Tüp bebekte büyüme hormonu kullanan varmi

Benim bu ayki hormon testi kötü çıktı fsh 29 amh 0.24 çıktı, dr hsg filmi çekilip gel dedi adetin 8. Günü cektirdim 13.gün doktora göstermeye gittim, muayenede 2 yumurtan görünüyor 18.5 teki bu ayı değerlendir dedi, çünkü yeni film cekildin, olma şansı var dedi, olmazsa adetin 2. Günü gel dedi, bekliyorum bakalım normal olarak olacağını sanmıyorum
canım öyle düşünme rabbim çok büyük bi bakmışsın nasip etmiş inşallah evet film çektirince ihtimaller oluyor ama destekle avakado ye arı sütü kullan kuru incir ye bitkisel destek allahın izniyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...

canım öyle düşünme rabbim çok büyük bi bakmışsın nasip etmiş inşallah evet film çektirince ihtimaller oluyor ama destekle avakado ye arı sütü kullan kuru incir ye bitkisel destek allahın izniyle hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...
İnş, teşekkür ederim, arı sütü, polen, folik asit alıyorum,hayıt suyu içiyorum, hayırlısı olsun inş hakkımızda

Merhabalar ben de buyume hormonu kullandım aynı iğneyi yumurta rezerv sorunun yok hiç bir sorun yok ilk tedavim de kullanmadım 15 yunurta toplandı 10tanesi 4. Gün iyi güzeldi 5. Gün hepsi gitti tedabş yarım kaldı bu tedavim de de buyume hormonu da kullandım 22 yumurtam çıktı ama 3 tanesini 3. Gün dondurduk yine kalanlar 5. Gün blast aşamasına gelemedi 6. Gün yine gelemedi ve onlar da gitti yani bana bir faydası olmadı zaten 22 taneden de yine 15 buyuktu işleme alınacak kadar boşu boşuna hormon aldım ama belki sen de etki eder

inşallah canım inşallah ama benim süreç uzayacak galiba dün genetik için kan verdik sonuç 45 gün dediler geç olsunda güç olmasın hayırlısı inşallah...
Niçin genetiğe gitti, ben dün adet oldum, normal olmayacağından adım gibi eminim zaten, adet kısıtlamaya geldiği için gitmedim tedaviye, erteledim,izin vs uzun gözüm kesmedi, ocak sonu adetim de baslayacam tedaviye

Merhabalar ben de buyume hormonu kullandım aynı iğneyi yumurta rezerv sorunun yok hiç bir sorun yok ilk tedavim de kullanmadım 15 yunurta toplandı 10tanesi 4. Gün iyi güzeldi 5. Gün hepsi gitti tedabş yarım kaldı bu tedavim de de buyume hormonu da kullandım 22 yumurtam çıktı ama 3 tanesini 3. Gün dondurduk yine kalanlar 5. Gün blast aşamasına gelemedi 6. Gün yine gelemedi ve onlar da gitti yani bana bir faydası olmadı zaten 22 taneden de yine 15 buyuktu işleme alınacak kadar boşu boşuna hormon aldım ama belki sen de etki eder
Hormonların yani rezevlerin iyiyken neden sıkıntı oluyor, bir şey demiyorum mu doktorlar

Saizen kullaniyorum bende yarin 10cuyu vurucam bendede rezerve dusuk boş emriyo umudumu kaybettim suan
Merhaba Edanmmmm, ben de bugün saizen e başladım. Gün aşırı kullanacağım. Benim ilk tüp bebek denemesinden bir oğlum oldu, 2.5 yaşında. 2. Ve 3. denemelerim negatif sonuçlandı. 4. Denemeye başladık bu ay, ilk defa büyüme hormonu verdi doktorum, nedenini de açıklamadı. Senin sonucun ne oldu?

Merhabalar ben de 3. Tedavime başlayacağım . Doktorum büyüme hormonu kullanacağını söyledi kaç gün süreyle kullandınız acaba , ilk defa kullanacağım çünkü .
Bir de benim fsh amh normal ama yaşına göre bi tık az yumurtan dedi, bu sayıyı arttıracak mı acaba , yoksa küçük kalanları mi büyütecek

Merhabalar ben de 3. Tedavime başlayacağım . Doktorum büyüme hormonu kullanacağını söyledi kaç gün süreyle kullandınız acaba , ilk defa kullanacağım çünkü .
Bir de benim fsh amh normal ama yaşına göre bi tık az yumurtan dedi, bu sayıyı arttıracak mı acaba , yoksa küçük kalanları mi büyütecek
Merhaba ben de kullanacağım nasipse. Yaşıtız da. Ben sadece yumurtalara kalite olarak katkı sağlayacak diye biliyorum. Bende amh düşük. Sizde amh kaç? Kaç yumurta toplanıyordu opularda?

Kizlar buyume hormonunu tup bebege basladigini ay ayni tup bebek ignelerini vururken mi vuruyosunuz yoksa onceden mi baslaniliyor?
Benim doktorumda bana buyumz hormonu kullanalim dedi

Merhaba canım.Ben 3 büyüme hormonu iğnesi bitirdim.ilk iğnede her gün vuruldum.ikinci iğnede cyclo prognova diye bı hap kullanıyorum onun 11. Günü başladım.son iğnede ise hapın 15. Günü başlayıp bir gün aralıklarla vuruldum.Sonuc ne dersen bende hiç bişey degismedi.Ya yumurta oluşmadı yada yumurta gelişmedi

Merhaba canım.Ben 3 büyüme hormonu iğnesi bitirdim.ilk iğnede her gün vuruldum.ikinci iğnede cyclo prognova diye bı hap kullanıyorum onun 11. Günü başladım.son iğnede ise hapın 15. Günü başlayıp bir gün aralıklarla vuruldum.Sonuc ne dersen bende hiç bişey degismedi.Ya yumurta oluşmadı yada yumurta gelişmedi
Sizin amh kaç?

X