• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekte embriyosundan sonra

• Konu Sahibi Konu Sahibi emgu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emgu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
47
14
18
33
Merhaba ben tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyonu bugün 9cü gün oldu 4 gün sonra ters yapılacak günün ama kanama geldi bu normal bir şey mi yoksa sonuç negatif midir acaba tüp bebek olmadığı nasıl anlıyorsunuz düşük mü oluyor biz görebiliyormusuz lütfen yardımcı olun çok kötü oldum bügün morelim çok bozuk sürekli ağlıyorum çok istiyorum olmasını ama bilmiyorum artık yardımcı olurmusunuz

Doktorunuzu aramadınız mı? Benim de nehatifim var ama böyle olmamıştı ilaçları bırakınca geldi. Yerleşme mi sizin acaba?

Doktorunuzu aramadınız mı? Benim de nehatifim var ama böyle olmamıştı ilaçları bırakınca geldi. Yerleşme mi sizin acaba?
Aradım ilaçlardan dedi ama az az geliyor bilmiyorum artık umarım yerleşme kanı olur çok korkuyorum bugün bir daha arıcam doktoru ne diyecek artık

Söyledim bugün yanıma geldim bir şey yapamayız diyor beklemeniz gerek diyor ilaçlara kullanmaya devam ettin diyor alamıyorum artık dünden beri çok kötü oldum morelim berbat
Başka bi doktora mi görünseniz acaba? Bi arkadaş daha vardı çok kanamalı geçti şimdi bebeği iyi çok şükür. Ona da aynısını dediler yapacak bir şey yok ilaçları kullan bekle diye.

Başka bi doktora mi görünseniz acaba? Bi arkadaş daha vardı çok kanamalı geçti şimdi bebeği iyi çok şükür. Ona da aynısını dediler yapacak bir şey yok ilaçları kullan bekle diye.
Almanya ya yaşıyorum başka biryere de gidemiyorum maalesef ivf olduğu için başka hastane kabul etmiyor çarşamba gününü beklemek zorundasınız ilaçları kullanmaya devam ettin dedi o kadar kötüyüm ki hiç bir şey yapamıyorum düşük mü yapıyorum çocuk yerleşme kanımı onu da bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 😭

Merhaba ben tüp bebek yaptırdım 5 gün embriyonu bugün 9cü gün oldu 4 gün sonra ters yapılacak günün ama kanama geldi bu normal bir şey mi yoksa sonuç negatif midir acaba tüp bebek olmadığı nasıl anlıyorsunuz düşük mü oluyor biz görebiliyormusuz lütfen yardımcı olun çok kötü oldum bügün morelim çok bozuk sürekli ağlıyorum çok istiyorum olmasını ama bilmiyorum artık yardımcı olurmusunuz
Test yaptırdınız mi

Hic uzme kendini nasip baska zamanaymis. Bir dahaki sefere olur insallah.eger durumunuz varsa ilaclarin etkisi vucuttayken devam edin .
Nasıp değilmiş hayırlısı artık inş ikinci denemede pozitif olur doktorla ocağın 23 de grüşücez ona göre hareket edicex bilmiyorum artık nasıl olucak rabbim inş kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın sizde mi yaptırınız

Nasıp değilmiş hayırlısı artık inş ikinci denemede pozitif olur doktorla ocağın 23 de grüşücez ona göre hareket edicex bilmiyorum artık nasıl olucak rabbim inş kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın sizde mi yaptırınız
Amin insallah bosa Cikmaz belki ikinci defada olur onda sans daha yuksek diyorlar. Ben 2 subatta 3 gunluk 2 tane embriyo transferi oldum.ilk denemem bu ama 3 defa basarisiz asilamam var.

Rabbım hayırlıca nasıp etsın ınslalah emrıyonuz kalmışmış mıydı pekı canım uenıden mı tedavı olacaksınız

Back
X