- 29 Nisan 2023
- 131
- 15
- 24
İkiside malesefAnladım üzgünüm . İlacı maliyetinden dolayımı alamadınız yoksa bulamadınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiside malesefAnladım üzgünüm . İlacı maliyetinden dolayımı alamadınız yoksa bulamadınız mı ?
Glutatyon serum ve ıntralipid serum kullandınız mı hiçSelam kızlar ben 4 cü transferini yapmış 7 ci günümde negatif aldım . ( ERKEK İNFERTİLESİ )Size yaşadıklarımdan bahsedecim lütfen bana bildiğini türkiye ,isviçre,almanya,belçika,hollanda klinkleri yazarmısnız.
İlk dene Bahçeci tüp bebek merkezi . (53 yumurta ,14 döllenme ,5 adet 3 güne gelen ve sonrasında 1 tane 6 cı güne gelen 5bc embriyo transferi ve sonuç negatif. )
İkinci deneme Almanyada özel bir tüp bebek merkezinde . 3 gün embriyoları 2 şer adet transfer edildi iki kez . Biri doğal siklus ,diğeri ilaçlı ( sonuç negatif )
Üçüncü denem . Almanyada büyük bir Üniversite hastanesi . Az doz ilaç ( vucut aşırı tepki ceriyor ve baygın ,migrenli,bulantılı ve bazen ateşli yatmalarım oldu diğer 2 denememde ) bu yüzden ilaç dozajını az verdiler sonra iğne ile değilde keşke ilaç ağızyolu dan alınan yumurta büyütme ilaçlarından kullansaydık dediler . Ama diğer iki yere göre bulantım olmadı ateşlenme yaşamadım miğren atağı geçirmedim . Burada gonal f yerine rekovelle kullanıldı. Opuda ( 44 yumurta toplanıldı , bazısı içeride bırakıldı ve iki gün sonraya randevu verilip ohss olmamam için kontrol altındaydım ) yumurta bıraktıkları için içeride korktukar ama korkulan olmadı şükür . Ertesi gün e ağrım çok azdı diğer opuları a göre iyidim . 44 yumurtadan 15 tanesi döllendi ve ( embriyo kanunları çerçevesinde donduruldu ) transferim için bir sonraki adetle hazırlıklar başladı 6 tane embriyo çözüldü 5 tane 3 güne geldi 1 tane si 5 güne geldi . Ve 5 gün transferi ,7ci günümde testim negatif .
Yapılan işlemler
Hsg (temiz)
Tanısal histeroskopi (temiz)
Genetik tarama eşimin ve benim (temiz)
Rahimden biopsi (cd56ve cd18) temiz
Embriyoskopi ( embriyolarım 5 gün kamera ile izlenilmesi ve hava ile teması azaltıp stresin minimuma inmesi )
Bende haşimoto çıktı ikinci tedavimin opudan sonra (şuanda stabil tsh 1,5) günlük 25 mg ilaç kullanıyorum . Aslında endokrin doktorum bıraktıracaktı ama transferlerinden sonra yapalım . İçimiz rahat olsun dedi .
Kızlar bana ne yapabilirim neler daha bakıla bilinir yol gösterin . Dünyada hangi tüp bebek merkezleri iyi ? İsviçrede yapan bir kaç kişiyi duydum ama yakın değilim soramadım .
Glutatyon yapıştırıcı galiba glue diyede geçiyor ? Hayır kullanmadım doktorlarım gereksiz buluyor.intralipid serum içinde cd46/cd18 normal çıktığı için vermediler . Kortizonla baskılama denenildi ama sonuç fark etmedi .Glutatyon serum ve ıntralipid serum kullandınız mı hiç
Canim ben iki sene once turkiyede yasiyordum ve acibadem fulyada tupbebek denedim ve iki kez transfer oldum sonuc negatif..Guya cok iyi labaratuvar, doktor vs idi.Selam kızlar ben 4 cü transferini yapmış 7 ci günümde negatif aldım . ( ERKEK İNFERTİLESİ )Size yaşadıklarımdan bahsedecim lütfen bana bildiğini türkiye ,isviçre,almanya,belçika,hollanda klinkleri yazarmısnız.
İlk dene Bahçeci tüp bebek merkezi . (53 yumurta ,14 döllenme ,5 adet 3 güne gelen ve sonrasında 1 tane 6 cı güne gelen 5bc embriyo transferi ve sonuç negatif. )
İkinci deneme Almanyada özel bir tüp bebek merkezinde . 3 gün embriyoları 2 şer adet transfer edildi iki kez . Biri doğal siklus ,diğeri ilaçlı ( sonuç negatif )
Üçüncü denem . Almanyada büyük bir Üniversite hastanesi . Az doz ilaç ( vucut aşırı tepki ceriyor ve baygın ,migrenli,bulantılı ve bazen ateşli yatmalarım oldu diğer 2 denememde ) bu yüzden ilaç dozajını az verdiler sonra iğne ile değilde keşke ilaç ağızyolu dan alınan yumurta büyütme ilaçlarından kullansaydık dediler . Ama diğer iki yere göre bulantım olmadı ateşlenme yaşamadım miğren atağı geçirmedim . Burada gonal f yerine rekovelle kullanıldı. Opuda ( 44 yumurta toplanıldı , bazısı içeride bırakıldı ve iki gün sonraya randevu verilip ohss olmamam için kontrol altındaydım ) yumurta bıraktıkları için içeride korktukar ama korkulan olmadı şükür . Ertesi gün e ağrım çok azdı diğer opuları a göre iyidim . 44 yumurtadan 15 tanesi döllendi ve ( embriyo kanunları çerçevesinde donduruldu ) transferim için bir sonraki adetle hazırlıklar başladı 6 tane embriyo çözüldü 5 tane 3 güne geldi 1 tane si 5 güne geldi . Ve 5 gün transferi ,7ci günümde testim negatif .
Yapılan işlemler
Hsg (temiz)
Tanısal histeroskopi (temiz)
Genetik tarama eşimin ve benim (temiz)
Rahimden biopsi (cd56ve cd18) temiz
Embriyoskopi ( embriyolarım 5 gün kamera ile izlenilmesi ve hava ile teması azaltıp stresin minimuma inmesi )
Bende haşimoto çıktı ikinci tedavimin opudan sonra (şuanda stabil tsh 1,5) günlük 25 mg ilaç kullanıyorum . Aslında endokrin doktorum bıraktıracaktı ama transferlerinden sonra yapalım . İçimiz rahat olsun dedi .
Kızlar bana ne yapabilirim neler daha bakıla bilinir yol gösterin . Dünyada hangi tüp bebek merkezleri iyi ? İsviçrede yapan bir kaç kişiyi duydum ama yakın değilim soramadım .
He bu arada bizim sorunumuzda erkek infertilitesiydi. Acibademde embryolara pgt den tut da bana era test ve histereskopi bile yapildi. Hepsi cok gereksizmis. Saglikli calisan vucut ve hormonlarin varsa naturellden hic sasma derimCanim ben iki sene once turkiyede yasiyordum ve acibadem fulyada tupbebek denedim ve iki kez transfer oldum sonuc negatif..Guya cok iyi labaratuvar, doktor vs idi.
Sonra almanya munihe tasindim. Burada kinderwunsch im zentrum da natural icsi yaptirdim. O ay kendi yumurtladigim yumurta alindi ve esimin spermiyle birlestirildi. Embryo cok iyi kalite sansiniz cok yuksek dendi ve cok sukur bebegim tutundu simdi 10 haftaligiz. Almanyada bir yer dersen burayi gozum kapali oneririm. Doktorundan embriyologuna hemsiresine yaklasimlari o kadar iyi, o kadar olumlu ki zaten insani psikolojik olarak rahatlatiyorlar. Hic turkiyedeki gibi ilacli stresli sanki fabrikadaymisiz gibi bi his olmadi. Umarim en kisa zamanda saglikla hamile kalirsin
Bende almanyada uniklinikte denedim . Mütiş bi ilgi alaka senin sorunu kendi sorunları gibi benimsiyorlar aslında trye sıcak bakmıyorum bakalım şişli memorial ile ön görüşmem var ama içim tr ye pek atmıyor . Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Bende hiç tutunma olmuyor ama sıkıntı var bellikiCanim ben iki sene once turkiyede yasiyordum ve acibadem fulyada tupbebek denedim ve iki kez transfer oldum sonuc negatif..Guya cok iyi labaratuvar, doktor vs idi.
Sonra almanya munihe tasindim. Burada kinderwunsch im zentrum da natural icsi yaptirdim. O ay kendi yumurtladigim yumurta alindi ve esimin spermiyle birlestirildi. Embryo cok iyi kalite sansiniz cok yuksek dendi ve cok sukur bebegim tutundu simdi 10 haftaligiz. Almanyada bir yer dersen burayi gozum kapali oneririm. Doktorundan embriyologuna hemsiresine yaklasimlari o kadar iyi, o kadar olumlu ki zaten insani psikolojik olarak rahatlatiyorlar. Hic turkiyedeki gibi ilacli stresli sanki fabrikadaymisiz gibi bi his olmadi. Umarim en kisa zamanda saglikla hamile kalirsin
Amin bu iste kalbin sesini dinlemek ve iyi dusunmek cok yardimci oluyor. En kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallahBende almanyada uniklinikte denedim . Mütiş bi ilgi alaka senin sorunu kendi sorunları gibi benimsiyorlar aslında trye sıcak bakmıyorum bakalım şişli memorial ile ön görüşmem var ama içim tr ye pek atmıyor . Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Bende hiç tutunma olmuyor ama sıkıntı var belliki
AminnnAmin bu iste kalbin sesini dinlemek ve iyi dusunmek cok yardimci oluyor. En kisa zamanda guzel haberlerini alalim insallah
Neden yasal değil?Almanyada pgt ve ngs yasal değil eğer ailede genetik sıkıntı yoksa , eğer doen sendromu veya başka sıkıntılar yoksa ve iki ebeveyninde genetiği temiz ise yapılmıyor . Bahçecideki doktorum ikinci deneme kesinlikle ngs olmalı dedi fakat devam etmedim orada içime pek sinmeyen şeyler vardı .
Hangi hastanede işlemleri yapıyor?İlk muayene ücretsiz canım. Labaratuar da çok iyi. Serdar hocanın elinin bereketi mi labaratuar kaynaklı mı bilmiyorum tek embriyo da koysa çoğu ikiz oluyor
Doktorunuz kimdi fulya acıbadem de. Maalesef dediğiniz gibi fabrikada hissediyor insan kendini ve en özel zamanlarınızda sizi anlayan insanları göremiyorsunuz çevrenizdeCanim ben iki sene once turkiyede yasiyordum ve acibadem fulyada tupbebek denedim ve iki kez transfer oldum sonuc negatif..Guya cok iyi labaratuvar, doktor vs idi.
Kesinlikle değil orası tam bir ticarethane. Canlı canlı insan doğruyorlar oradaMedicalpark bahçelievler istanbul
Tüp bebek laboratuvarı embriyologları ve doktorları aşırı ilgili.
Herkes bir şey söylüyor hatta artık kendi kliniklerinden bile yazanların olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz yerden çok memnun olan da var hiç olmayanda . Hatta yanlış kişinin embriyosunu transfer eden de bu klinikti haberlere konu olmuştu. Herkes bir yere iyi diyor kötü diyor. Doğruyu dürüstü vicdanlıyı bulmak çok zor.Ben de tup bebekle hamile kaldim. Bana o zaman tup bebegin en onemli asamasinin labaratuar oldugu, Turliye de de en iyi labaratuarin Bahceci de oldugunu soylemislerdi.
Saçmalamayın büyük ihtimalle siz problem yaşadınız çok memnun insan var bende yönlendirmeyle gittim hem fiyatları hemde işlemleri doktorları efsane hastane temiz kadrosu sağlam daha ilk transferim dahil 3 pozitif aldım ben ordaKesinlikle değil orası tam bir ticarethane. Canlı canlı insan doğruyorlar orada
Bu arada sanırım sizde sıkıntı büyük. Çünkü kim ne dese bir kulup bulmuşsunuz hakkınızda hayırlısı olsunKesinlikle değil orası tam bir ticarethane. Canlı canlı insan doğruyorlar orada
Valla ben klinikten degilim 10 yil once ki tup bebek anneleri konusunda da varim yani:) ilk denememde hamile kaldim ben. Isteyen dileyen herkesin gonlunce olsun.Herkes bir şey söylüyor hatta artık kendi kliniklerinden bile yazanların olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz yerden çok memnun olan da var hiç olmayanda . Hatta yanlış kişinin embriyosunu transfer eden de bu klinikti haberlere konu olmuştu. Herkes bir yere iyi diyor kötü diyor. Doğruyu dürüstü vicdanlıyı bulmak çok zor.
2 yıldır çok hastane ve doktor dolaştım. Evet sıkıntı büyük tek dileğim sağlıklı bir evlat kucağıma alabilmek ve vicdanlı içten samimi dürüst doktorlara denk gelebilmek nasip olur inşallah. İyi bir doktora denk geldim ama o da tüp bebekçi değil maalesefki derdiniz onun derdi oluyor. Keşke tüm doktorlar böyle olabilse önce para diye bakmasalar insanaBu arada sanırım sizde sıkıntı büyük. Çünkü kim ne dese bir kulup bulmuşsunuz hakkınızda hayırlısı olsun
Çok güzel maşallah çok şanslısınızValla ben klinikten degilim 10 yil once ki tup bebek anneleri konusunda da varim yani:) ilk denememde hamile kaldim ben. Isteyen dileyen herkesin gonlunce olsun.