Tüp bebekte embriyo transferi sonrası

melis6

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
29
11
3
45
Merhabalar, benden 4 yumurta toplandı, ikisinde döllenme gerçekleşti bu iki embriyonun gelişimi gayet iyiydi, 4. günde bu iki embriyonun transferi gerçekleşti. Şuan embriyo transferinden sonraki 7. günümdeyim. Kasık bölgelerimde dolgunluk hissi ve ağrı var, arada olan bir bel ağrım, git gide artan bir baş ağrım ve baş dönmesi, beyaz (süt gibi) akıntı, koku hassasiyeti ve iştah artışım var. Sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi? Bilen arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi? 1 Martta kan testi yaptıracağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim:) Şimdiden herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
Merhaba görenler olsun diye yazıyorum ben yaptırmadım , gebelik olabilir tabi ki tedavi görmüşsünüz transfer olmuşsunuz bence olabilir transferin kaçınci günü acaba test gününüze daha çok var mı?

Transferimin 7. günü, 1 Martta kan testi vereceğim :)

Bişey kalmamış aslında az daha sık dişini inşallah vardır ben güzel şeyler hissediyorum bence oldu sanki
AYYYY çok tatlısınız, o kadar çok istiyorum ki her gece saatlerce dua ediyorum. Allah sizden razı olsun, Allah ne muradınız varsa versin. İnşallah hisleriniz doğru çıkar. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Sonuçlarımı sizlerle paylaşacağım

İnşallah teşekkür ederimm .. seni çok iyi anlıyorum uzun zamandır bende istiyorum bekliyorum allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kolay süreç değil hepsini atlatmış ve artık bekleme sürecindesin cefasını çektin sefasını sürmek nasip olsun canım

Amin canım, Allah sanada hayırlı ve sağlıklı evlat versin

Benimde ikinci günden sonra başlayan kasık ağrılarım var ağzıöda hep bir meral tadı brnşm 3.gün embriyo şu test tarihim 3 mart daha çok erken ama çok heyacanlıyım

Belirtileriniz çok benziyor inşallah vardır ve güzel haberler alırsınız test tarihinizi kaç gün sonraya verdiler hangi gün transfer oldunuz ? Taze transfer sanırım sizin test tarihiniz o sebeple belki biraz uzun olmuştur

Çok teşekkür ederim, benim 14 şubatta yumurtalarım toplandı, 17 şubatta ise taze embriyo transferi oldum, 4.günde iki tane embriyo transfer edildi. Şuan transferimden sonraki 7. günümdeyim. Doktorumuz 1 Martta kan testi istedi :) Allah'ım inşallah güzel haberler alırım. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat/evlatlar versin. Sonucumu sizlerle paylaşacağım

Benimde ikinci günden sonra başlayan kasık ağrılarım var ağzıöda hep bir meral tadı brnşm 3.gün embriyo şu test tarihim 3 mart daha çok erken ama çok heyacanlıyım
Benim 4. günde iki embriyo (taze) transferi oldum. Metal tadı ilaçlardan olur ama kasık ağrısı bendede var, bende ağrıdan çok dolgunluk hissi var. Benimde test tarihim 1 Mart çok yakın sizinksine. Sizin kaç embriyo transferi oldu, taze embriyo transferi mi oldu, ilk tüp bebek denemeniz mi, inşallah ikimizde çoook güzel haberler alırız

Güzel haberlerini bekliyoruz

Benim ilk denemem 3.gün embriyo şu dondurulmuş

Amınn, aminnn, evet csnım tek embriyo zaten bir embriyom vardı transfer gününü saymazsak 4.gün
Transfer gününü dahil etmeniz lazım :) Sonuçta transfer günündede rahminizde oluyor. Bu yüzden bugün sizin 5.gününüz, benim ise 7.günüm. Transfer gününü dahil etmeyi unutmayın! İnşallah bebişlerimiz sımsıkı tutunmuştur:) Sizin yaşınız nedir??

Hep ttansfer günü dahil olmuyor gibi gördüm de 31 canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…