Ne zaman transferiniz. Herşey gönlünüzce olsunÇok güzel açıklamışssınız o zaman bize 5aa falan demeleri yalandan mı acaba ona kafam takıldı. Kalitesiz madem a lar b ler neyin nesi demek oluyor bzm ilk tüp bebek hiç bu pgt falan bişey söylenmedi transferede az kaldı okudukça fenalaşıyorum
Yarin dikislerim alincak inşallah drden ne zaman rahim filmi cektirebilirim onu ogrenicem yine tup bebek sirasini bekliycem hayirlisi inşallahPeki doktorunuz nasıl tedavi önerdi. Ben diğer tüpüme rahim filmi çektirip devam edeceğim inşallah
Ağrılarınız varmı? Bende 18 ağustosda ameliyat oldum 20 eylülde ilk adetimi oldum.şehir dışında olduğum için 2ci reglide rahim filmini çektirmeyi düşünüyorum bende.inşallah tüp bebeğe kalmadan doğal yollarla olur sağlıklaYarin dikislerim alincak inşallah drden ne zaman rahim filmi cektirebilirim onu ogrenicem yine tup bebek sirasini bekliycem hayirlisi inşallah
Amin inşallah ilk gunler agrim oldu sonra gecti sukurAğrılarınız varmı? Bende 18 ağustosda ameliyat oldum 20 eylülde ilk adetimi oldum.şehir dışında olduğum için 2ci reglide rahim filmini çektirmeyi düşünüyorum bende.inşallah tüp bebeğe kalmadan doğal yollarla olur sağlıkla
merhaba, öncelikle sakin kalmanızı tavsiye ederim. stres kadar olumsuz etkileyen başka bir şey yok bu süreci. istiyorsanız ilaçlarınızı almayı unutun, iki doz atlayın şu stresin verdiği zararı veremez inanın.Çok güzel açıklamışssınız o zaman bize 5aa falan demeleri yalandan mı acaba ona kafam takıldı. Kalitesiz madem a lar b ler neyin nesi demek oluyor bzm ilk tüp bebek hiç bu pgt falan bişey söylenmedi transferede az kaldı okudukça fenalaşıyorum
Amin inşallah ilk gunler agrim oldu sonra gecti şukur.
Merhaba, doktora gittinizmi ne dedi doktorunuz rahim filmi içinAmin inşallah ilk gunler agrim oldu sonra gecti sukur
Evet adetten bi hafta sonra en fazla diye hatırlıyorum. daha önce çektirmiştim.bu aymı çektirceksiniz bi dahaki aymı??Bandirmada devlette hsg cekilmiyomus malesef ozel yada balikesir bursa devlete gitmem gerekiyomus adetten bir hafta sonra cekilebilirmisim
Adet olayim sonrasinda cektiricem inşallahEvet adetten bi hafta sonra en fazla diye hatırlıyorum. daha önce çektirmiştim.bu aymı çektirceksiniz bi dahaki aymı??
Bandirmada devlette hsg cekilmiyomus malesef ozel yada balikesir bursa devlete gitmem gerekiyomus adetten bir hafta sonra cekilebilirmisim
Adet olayim sonrasinda cektiricem
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız herşey gönlünüzce olsunAdet olayim sonrasinda cektiricem inşallah
İnşallah hepimiz guzel sonuclar aliriz İnşallah bu yoldaİnşallah güzel sonuçlar alırsınız herşey gönlünüzce olsun
İnşallahİnşallah hepimiz guzel sonuclar aliriz İnşallah bu yolda
Neden 3 tane koydular ve bir tanesi düşük kaliteysen ??Çok sevindim sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallahbenimde sebebi belirsizdi hiç doğal hamile kalamadım doktorum tüpe gitmemiz bile garip dedi ama ilk transferde çok terslikler yaşadım iç kanama geçirdim en kötülerini yaşadım sanırım acaba bizimdemi genetiğe gitmemiz gerekir bu durumda. Bi de siz nerde tedavi gördünüz doktorunuz kim??
3-3-3-3 şeklinde 3.günde 9 tane embriyo donduruldu.ilk üçünü çözerken embriyoloğum sordu 3 tanemi 2 tanemi istersiniz diye.5 güne giderken bi tanesinin kalitesi düştü tabii aynı kalitede 5.güne ulaşamadı ama ikisinin kalitesi gayet güzel dedi.ben düşük kalitede olanıda istedim çünkü doktorum gebe bırakma ihtimali düşük dedi tekrarda dondurmak istemediler ama 3 tane denediğime çok pişmanım çünkü çok kötü sonuçlandı ikisiNeden 3 tane koydular ve bir tanesi düşük kaliteysen ??
En fazla 2 tane koydurmak gerekiyor. Çünkü onlarda bölünüp 3-4 tane bebiş olabiliyor. Eğer ilk bebişiniz olacaksa 2 tane koydurun. Beslenmenize dikkat edin. Ceviz badem avokadoyu da düzenli tüketin. Ben transfer öncesi sıfır yağ, sıfır şeker, sıfır tuz yaptım. Transfer sonrası da düzenli sebze et meyve hergün yeterli miktarda yemiştim. Suyu da bol tüketin. Çok geçmiş olsun. Rabbim yeni transferinizde kolaylık versin.3-3-3-3 şeklinde 3.günde 9 tane embriyo donduruldu.ilk üçünü çözerken embriyoloğum sordu 3 tanemi 2 tanemi istersiniz diye.5 güne giderken bi tanesinin kalitesi düştü tabii aynı kalitede 5.güne ulaşamadı ama ikisinin kalitesi gayet güzel dedi.ben düşük kalitede olanıda istedim çünkü doktorum gebe bırakma ihtimali düşük dedi tekrarda dondurmak istemediler ama 3 tane denediğime çok pişmanım çünkü çok kötü sonuçlandı ikisi
Benim kalanları 5 ve 6. Gün olacaktır sanırım öyle dondurdular. 3. Gün embriyosu taze transfer oldum ilkinde3-3-3-3 şeklinde 3.günde 9 tane embriyo donduruldu.ilk üçünü çözerken embriyoloğum sordu 3 tanemi 2 tanemi istersiniz diye.5 güne giderken bi tanesinin kalitesi düştü tabii aynı kalitede 5.güne ulaşamadı ama ikisinin kalitesi gayet güzel dedi.ben düşük kalitede olanıda istedim çünkü doktorum gebe bırakma ihtimali düşük dedi tekrarda dondurmak istemediler ama 3 tane denediğime çok pişmanım çünkü çok kötü sonuçlandı ikisi
3-3-3-3 şeklinde 3.günde 9 tane embriyo donduruldu.ilk üçünü çözerken embriyoloğum sordu 3 tanemi 2 tanemi istersiniz diye.5 güne giderken bi tanesinin kalitesi düştü tabii aynı kalitede 5.güne ulaşamadı ama ikisinin kalitesi gayet güzel dedi.ben düşük kalitede olanıda istedim çünkü doktorum gebe bırakma ihtimali düşük dedi tekrarda dondurmak istemediler ama 3 tane denediğime çok pişmanım çünkü çok kötü sonuçlandıNeden 3 tane koydular ve bir tanesi düşük kaliteysen ??
Aslında 3.gün dondurup.transfer ederken çözdürüyolar neden sizin 5 ve 6 Güne gidildi?? Ben taze transfer olamadım ohss durumunu yaşadım fazla yumurta çıkınca rahmi 2 ay dinlendirdi doktorumBenim kalanları 5 ve 6. Gün olacaktır sanırım öyle dondurdular. 3. Gün embriyosu taze transfer oldum ilkinde
Amin inşallah. Çok sağolun tavsiyeleriniz için.çok dikkat ettim bende beslenmeme.sizin ilk transfer tuttumu?En fazla 2 tane koydurmak gerekiyor. Çünkü onlarda bölünüp 3-4 tane bebiş olabiliyor. Eğer ilk bebişiniz olacaksa 2 tane koydurun. Beslenmenize dikkat edin. Ceviz badem avokadoyu da düzenli tüketin. Ben transfer öncesi sıfır yağ, sıfır şeker, sıfır tuz yaptım. Transfer sonrası da düzenli sebze et meyve hergün yeterli miktarda yemiştim. Suyu da bol tüketin. Çok geçmiş olsun. Rabbim yeni transferinizde kolaylık versin.
Kaliteleri çok iyi olduğu için 5-6 günlük olunca dondurdular. Çok şükür taze transfer de bebeğim oldu.şimdi 2. İçin düşünüyorum. Dondurulmuşları transfer ederken nasıl oluyor tedavi3-3-3-3 şeklinde 3.günde 9 tane embriyo donduruldu.ilk üçünü çözerken embriyoloğum sordu 3 tanemi 2 tanemi istersiniz diye.5 güne giderken bi tanesinin kalitesi düştü tabii aynı kalitede 5.güne ulaşamadı ama ikisinin kalitesi gayet güzel dedi.ben düşük kalitede olanıda istedim çünkü doktorum gebe bırakma ihtimali düşük dedi tekrarda dondurmak istemediler ama 3 tane denediğime çok pişmanım çünkü çok kötü sonuçlandı
Aslında 3.gün dondurup.transfer ederken çözdürüyolar neden sizin 5 ve 6 Güne gidildi?? Ben taze transfer olamadım ohss durumunu yaşadım fazla yumurta çıkınca rahmi 2 ay dinlendirdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?