Benim de cts 5. Gün embriyosu transferim yapıldı 2 adet. Günler geçmek bilmiyor. 4 gün oldu test yapmak istiyorum ama buradaki yazıları okuyunca vazgeçtim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Çok erken olur moralin bozulur sakın yapma derim emin ol bilmeden beklemek daha kolay

Merhaba benim de AMH 0.42 sizin kaçtı ? Transferim olmuştu bugün test günümdü yanlız tutunamamış embriyo ilk denememdi inşallah en kısa sürede pozitif sonuçlar alırız. Nerede tedavi görüyorsunuz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?

Benim amh 0,93 bursa bahçecide tedavi görüyorum, ben suan herhangi bir ilaç kullanmıyorum daha yeni opu oldu herşey yolunda giderse embriyo dondurulup rahim dinlendirme yapıcaz.. Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın inşallah..

Bende 32 yasimdayim 4 normal yolla dusuk bir tup bebek basarisizligim var ama dr MRA sayesinde hic stres altinda olmadim.benimde ameliyatimi yapti ve cok az yumurtam saglikli cikmasina ragmen yilmadik ve 20 martta transferimi yapti heycanla bekliyoruz.umarim herkesin tutar

Bende transfer aşamasındayim Estrofem kullanıyorum rahim inceliği vardı umarım kalinlasir transferim olur biraz stresliyim inş hayırlısı olur hepimiz iç
Bende transfer aşamasındayim Estrofem kullanıyorum rahim inceliği vardı umarım kalinlasir transferim olur biraz stresliyim inş hayırlısı olur hepimiz için
Benimde 7 di kalinlik sabah aksam 2 atiyodum sonra 3e cikardi hocam.bir de nar suyu ictim migrosta mlife bio nar suyu satiliyor.bana iyi geldi ve 2 gun snra 7.8 oldu rahim kalinligim.

Ben de cuma günü inşaallah sonucu öğreneceğim hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallah çok istiyorum Allahım duy sesimi

Ben de cuma günü inşaallah sonucu öğreneceğim hakkımızda hayırlısı olsun İnşaallah çok istiyorum Allahım duy sesimi
Aa bana tee 1 nisanda yap dedi testini cok uzun geldi hatta gecen transferimde 11.gunumde testi yapmistik.bu sefer sanki benimde tutucak hissediyorum Allah isteyen herkese versin ins

Amin inşallah beslenmenize dikkat edin gün içerisinde egzersiz haftada 5 km yürüyüş ve minimum günlük 2 litre su tüketin bunun yanı sıra yumurta kalitesi için incir tüketebilirsiniz faydasını görürsünüz inşallah

Benimde 7 di kalinlik sabah aksam 2 atiyodum sonra 3e cikardi hocam.bir de nar suyu ictim migrosta mlife bio nar suyu satiliyor.bana iyi geldi ve 2 gun snra 7.8 oldu rahim kalinligim.
Çok güzel olmuş sizin transferiniz yapıldı mı inş benimde kalinlasmistir 26 martta kontrolüm var belli olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…