Tüp bebekte en iyi klinikler

İlaçlarla ilgili konu zaten var canım oraya sor istersen
İst Şişli memorial.
Ali osman koyuncuoğlu var sanırım
Selman Laçin
Ulun uluğ
Fertinjin tüp bebek merkezi
Aytaç yüksel
Burda yazan olumlu sonuc alabilen kişiler vasıtasıyla duydum hepsını arastırın pgt mutlaka yaptırın es gecmeyin
Ankaradayım genartta işlemleri yapıldı doktorum özelde kendı yerı var gereksiz hıcbıseyı yapmadı.
Bu süreç maddıde yoran süreç vaktınız varsa 3 4 gün gezin ücretsiz görüşmeleri oluyor ıcınıze sinen yere gidin oda önemli.
Beslenmeye dikkat edin Hazırlanın şimdiden

Sisli memoriali oneririm. Ilk muayeneye mutlaka Semra Hocayi isteyin benim surecte 2 kez girmisti ve dozu degistirmisti. Doktorum Beril Hocaydi, Beril hoca cok titiz fazlaca dikkatli saglamci bir doktor cok cok memnun kaldim

İst Şişli memorial.
Ali osman koyuncuoğlu var sanırım
Selman Laçin
Ulun uluğ
Fertinjin tüp bebek merkezi
Aytaç yüksel
Burda yazan olumlu sonuc alabilen kişiler vasıtasıyla duydum hepsını arastırın pgt mutlaka yaptırın es gecmeyin
Ankaradayım genartta işlemleri yapıldı doktorum özelde kendı yerı var gereksiz hıcbıseyı yapmadı.
Bu süreç maddıde yoran süreç vaktınız varsa 3 4 gün gezin ücretsiz görüşmeleri oluyor ıcınıze sinen yere gidin oda önemli.
Beslenmeye dikkat edin Hazırlanın şimdiden
Aslında galiba vakti geldiyse en kötü yerdede olsann tutuyor . Ama sanki bizde bişey eksik birşey atlanılıyor gibi . Teşekkür ederim sağolun araştıracağım hepsini zamanım var daha .

Aslında galiba vakti geldiyse en kötü yerdede olsann tutuyor . Ama sanki bizde bişey eksik birşey atlanılıyor gibi . Teşekkür ederim sağolun araştıracağım hepsini zamanım var daha .
Labaratuar önemli. Biraz nasip işi de bu. Doktorda önemli işine hakimiyeti uyguladığı yöntem.
Forumda da doktor isimlerini aratıp yorumları bolca okuyun tek tek arastırın. Gönlünüzce olsun.

Allahım yardımcınız olsun gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.

Labaratuar önemli. Biraz nasip işi de bu. Doktorda önemli işine hakimiyeti uyguladığı yöntem.
Forumda da doktor isimlerini aratıp yorumları bolca okuyun tek tek arastırın. Gönlünüzce olsun.
Zaten zamanım var . Burada 9 donmuş yumurta var bakalım bi transfer daha çıkar büyük ihtimal ..

X