Tüp bebekte embriyo transferi sonrası

ondan emin deilim ben daha önce aşılama oldm bu kadr iğne kullanmadm ama progestan fitili kullanrken hastalanmştm sadece günde 1 kullanıyrdm ama o zamn. Yarn sabah idrar testi yapasım geldi şimdide
Ben iğne kullanmıyorum canım sadece duphaston ilaç progestan fitil bi de climara gort bant kullanıyorum başla ilaç kullanmıyorum yapma kuzum yapma zamanını bekleyelim

Benimde ikinci günden sonra başlayan kasık ağrılarım var ağzıöda hep bir meral tadı brnşm 3.gün embriyo şu test tarihim 3 mart daha çok erken ama çok heyacanlıyım
Benim de 4 Mart inşallah pozitif sonuç alırız.idrar testi yaptınız mı hiç ?

Bak burda 26 sinda kan verdim demiyor bu gün kan verdim yazıyor daha dün 22.00 da yazmışsıniz dün ayın 28 ydi yani bir dediğiniz bir dediğini tutmuyor
Benim size yazdığım gün 9. Günümdeydim, kan testi sonuçları 1 gün geç çıktığı için ben 8.gün beta değerimi öğrenmiş oldum. Size sormak istediğim ise 8.günden 12.güne kadar beta değeri artar mı diye. Ben sizleri kandırmam merak etmeyin, herhangi bir fikriniz yoksa bu tarz mesajlar atmazsanız sevinirim. Zaten çok stresliyim lütfen sizde daha çok şey yapmayın. Beni anlamak isteyenler anladı, siz beni yanlış anladınız, lütfen mesajımı düzgün okuyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…