Acaba olumlu olduğuna mı işaret ediyor bu durumCanm okduğum kadarı ile herkeste oluyor o ağrılar normal ilaç kullanırken regly olmuyormuşuz içini rahat tut hiç erken test falan yaptınmk
Kaçıncı günün canımAcaba olumlu olduğuna mı işaret ediyor bu durum
Bugün 11. gün canım 17 şubatta 3. Gün taze transferi oldumKaçıncı günün canım
Ayy test ne zaman vercen yaa bana 11. Gün dedilerBugün 11. gün canım 17 şubatta 3. Gün taze transferi oldum
Pazartesi veririm büyük ihtimalle kuzum ama çok korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyorAyy test ne zaman vercen yaa bana 11. Gün dediler
Bir demoralize olur gibiyim sanki tutmadı da vücut regl için hazrlanıyor gibi hissettim nasip artk, test gününe bana 6 mart dedi hoca 14 gün sonrayı söyledi pazar günü bi idrar testi deneyebilirim belkiCanm okduğum kadarı ile herkeste oluyor o ağrılar normal ilaç kullanırken regly olmuyormuşuz içini rahat tut hiç erken test falan yaptınmk
Bende yüzleşmek istemiyorm, bakalm ne kadar kaçabileceğizBende çok korkuyorum yapmadım hiç yapmadım test yapmaya korkuyorum
Hadi bkalım güzel haberler ver canımm iyi düşün iyi olsunn pozitif ollBir demoralize olur gibiyim sanki tutmadı da vücut regl için hazrlanıyor gibi hissettim nasip artk, test gününe bana 6 mart dedi hoca 14 gün sonrayı söyledi pazar günü bi idrar testi deneyebilirim belki
Ay kuzum kötü düşünmeyelim ya olacak diye düşünelimBir demoralize olur gibiyim sanki tutmadı da vücut regl için hazrlanıyor gibi hissettim nasip artk, test gününe bana 6 mart dedi hoca 14 gün sonrayı söyledi pazar günü bi idrar testi deneyebilirim belki
Kaçabildiğimiz kadar artıkBende yüzleşmek istemiyorm, bakalm ne kadar kaçabileceğiz
Bugüne kadar pozitifdim ama bugün biraz düştüm, inş boşuna geriliyormdrHadi bkalım güzel haberler ver canımm iyi düşün iyi olsunn pozitif oll
3. Gün embriyosu taze transferdi. İnş başarmışlardırAy kuzum kötü düşünmeyelim ya olacak diye düşünelimtaze transfer miydi canım senin kaçıncı gün embriyosu ?
ondan emin deilim ben daha önce aşılama oldm bu kadr iğne kullanmadm ama progestan fitili kullanrken hastalanmştm sadece günde 1 kullanıyrdm ama o zamn. Yarn sabah idrar testi yapasım geldi şimdideKaçabildiğimiz kadar artıkilaçları bırakmadan regl olmuyoruz dimi ?
Bugün kan testi yaptım <0.2 çıktı. Negatif maalesefCanm okduğum kadarı ile herkeste oluyor o ağrılar normal ilaç kullanırken regly olmuyormuşuz içini rahat tut hiç erken test falan yaptınmk
Bugun kan testi verdim. <0.2 çıktı. Negatif çıktı maalesefBende regl olacakmışım gibi ağrım var transferin 8.günü, normal reglimede 3 gün var. regl mi olacağım acaba, tutmadı diye korkmaya başladım, idrar testi yaptınız mı siz
Çok üzüldüm canm ama hakkımızda hayırlısı nasip herşey daha güclenerek devam pes etmek yokBugün kan testi yaptım <0.2 çıktı. Negatif maalesef
Tüp bebek tedavisinin bırakacağım, bir süre doğal deneyeceğizÇok üzüldüm canm ama hakkımızda hayırlısı nasip herşey daha güclenerek devam pes etmek yok
Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. NegatifMerhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler.
Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. NegatifMerhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler :)
Kızlar bugün kan testi verdim. <0.2 çıktı. NegatifMerhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?