Tüp bebekte en iyi klinikler

Kuzum keşke kibrisdaki Dr hit e bi görüşseydin. Almanya imkanlariyla kisitli. Bence bi arayin konuşun. Biz ve bizim gib çok kişi yaptirdi. Kolay işi her Doktor her Klinik yapar. Ama zor olanlari ancak Dr halil ibrahim tekin bey yapar. Çok güvenilir bi Klinik ve Doktor.

Merhaba aynı durumdayız hem çikolata kisti var bende hemde hidrosalpinks var ameliyatı nerde oldunuz yada olacaksınız

2 kızım var benim şu an. İlki tüp bebek. İkincisi doğal yolla oldu. Doktorum Murat Berkkanoğlu. Antalya Ivf.
Sizin neden tüp bebek yaptirmistiniz yani sikayetiniZ neydi acaba. Yanlış anlamayın tüp bebek tedavisi görecek kişilere ikincisi doğal yolla da olabilir diye bir umut olursunuz bende dahil. O yüzden soruyorum

Son düzenleme:
İzmir kahramanlar Op dr şerife dikayak nokta atışı instagrm bakabilirsiniz kimi yönlendirdiysem mutlu ayrıldı dilerim gidebilirseniz sizinde öyle güzel sonucunuz olur dr çok iyi tedavide de çok başarılı
Merhaba şerife hanımın doğum ücreti ve muayene ücreti Şuanda ne kadar biliyomusunuz

Merhaba ikiz gebelik nasıl geçiyor bende çift embriyo transferi olucam

Beni çok korkuttular düşük tehliken olur diye ama mecbur çift olacak tutma ihtimali yüksek olsun diye de. Korkuyorum ama yapacak bir şey yok
Düşük riski oluyor ama dikkat edersen bir şey olmaz benim ucuzdu birinin kalbi durdu karnımda ona rağmen bir şey olmadı hamd olsun

Kızlar kimse yokmu ? Öneri sunacak ?
Doçent dr Yasemin Çekmez i öneririm kendi muayenehanesi Ümraniye’de işlemler Acıbadem hastanesinde gerçekleşiyor ben ikiz gebeyim sayesinde bir süre önce hatta Almanya ya kendine muayenehane açacağını paylaşmıştı danışmanızı tavsiye ederim

Yok ya kadın infertilesinde başarılıdır ama acıbademin çokta mütiş bir laboratuvarı yok diye duymuştum. Erkek infertiles için çok dikkatli bir yer olması lazım. Ben yine trdeki ilk doktoruma dönüş yaptım . prod
F.dr Sabri Cavkaytar bahçecideydi şimdi brüksel tüp bebeğe geçmiş . Muayne olduk eşime 3 aylık iğne verdi prof.dr Bülent Alıcı 3 ay sonra opu planlayacağız

Merhaba bu doktorun instagramı falan varmı aradım bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…