Tüp bebekte embriyo transferi sonrası

Canm okduğum kadarı ile herkeste oluyor o ağrılar normal ilaç kullanırken regly olmuyormuşuz içini rahat tut hiç erken test falan yaptınmk
Bir demoralize olur gibiyim sanki tutmadı da vücut regl için hazrlanıyor gibi hissettim nasip artk, test gününe bana 6 mart dedi hoca 14 gün sonrayı söyledi pazar günü bi idrar testi deneyebilirim belki

Bir demoralize olur gibiyim sanki tutmadı da vücut regl için hazrlanıyor gibi hissettim nasip artk, test gününe bana 6 mart dedi hoca 14 gün sonrayı söyledi pazar günü bi idrar testi deneyebilirim belki
Hadi bkalım güzel haberler ver canımm iyi düşün iyi olsunn pozitif oll

Ay kuzum kötü düşünmeyelim ya olacak diye düşünelim taze transfer miydi canım senin kaçıncı gün embriyosu ?

Kaçabildiğimiz kadar artık ilaçları bırakmadan regl olmuyoruz dimi ?
ondan emin deilim ben daha önce aşılama oldm bu kadr iğne kullanmadm ama progestan fitili kullanrken hastalanmştm sadece günde 1 kullanıyrdm ama o zamn. Yarn sabah idrar testi yapasım geldi şimdide

Bende regl olacakmışım gibi ağrım var transferin 8.günü, normal reglimede 3 gün var. regl mi olacağım acaba, tutmadı diye korkmaya başladım, idrar testi yaptınız mı siz
Bugun kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif çıktı maalesef

Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…