- 26 Nisan 2022
- 1.444
- 1.628
- 34
Ciddiyim hatta üçüzdü. Birinin kalbi durdu 5.haftada. Rabbim sana da nasip etsin İnşaAllah canımAyyy ciddimiii ikiz hayalimmmm hatta anneannemin ikizleri var . 2ci jenerasyona geçer derler hemen bakıyorum dediğiniz kişiye
Amin canım baktım şimdi … whatsaap numarası var görüşme ücreti var mı ?Ciddiyim hatta üçüzdü. Birinin kalbi durdu 5.haftada. Rabbim sana da nasip etsin İnşaAllah canım
İlaçlarla ilgili konu zaten var canım oraya sor istersenMerhaba elinde meriofert olan varmı
İst Şişli memorial.İlaçlarla ilgili konu zaten var canım oraya sor istersen
Aslında galiba vakti geldiyse en kötü yerdede olsann tutuyor . Ama sanki bizde bişey eksik birşey atlanılıyor gibi . Teşekkür ederim sağolun araştıracağım hepsini zamanım var daha .İst Şişli memorial.
Ali osman koyuncuoğlu var sanırım
Selman Laçin
Ulun uluğ
Fertinjin tüp bebek merkezi
Aytaç yüksel
Burda yazan olumlu sonuc alabilen kişiler vasıtasıyla duydum hepsını arastırın pgt mutlaka yaptırın es gecmeyin
Ankaradayım genartta işlemleri yapıldı doktorum özelde kendı yerı var gereksiz hıcbıseyı yapmadı.
Bu süreç maddıde yoran süreç vaktınız varsa 3 4 gün gezin ücretsiz görüşmeleri oluyor ıcınıze sinen yere gidin oda önemli.
Beslenmeye dikkat edin Hazırlanın şimdiden
Labaratuar önemli. Biraz nasip işi de bu. Doktorda önemli işine hakimiyeti uyguladığı yöntem.Aslında galiba vakti geldiyse en kötü yerdede olsann tutuyor . Ama sanki bizde bişey eksik birşey atlanılıyor gibi . Teşekkür ederim sağolun araştıracağım hepsini zamanım var daha .
İlk muayene ücretsiz canım. Labaratuar da çok iyi. Serdar hocanın elinin bereketi mi labaratuar kaynaklı mı bilmiyorum tek embriyo da koysa çoğu ikiz oluyorAmin canım baktım şimdi … whatsaap numarası var görüşme ücreti var mı ?
Zaten zamanım var . Burada 9 donmuş yumurta var bakalım bi transfer daha çıkar büyük ihtimal ..Labaratuar önemli. Biraz nasip işi de bu. Doktorda önemli işine hakimiyeti uyguladığı yöntem.
Forumda da doktor isimlerini aratıp yorumları bolca okuyun tek tek arastırın. Gönlünüzce olsun.
Evet sloganıda oymuş ikiz istemeyen benden uzak dursun diyorİlk muayene ücretsiz canım. Labaratuar da çok iyi. Serdar hocanın elinin bereketi mi labaratuar kaynaklı mı bilmiyorum tek embriyo da koysa çoğu ikiz oluyor
Benim üçüz tuttuEvet sloganıda oymuş ikiz istemeyen benden uzak dursun diyor
Onda kafamı karıştıran beğeni sayısının çok düşük olması . Birde hangi laboratuvarla çalışıyor acebaBenim üçüz tuttuama birini kaybettim ikiz devam ediyor.
Medicalpark Bahçelievler ile çalışıyor canım.Onda kafamı karıştıran beğeni sayısının çok düşük olması . Birde hangi laboratuvarla çalışıyor aceba
Teşekkür ederim canım bi araştırayımMedicalpark Bahçelievler ile çalışıyor canım.
Evet canım Proxxed plus ,klomen, 2 tane daha var şuan aklıma gelmiyor ismleri .Canim esin sperm degerleri icin takviye kullandi mi ?
Soruyorum ztn ama bir türlü cvp yazan olmuyo malesefİlaçlarla ilgili konu zaten var canım oraya sor istersen
Anladım üzgünüm . İlacı maliyetinden dolayımı alamadınız yoksa bulamadınız mı ?Soruyorum ztn ama bir türlü cvp yazan olmuyo malesef