Öncelikle durumu anlatmak istiyorum 32 yaşındayım 1 yıllık evliyim normal yolla gebe kalamadığı için tüp bebek yaptırmak için Hollanda’dan Türkiye’ye geldim öncesinde İnstagram üzerinden bulduğum ve bayağı reklamını yapan doktor beye muayene oldum portakal büyüklüğünde bir miyomum olduğunu acil ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisine başlamamı zaman kaybetmememi aksi takdirde miyom tekrar yineleyebilir ve ileride rahim alınmaya kadar durum gidebilir dedi üzerinde tedavi fiyatları yazan kağıdı elime tutuşturdu düşün sonrasında başlayalım tedaviye dedi!..o an benim yıkıldığım an oldu bir kadın için söylenebilecek en acı şeylerden biri
Eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama kendime değilim ağlıya ağlıya çıktık klinikten bir anda aklıma doktor bir arkadaşımı aramak geldi aradım durumu anlattım sakinleştirdi beni onunla buluştum tesadüf o an yanında çalışan biri de tüp bebek tedavisi görüyormuş ve az önce eşinin hamilelik haberini almış
Bahçeçi tüp bebek merkezi Fulya İstanbul hemen yardımcı oldu randevu aldım ertesi gün sabaha kadar tabi uyku girmedi gözüme ertesi gün kliniğe gittiğimde doktor bey Güler yüzüyle zaten çok güzel karşıladı durumumu anlatamam fırsat bile vermedi muayene etti o da Miyom olduğunu söyledi büyük olduğu için açık ameliyatla alacagıZ korkacak birsey yok yumurtaların çok iyi durumda bir de rahim filmi çektirelim kanalların ne durumda belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz kendiliğinden gebe kalırsın dedi inanılmaz motive etti beni ertesi gün hemen rahim filmi çekildi tüplerimin biri çalışmıyor diğeri tıkalıydı biri bağlanacak diğeri ameliyat sırasında bakılacak ona göre çalışmıyorsa o da bağlanacak denildi aksi halde tüpler düşük tehlikesini artırabiliyormuş hemen ameliyat olmak ve tedaviye başlamak istedim doktorum sağolsun hastanenin o kadar yoğunluğuna rağmen bir şekilde erken randevu oluşturup ameliyatımı yaptım ameliyat sonrası acı mı derseniz hiç hatırlamıyorum aklımda hep bir an önce anne olma Özlem’i olduğu için hep çabuk iyileşmeye odaklandım
ameliyattan sonra doktorum 2 ay dinlenmen lazım dedi ama beklediğinden daha çabuk toparlandım Şubat ayında iğnelerime başladım yumurtalarım toplandı toplamda 19 sonrasında 6 tane 6. Gün embriyosu dondurma işlemi yapıldı Rahim dinlendirmeyi uygun gördü yine iğnelere ilaçlara devam ediyorum Yarın yani 18 Mart transfer günüm saatleri sayıyorum zaman geçmiyor sanki
doktorum inanılmaz pozitif İnşaallah çok güzel bir kızın olur dedi en son gittiğimde o kadar emin konuşuyor ki her defasında negatif düşünceler kayboluyor zihnimde bakalım hikayemin devamı nasıl olacak Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun benim gibi transfer süreci yakın olanlar varsa yaşadığımız tecrübeleri paylaşmak isterim umutsuzluk yok