gün once yavrusunu kucağina almayı nasip etti. Neler çekti kuzum hamileliğinde. Rabbim senin de tamamına erdirsin inşallah. Korkma Allah yavrunla seni korur
Az önce parol içtim sadece. Belki biraz olsun hafifletir semptomları diye. Elimden geleni yapacağım. Burnum tıkalı olduğu için uyuyamıyorum. Uyuyup dinlenebilsem rahatlayacagimIlik su iç bogazın icin herkesin her dedigini uygulama doktorun nediyorsa onu yap. Yeğenim grip olunca kendi doktoru ilac falan yazmisti ama sadece doktoru kontrolunde devam etti
Amin Allah razı olsunAllah in izniyle olmaz. Sen kendini strese sokma. Bol bol meyve tüket doktorunu dinle uyu dinlen. Geçmiş olsun. Allah bebisine kavuştursun.
Ayakta hapşırma otur kanepeye. Hapsirık hissetiğinde bir yere otur. Korkma canım Allah ın izniyle birsey olmaz. Dedim ya yeğenim de transferden sonra iki kere agır grip oldu. Çok şükür şimdi kucağındaAmin inşallah sağolun. Hapsurdukca korkuyorum
Ay sağolun içimi rhaatlattinz biraz olsun. O nasıl atlattı ilaçsizAyakta hapşırma otur kanepeye. Hapsirık hissetiğinde bir yere otur. Korkma canım Allah ın izniyle birsey olmaz. Dedim ya yeğenim de transferden sonra iki kere agır grip oldu. Çok şükür şimdi kucağında
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek ile hamile kaldım 16 gün önce transfer oldum henüz çok yeni gebeliğimi öğrendim. Fakat nezle yada soğuk algınlığı gibi bişi oldum çok fena burnum tıkandı nefesi ağzımdan alıyorum bu seferdi genzim yanmaya başladı. Doktorum bu dönemde parol hariç hiç birşeye izin vermiyor.Bol su ve c vitamini önerdi sadece.Ben şuan çok tedirginim bebeğe birşey olmaz degil mi. Benim gibi olup geçiren varmi nolur birşeyler yazın
Canim tüp bebeğini takip eden doktoru ne dediyse onu yapti ilaç kullanmisti ama dediğim gibi doğum doktorunun kontrolunde. Elma ye meyve bol su iç dinlen çorbaAy sağolun içimi rhaatlattinz biraz olsun. O nasıl atlattı ilaçsiz
Tamam teşekkürler tekrardan sagolunCanim tüp bebeğini takip eden doktoru ne dediyse onu yapti ilaç kullanmisti ama dediğim gibi doğum doktorunun kontrolunde. Elma ye meyve bol su iç dinlen çorba
Rabbime sığın yavrunla. Dua et içini rahat tut. En güzelini düşün. Aklına kötü getirip cağırma. Korkma hele hele stres hiç yapmaAy sağolun içimi rhaatlattinz biraz olsun. O nasıl atlattı ilaçsiz
Tamam teşekkürler tekrardan sagolun
Ne demek cnm en azindan yalnız degilsin hepimiz buradayız duacıyız
İşte onca denemeden sonra ilkkez pozitif görünce endişelenmemek elimde olmuyir pek.Rabbime sığın yavrunla. Dua et içini rahat tut. En güzelini düşün. Aklına kötü getirip cağırma. Korkma hele hele stres hiç yapma