Amin canım benim hepimize İnşaallahArtık tıp o kadar ilerlediki herşeyin çözümü var gibi Rabbim ne zaman nasibimizdeyse evlatlarımıza kavuşmayı nasip edecektir elimizdeki imkanları değerlendirmekte tabiki bizim elimizde genetikten çok güzel sonuçlar çıkar İnşaallah ve bir an önce tedavine başlarsın

inşallah

Düşük amh ile anne olmuş çok insan var eminim seninde bu kez sonucun çok güzel olacak

Bisey soracaktım transfer tam olarak ne zaman yapılıyor opu ne zaman yapılıyor bilgi verr mısınız benim uzun protokol uyguluyo doktorum adetimin 21.gunu igneye basliycam adetimin 2. 3 günü muayeneye gidicem bana da bilgi verir misiniz rica etsem

Adetin 2. 3. Günü iğne ve ilaç kullanmaya başlıyorsunuz yumurta istenilen seviyeye ulaşana kadar 10-12 günü bulabiliyor yumurta toplama işlemi yapılıyor sonrasında doktorun kararına bağlı olarak ya rahim dinlendirme yada hemen transfer olabiliyor tabi öncesinde Rahim kalınlığına bakılıyor onun içinde ilaç tedavisi yani ha deyince hemen transfer olamıyorsunuzbenim bildiğim bu kadar

Cok az kalmis teste dogum gunu hediyenizi alirsiniz insallah
Çok az kaldı ama ben 4. Gün test yaptım negatif çıktı herkes erken idrarda geç çıkıyor dedi ama bilmiyorum böyle bütün modum düştü bekliyorum ağlıyorum sürekli duygusal bir ruh hali inşaallah cuma günü güzel sonuç alırım olumlu olursa gerçekten süpriz olacak kendimi alıştırdımm sanırım

iinsallah sizinledir bebisiniz emeklerinizin karsiligini nasip etsin rabbim

Benim de cts 5. Gün embriyosu transferim yapıldı 2 adet. Günler geçmek bilmiyor. 4 gün oldu test yapmak istiyorum ama buradaki yazıları okuyunca vazgeçtim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…