Tüp bebekte büyüme hormonu kullanan varmi

Benim amh düşük degil, neden verdigine dairde fikrim yok ama bu igne batma yapiyo kasiklarda. Senin toplama oldumu?
Yaa zaten amh değerini yükseltmiyor.yumurta gelişmesinde oluşmasında yardımcı oluyor demişti doktor.Benim toplama olmadı ya yumurta gelişmedi oluşmadi ya da hormon seviyesi düştüğü için kaldı hep bı aksilik yani.Bende batma yapmadı ama iğneyi gece yapıyordum iğneden sonra çok sık idrara çıkma oluyordu anı sıkışmalar falan

Bülent Traş’ta Humatrop kullandım ben. İnanılmaz yan etkisini gördüm. Tüp bebek tedavimde bir yararı olmadı. Kalitesiz embriyo dediler.

Yaa zaten amh değerini yükseltmiyor.yumurta gelişmesinde oluşmasında yardımcı oluyor demişti doktor.Benim toplama olmadı ya yumurta gelişmedi oluşmadi ya da hormon seviyesi düştüğü için kaldı hep bı aksilik yani.Bende batma yapmadı ama iğneyi gece yapıyordum iğneden sonra çok sık idrara çıkma oluyordu anı sıkışmalar falan
Zaten prospektusunde bobrek rahatsizligi olan kullanmasin yaziyor. Ya bendede ishal yapiyor bu iğne. İns bir dahakine sağlikli ilerler sürecin canım ya..

Merhabalar arkadaşlar bende ilk tüp bebekte gonal f iğne kullandımmyumurtalarım büyüdü toplandı ama 8 yumurta çıktı hepside içi boş. Yarın yeni tedavim başlayacağım tekrar boş yumurta oluşmaması için ne yapmam lazım 8 yıllık evliyim hiç çocuğum yok 2 aşılama yaptım buda ikinci denemem maddi manevi insan yıpranıyor bu sefer umutluyum ama illaki kalbimin bir köşesinde soru ya yine boş çıkarsa önerebileceğiniz macunları kürler karışımlar varmı tedavi de kullanabilme için

Arkadaşlar, bu genotropin iğne goguslerde agri yaptimi sizde? 3 kez opu oldum, ilk kez bu derece agri hissediyorum, acaba genotropinden kaynaklı olabilirmi?

Merhaba fsh yüksekse zaten yumurtalar kalitesiz oluyor. Bende yuksek fsh ile denedim olmadi. Sonraki dr lar yuksek fsh ile denemek istemediler.

Prp yi deneyebilirsiniz Hatta kök hücre ile birlikte de yapiyorlar onuda deneyebilirsiniz ama herkeste olumlu olmuyormus. Umarım sizde işe yarar. Biraz once prof gazi yildirimin bir haberini okudum 32 yasindaki hastanin sol overi hiç yok fsh 27 amh 0.05 sağ da bir yumurta oluşuyor yapilan prp ile alip donduruluyor. Ertesi ay tekrar toplama islemi yapılacakKen adet gecikiyor ve hasta hamile kaliyor. PRP nin gücü diye instagraminda paylasmisti bugün

X