Tüp bebekte embriyo transferi sonrası

Benim 4. günde iki embriyo (taze) transferi oldum. Metal tadı ilaçlardan olur ama kasık ağrısı bendede var, bende ağrıdan çok dolgunluk hissi var. Benimde test tarihim 1 Mart çok yakın sizinksine. Sizin kaç embriyo transferi oldu, taze embriyo transferi mi oldu, ilk tüp bebek denemeniz mi, inşallah ikimizde çoook güzel haberler alırız🥰
Canm genelde 3. Gün veya 5. Gün embriyosu olarak transfer okuyorum sizin 4. Gün mü öylede oluyormu

Hanımlar ben dün transfer oldum. Bugün kelle paça çorbası içtim iyi geldiğini söylediler sizinde yorumunuz nedir.

Hanımlar ben dün transfer oldum. Bugün kelle paça çorbası içtim iyi geldiğini söylediler sizinde yorumunuz nedir.
Hayırlı olsun, bol bol ananas ve kabak çekirdeği yiyin bebeğin tutunma şansını çok artırıyor🥰. Kaç embriyo transferi oldu, taze embriyo transferi mi? Benim bugün 8.-9.günüm belirtilerim aşırı çok arttı umarım tutmuştur bana 2 taze embriyo transferi oldu:) ❤️

Bana da 2 taze embriyo transfer edildi. İş yerinden 1 hafta izin aldım dinleniyorum. Çok güzel sonuçlar aliriz inşallah :)

Back