Bana reglin 21. Günü başlayacğını söyledi doktorum. Reglle de diğer iğneler başlanacak sanıyorum.Kizlar buyume hormonunu tup bebege basladigini ay ayni tup bebek ignelerini vururken mi vuruyosunuz yoksa onceden mi baslaniliyor?
Benim doktorumda bana buyumz hormonu kullanalim dedi
Tamam canim tesekur ederimBana reglin 21. Günü başlayacğını söyledi doktorum. Reglle de diğer iğneler başlanacak sanıyorum.
0.01Sizin amh kaç?
İnşallah mucizeniz sizi bulur.
Genotropini bende kullaniyorum canim,. 1,2 doz. Ankara bahcecidemisin?Bahçecide tedavi oluyorum. Amh düşüklüğü var bu ay yumurtam vardı ama iğnelerle gelişmedi o yüzden büyüme hormonu verdi
İnşallah ya teşekkür ederimİnşallah mucizeniz sizi bulur.
Yok bahçeci fulyadayim canım.Bende genelde o dozda kullandım.Genotropini bende kullaniyorum canim,. 1,2 doz. Ankara bahcecidemisin?
Benim amh düşük degil, neden verdigine dairde fikrim yok ama bu igne batma yapiyo kasiklarda. Senin toplama oldumu?Yok bahçeci fulyadayim canım.Bende genelde o dozda kullandım.
Yaa zaten amh değerini yükseltmiyor.yumurta gelişmesinde oluşmasında yardımcı oluyor demişti doktor.Benim toplama olmadı ya yumurta gelişmedi oluşmadi ya da hormon seviyesi düştüğü için kaldı hep bı aksilik yani.Bende batma yapmadı ama iğneyi gece yapıyordum iğneden sonra çok sık idrara çıkma oluyordu anı sıkışmalar falanBenim amh düşük degil, neden verdigine dairde fikrim yok ama bu igne batma yapiyo kasiklarda. Senin toplama oldumu?
Zaten prospektusunde bobrek rahatsizligi olan kullanmasin yaziyor. Ya bendede ishal yapiyor bu iğne. İns bir dahakine sağlikli ilerler sürecin canım ya..Yaa zaten amh değerini yükseltmiyor.yumurta gelişmesinde oluşmasında yardımcı oluyor demişti doktor.Benim toplama olmadı ya yumurta gelişmedi oluşmadi ya da hormon seviyesi düştüğü için kaldı hep bı aksilik yani.Bende batma yapmadı ama iğneyi gece yapıyordum iğneden sonra çok sık idrara çıkma oluyordu anı sıkışmalar falan
Bende hiç yapmadı ağrıArkadaşlar, bu genotropin iğne goguslerde agri yaptimi sizde? 3 kez opu oldum, ilk kez bu derece agri hissediyorum, acaba genotropinden kaynaklı olabilirmi?
Benim negatif sonuçlandı maalesef.yeniden başlayacağımTedaviniz ne aşamada acaba benimde fsh değerim yüksek tedavim iptal oldu
Bana buğün prp yaptırmamı söyledilerMerhaba fsh yüksekse zaten yumurtalar kalitesiz oluyor. Bende yuksek fsh ile denedim olmadi. Sonraki dr lar yuksek fsh ile denemek istemediler.