inşallahAmin canım benim hepimize İnşaallahArtık tıp o kadar ilerlediki herşeyin çözümü var gibi Rabbim ne zaman nasibimizdeyse evlatlarımıza kavuşmayı nasip edecektir elimizdeki imkanları değerlendirmekte tabiki bizim elimizde genetikten çok güzel sonuçlar çıkar İnşaallah ve bir an önce tedavine başlarsın
Bursa’da, önceki ikisi Acıbadem’de olmuştu sonra bahçeci Bursa’ya açılınca orda başladımUmarım istediğini sonucu alabilirsinNerede tedavi oluyorsun ?
İnşallahDüşük amh ile anne olmuş çok insan var eminim seninde bu kez sonucun çok güzel olacak
Benim test günüm senin transfer oluyor umarım ikimize de uğurlu gelir hem doğum günüm26 martta 5.transferimi olucam kızlar 5.gün çift embriyo transfer olucak inşallah.hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
en güzel doğum günü hediyesi gelir inşallah.guzel sonuçlarını bekliyrzBenim test günüm senin transfer oluyor umarım ikimize de uğurlu gelir hem doğum günüm
Benimde 26 mart cift embryo insallah hayirli sonuclar alalim hepimiz26 martta 5.transferimi olucam kızlar 5.gün çift embriyo transfer olucak inşallah.hepimiz güzel sonuçlar alırız insallah
Cok az kalmis teste dogum gunu hediyenizi alirsiniz insallahBenim test günüm senin transfer oluyor umarım ikimize de uğurlu gelir hem doğum günüm
Adetin 2. 3. Günü iğne ve ilaç kullanmaya başlıyorsunuz yumurta istenilen seviyeye ulaşana kadar 10-12 günü bulabiliyor yumurta toplama işlemi yapılıyor sonrasında doktorun kararına bağlı olarak ya rahim dinlendirme yada hemen transfer olabiliyor tabi öncesinde Rahim kalınlığına bakılıyor onun içinde ilaç tedavisi yani ha deyince hemen transfer olamıyorsunuzBisey soracaktım transfer tam olarak ne zaman yapılıyor opu ne zaman yapılıyor bilgi verr mısınız benim uzun protokol uyguluyo doktorum adetimin 21.gunu igneye basliycam adetimin 2. 3 günü muayeneye gidicem bana da bilgi verir misiniz rica etsem
Kaçıncı gün embriyosu umarım hepimiz güzel haberler alırızBenimde 26 mart cift embryo insallah hayirli sonuclar alalim hepimiz
amin insallah 5. Gun:)oncesinde test yapacak misiniz evde? Ben de bahceci altunizdaKaçıncı gün embriyosu umarım hepimiz güzel haberler alırız
Çok az kaldı ama ben 4. Gün test yaptım negatif çıktı herkes erken idrarda geç çıkıyor dedi ama bilmiyorum böyle bütün modum düştü bekliyorum ağlıyorum sürekli duygusal bir ruh hali inşaallah cuma günü güzel sonuç alırım olumlu olursa gerçekten süpriz olacak kendimi alıştırdımm sanırımCok az kalmis teste dogum gunu hediyenizi alirsiniz insallah
Yapma sakın ben yaptım çok pişmanımamin insallah 5. Gun:)oncesinde test yapacak misiniz evde? Ben de bahceci altunizda
iinsallah sizinledir bebisiniz emeklerinizin karsiligini nasip etsin rabbimÇok az kaldı ama ben 4. Gün test yaptım negatif çıktı herkes erken idrarda geç çıkıyor dedi ama bilmiyorum böyle bütün modum düştü bekliyorum ağlıyorum sürekli duygusal bir ruh hali inşaallah cuma günü güzel sonuç alırım olumlu olursa gerçekten süpriz olacak kendimi alıştırdımm sanırım
İnşaallah canım benimiinsallah sizinledir bebisiniz emeklerinizin karsiligini nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?