Çok erken olur moralin bozulur sakın yapma derim emin ol bilmeden beklemek daha kolayBenim de cts 5. Gün embriyosu transferim yapıldı 2 adet. Günler geçmek bilmiyor. 4 gün oldu test yapmak istiyorum ama buradaki yazıları okuyunca vazgeçtim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Merhaba benim de AMH 0.42 sizin kaçtı ? Transferim olmuştu bugün test günümdü yanlız tutunamamış embriyo ilk denememdi inşallah en kısa sürede pozitif sonuçlar alırız. Nerede tedavi görüyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?Merhaba benim de yarın yumurta toplama olacak sonra da rahim dinlendirme. Amh düşük olduğu için az yumurta var inşallah kalilteli embriyolar olurlar
Benim 3. tüp bebek denemem, zorlu yorucu bir süreç ama pozitif sonucu alabilirsek inşallah bütün bunlara değecek
Benim amh 0,93 bursa bahçecide tedavi görüyorum, ben suan herhangi bir ilaç kullanmıyorum daha yeni opu oldu herşey yolunda giderse embriyo dondurulup rahim dinlendirme yapıcaz.. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..Merhaba benim de AMH 0.42 sizin kaçtı ? Transferim olmuştu bugün test günümdü yanlız tutunamamış embriyo ilk denememdi inşallah en kısa sürede pozitif sonuçlar alırız. Nerede tedavi görüyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
Bende 32 yasimdayim 4 normal yolla dusuk bir tup bebek basarisizligim var ama dr MRA sayesinde hic stres altinda olmadim.benimde ameliyatimi yapti ve cok az yumurtam saglikli cikmasina ragmen yilmadik ve 20 martta transferimi yapti heycanla bekliyoruz.umarim herkesin tutarÖncelikle durumu anlatmak istiyorum 32 yaşındayım 1 yıllık evliyim normal yolla gebe kalamadığı için tüp bebek yaptırmak için Hollanda’dan Türkiye’ye geldim öncesinde İnstagram üzerinden bulduğum ve bayağı reklamını yapan doktor beye muayene oldum portakal büyüklüğünde bir miyomum olduğunu acil ameliyat olmam ve tüp bebek tedavisine başlamamı zaman kaybetmememi aksi takdirde miyom tekrar yineleyebilir ve ileride rahim alınmaya kadar durum gidebilir dedi üzerinde tedavi fiyatları yazan kağıdı elime tutuşturdu düşün sonrasında başlayalım tedaviye dedi!..o an benim yıkıldığım an oldu bir kadın için söylenebilecek en acı şeylerden biriEşim sakinleştirmeye çalışıyor ama kendime değilim ağlıya ağlıya çıktık klinikten bir anda aklıma doktor bir arkadaşımı aramak geldi aradım durumu anlattım sakinleştirdi beni onunla buluştum tesadüf o an yanında çalışan biri de tüp bebek tedavisi görüyormuş ve az önce eşinin hamilelik haberini almış Bahçeçi tüp bebek merkezi Fulya İstanbul hemen yardımcı oldu randevu aldım ertesi gün sabaha kadar tabi uyku girmedi gözüme ertesi gün kliniğe gittiğimde doktor bey Güler yüzüyle zaten çok güzel karşıladı durumumu anlatamam fırsat bile vermedi muayene etti o da Miyom olduğunu söyledi büyük olduğu için açık ameliyatla alacagıZ korkacak birsey yok yumurtaların çok iyi durumda bir de rahim filmi çektirelim kanalların ne durumda belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz kendiliğinden gebe kalırsın dedi inanılmaz motive etti beni ertesi gün hemen rahim filmi çekildi tüplerimin biri çalışmıyor diğeri tıkalıydı biri bağlanacak diğeri ameliyat sırasında bakılacak ona göre çalışmıyorsa o da bağlanacak denildi aksi halde tüpler düşük tehlikesini artırabiliyormuş hemen ameliyat olmak ve tedaviye başlamak istedim doktorum sağolsun hastanenin o kadar yoğunluğuna rağmen bir şekilde erken randevu oluşturup ameliyatımı yaptım ameliyat sonrası acı mı derseniz hiç hatırlamıyorum aklımda hep bir an önce anne olma Özlem’i olduğu için hep çabuk iyileşmeye odaklandım ameliyattan sonra doktorum 2 ay dinlenmen lazım dedi ama beklediğinden daha çabuk toparlandım Şubat ayında iğnelerime başladım yumurtalarım toplandı toplamda 19 sonrasında 6 tane 6. Gün embriyosu dondurma işlemi yapıldı Rahim dinlendirmeyi uygun gördü yine iğnelere ilaçlara devam ediyorum Yarın yani 18 Mart transfer günüm saatleri sayıyorum zaman geçmiyor sanki doktorum inanılmaz pozitif İnşaallah çok güzel bir kızın olur dedi en son gittiğimde o kadar emin konuşuyor ki her defasında negatif düşünceler kayboluyor zihnimde bakalım hikayemin devamı nasıl olacak Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun benim gibi transfer süreci yakın olanlar varsa yaşadığımız tecrübeleri paylaşmak isterim umutsuzluk yok
Bende transfer aşamasındayim Estrofem kullanıyorum rahim inceliği vardı umarım kalinlasir transferim olur biraz stresliyim inş hayırlısı olur hepimiz iç
Benimde 7 di kalinlik sabah aksam 2 atiyodum sonra 3e cikardi hocam.bir de nar suyu ictim migrosta mlife bio nar suyu satiliyor.bana iyi geldi ve 2 gun snra 7.8 oldu rahim kalinligim.Bende transfer aşamasındayim Estrofem kullanıyorum rahim inceliği vardı umarım kalinlasir transferim olur biraz stresliyim inş hayırlısı olur hepimiz için
hepimiz pozitif sonuçlar alarma geliriz insallah z burayaBenimde 26 mart cift embryo insallah hayirli sonuclar alalim hepimiz
Ben de cuma günü inşaallah sonucu öğreneceğim hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallahBende 32 yasimdayim 4 normal yolla dusuk bir tup bebek basarisizligim var ama dr MRA sayesinde hic stres altinda olmadim.benimde ameliyatimi yapti ve cok az yumurtam saglikli cikmasina ragmen yilmadik ve 20 martta transferimi yapti heycanla bekliyoruz.umarim herkesin tutar
Aa bana tee 1 nisanda yap dedi testini cok uzun geldi hatta gecen transferimde 11.gunumde testi yapmistik.bu sefer sanki benimde tutucak hissediyorumBen de cuma günü inşaallah sonucu öğreneceğim hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallahçok istiyorum Allahım duy sesimi
Hadi inşallah Allahım güldürsün yüzünüzü, pozitif haberlerini bekliyoruzBen de cuma günü inşaallah sonucu öğreneceğim hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallahçok istiyorum Allahım duy sesimi
Iinsallah aminhepimiz pozitif sonuçlar alarma geliriz insallah z buraya
Hepimiz pozitif haberi alırsak iletişimi kesmeyelimHadi inşallah Allahım güldürsün yüzünüzü, pozitif haberlerini bekliyoruz
Amin inşallah beslenmenize dikkat edin gün içerisinde egzersiz haftada 5 km yürüyüş ve minimum günlük 2 litre su tüketin bunun yanı sıra yumurta kalitesi için incir tüketebilirsiniz faydasını görürsünüz inşallahBenim amh 0,93 bursa bahçecide tedavi görüyorum, ben suan herhangi bir ilaç kullanmıyorum daha yeni opu oldu herşey yolunda giderse embriyo dondurulup rahim dinlendirme yapıcaz.. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..
Bu arada kaç yumurtanız toplandı ?Benim amh 0,93 bursa bahçecide tedavi görüyorum, ben suan herhangi bir ilaç kullanmıyorum daha yeni opu oldu herşey yolunda giderse embriyo dondurulup rahim dinlendirme yapıcaz.. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..
Çok güzel olmuş sizin transferiniz yapıldı mı inş benimde kalinlasmistir 26 martta kontrolüm var belli olacak bakalımBenimde 7 di kalinlik sabah aksam 2 atiyodum sonra 3e cikardi hocam.bir de nar suyu ictim migrosta mlife bio nar suyu satiliyor.bana iyi geldi ve 2 gun snra 7.8 oldu rahim kalinligim.
3 yumurta toplandı sadece 1i döllendi bugün 3.gün aradılar 5.güne gitmesini bekleyeceklermişBu arada kaç yumurtanız toplandı ?
İnşallah herşey gönlünüzce olur bir an önce hamile kalıp kucağınıza alırsınız3 yumurta toplandı sadece 1i döllendi bugün 3.gün aradılar 5.güne gitmesini bekleyeceklermiş
İnşallahİnşallah herşey gönlünüzce olur bir an önce hamile kalıp kucağınıza alırsınız
8 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 2 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu 1 tanesi transfer yapıldı tutmadı 1 tane dondurulmuş var şuanİnşallahSizin kaç tane yumurta toplanmıştı dondurulmuş embriyonuz var mı?
İnşallah onunla hamile kalır kucağınıza alırsınız8 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi 2 tanesi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu 1 tanesi transfer yapıldı tutmadı 1 tane dondurulmuş var şuan
İnşallah teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için sizde ilk transferinizde olumlu sonuç alıp kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah onunla hamile kalır kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?