Tüp bebekte büyüme hormonu kullanan varmi

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
Arkadaşlar merhaba.Tup bebek tedavisine yeni başladım.Bu ay maalesef yumurtam gelişmedi.Doktor diğer ay için büyüme hormonu iğnesi verdi her gece yapılacak.Kullanan işe yarayan var mı acaba

Arkadaşlar merhaba.Tup bebek tedavisine yeni başladım.Bu ay maalesef yumurtam gelişmedi.Doktor diğer ay için büyüme hormonu iğnesi verdi her gece yapılacak.Kullanan işe yarayan var mı acaba
İlk defa duydum canım hangi merkezde nerede yaptırıyorsun.. Zor süreç bende yaptrdım yumurtlar toplandı embriyo lar elde edildi genetiklerine bakıldı histeroskopimi oldum sırada transfer kaldı inşallah ocak ayına nasipse

Bahçecide tedavi oluyorum. Amh düşüklüğü var bu ay yumurtam vardı ama iğnelerle gelişmedi o yüzden büyüme hormonu verdi

Umudunu kaybetme, ben senin degerlerinle tüp bebekte gebelik olusanlar duydum, benim fsh 29 amh 0.24 yaş 39,sizin yaşınız kaç
evet benimde yaşım 40 ve hala kaybetmedim ümidimi bahçeci cem beyi takip et instadan nasipse ona gidicem inşallah ama bitkisel tedavi o bu gelecek ay olur demeyin yaşınız gençken başlayın acil tedaviye

Merhaba canim..ben ilk tedavimde genotropin kullandim..diger tedavimdede saizen kullandim..etki ettigini dusunuyorum aslinda..ama kaliteye bende etki etmedi..buyuyup yeterli olgunluga gelmesi icin sanirim kullaniliyor..ama herkesin anatomik yapisi farkli bende zaten rezerv azligi vardi..tek yumurta cikiyodu..onuda buyutmeye calisiyoduk..diyecegim suki..senin yumurtalarinin buyuyecegini dusunuyorum..ama insallah kaliteli embriyolarin olusur..ve saglicakla kucagina almayi allahim nasip eder..hic bunlari dusunme olurmu..hersey olacagina variyor.

Amin inşallah ya.Maalesef benim rezerv az.Tek yumurta vardı bu ay o da büyümedi maalesef.İnsallah bu ay olur

Bende bu ay ilk defa kullanacağım tedavi sırasında 3 günde bir bakalım bi etkisi olacak mı?

Amin inşallah ya.Maalesef benim rezerv az.Tek yumurta vardı bu ay o da büyümedi maalesef.İnsallah bu ay olur
Canim ben 3 kere tedavi oldum..1 sene icinde..ilk 2 sinde 1 yumurtam cikti oda dollendi ama kalitesizdi..3. Gun embriyosu oldu ilk ikisinde..ilkinde 5 hucreli tek embriyo transferi oldum..2. Sindede 8 hucreli embriyo transferi oldum negatif sonuc aldim..daha sonra doktorumu degistridim oda bana 3 aylik..ilac tedavisi onerdi..dhea balik yagi ve kuenzimq10 ..heegun bu ilaclari iciyodum..doktorum etkisi olmayabilir ama..yinede deneyelim dedi..o 3 aylik tesavide ben 2 kutu saf ari sutu tukettim..egricayirdan aldim..birde 2 kutu inofolik aldim..toz olanindan..ama inofoligi ve arisutunu doktorum onermedi ben kendim kullandim..nese 3 aylik ilac ve dedigim takviyelerden sonra..3. Tup bebek tedavisine basladik yani ignelere..ama 3 ay sonraki ilk kontrolumde allaha sukur 4-5 tane yumurtam olustu..bilmiyorum sanstanmiydi..yoksa tedavidenmiydi..dhaa sonra bi 8 gun igneler vuruldum..3 tanesi toplanabildi..ve 1 tanesi 5. Gune gitti..oda 4ba kaliteydi..3. Transferimide oldum..ama malesef oda tuttu kimyasal oldu..degerlerim cok artmadi.7. Gun bthcg 29 du.9. Gun 46 idi..sonra 11. Gun degerim dustu..olmadi yani kismet degilmis..sakin moralini bozma..bende ilk 2 tedaviden ciktigimda cok moralim bozulmustu..inanmiyodum..benim yine 1 yumurtam olusur diye dusunuyodum..ama dusun..4.5 yumurtam olustu..oda negatifle sonuclandi..ama inancini sakin yitirme..birde amh dusuklugu gebe kalmaya engel degil..lutfen ozellikle sık sık birlikte olmaya calisin.eger esindede problem yoksa..benim esimde mesela problem yoktu..bendede rezerv azligi vardi doktorumun bana dedigi hep bu sık sık birliktelik..

evet benimde yaşım 40 ve hala kaybetmedim ümidimi bahçeci cem beyi takip et instadan nasipse ona gidicem inşallah ama bitkisel tedavi o bu gelecek ay olur demeyin yaşınız gençken başlayın acil tedaviye
Aynı yaşıt sayiliriz 3 ay sonra 40 olacam,benim de ocak ayında novart tüp bebek merkezinde tedavim baylayacak ,Zor işler Allah yardımcımız olsun

Aynı yaşıt sayiliriz 3 ay sonra 40 olacam,benim de ocak ayında novart tüp bebek merkezinde tedavim baylayacak ,Zor işler Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşallah tez vakitte rabbim bizede nasip etsin inşallah seninde aynı mı sorunların bakalım yarın nasipse arı sütü bal polen takviyesi başlıcam daha önce 1 ay kullanmıştım 21.prg testinde sonucum çok iyi çıkmıştı benim yumurtalarım kalitesiz oluyor

Saizen kullaniyorum bende yarin 10cuyu vurucam bendede rezerve dusuk boş emriyo umudumu kaybettim suan

Benim bu ayki hormon testi kötü çıktı fsh 29 amh 0.24 çıktı, dr hsg filmi çekilip gel dedi adetin 8. Günü cektirdim 13.gün doktora göstermeye gittim, muayenede 2 yumurtan görünüyor 18.5 teki bu ayı değerlendir dedi, çünkü yeni film cekildin, olma şansı var dedi, olmazsa adetin 2. Günü gel dedi, bekliyorum bakalım normal olarak olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…