Tüp bebekte aynı anda dış gebelik ve boş gebelik yaşayanlar

Ohhs de çok sıkıntı çok geçmiş olsun. Benim 12 tane dondurdular. İlaçların dozunu doktorum çok düşük tuttu. Sanırım yüksek olunca ohhs riski artıyor.

Kaliteleri çok iyi olduğu için 5-6 günlük olunca dondurdular. Çok şükür taze transfer de bebeğim oldu.şimdi 2. İçin düşünüyorum. Dondurulmuşları transfer ederken nasıl oluyor tedavi
Maşallah sizin çok iyi embriyolarınız demek.kalitesi için ne dediler?? Dondurulmuş transfer daha rahat bence çünkü hormonlar daha iyi oluyor zaten doktorlarda dondurulmuş embriyo transferi daha yüksek tutma ihtimali diyorlar.inşallah sağlıcakla 2.bebeğinizide kucağınıza alırsınız. Ohss durumu evet zor çok.doktorumda düşük verdi iğneleri ama çok yumurta alınca oluştu sanırım Bu arada nerede tedavi gördünüz?

Kalitesi çok iyi dediler. 1 tanesinin düşük demişlerdi o 6 . Güne giderken bozulmuş.diğer dondurulanlara çok iyi demişlerdl. Tabi çözdüklerinde ne kadar kaliteli olursa olsun bozulma olabiliyormuş. Devlet hastanesinde ilk deneme de çok şükür hamile kaldım. Dondurulmuştu hangi iğneleri kullandırtıyorlar?

Maşallah çok güzelmiş sizin.Ben transferden bi hafta önce başladım progestan iğne, estrofem, prednol, ecopirin, folik asit ve oksopar(kan sulandırıcı) iğne kullandım.iğne sadece oksopar ve progestandı.transferden sonrada devam ettim bi de transferden 5gün önce antibiyotik hap veriyo doktor onuda 5 gün kullanıp transfer öncesi bırakıyosunuz

Doktor Mehmet reşit asoğlundan memnun kalmadınız mi yani

Canım merhaba belirtilerin nelerdi bende aynı seyi yasamaktan korkuyorum

Canım merhaba belirtilerin nelerdi bende aynı seyi yasamaktan korkuyorum
Merhaba, benim iç kanamayla başladı.Öncesinde kasık ağrısı tekraflı ve kanama başladı ama bi yerim kesilmiş gibi bi kanamaydı.sırtıma bıçak saplanır gibi bi ağrı enseme kadar. Şikayetinizmi var? Dış gebelik benim muayenede gözükmedi geç fark edildi o yüzden. Başlarda Yavaş artan beta hcg zaten ters giden gebeliğim en büyük belirtisi bu arada

Ben çift embeiyo tranafwri oldum allaha sukur biri tuttu kalp atısı duyuldu 6+2 haftalıgım ama sağ boslugumda ince bir sızı ve sağ belimde agrı var birde vajinal muayene esnasında agrım oldu normalde asla olmaz sizde olmuamuydu hiç ? Biri iç biri dış gebelik diye korkuyorum sağ tarafımdaki agrı cok şiddetli değil kasıkta değil boslukta bende anlamadım ki

Sakın aklınıza öyle şeyler getirmeyin.gönlünü ferah tut canım.çok şükür kalp atışı duyulmuş gözünüz aydın dış gebelikte kanama olur kanaman yok değilmi? Bence muayene esnasında ki ağrı çok normal bebiş büyüyo rahim duvarı kalınlığı vs hormonlar değişiyor ondan olabilir doktorun ne dedi şikayetinle ilgili.benim sağ tüpümü yırttığı için sağ kasık ağrım oldu Allah korusun senin öyle bişey yoktur canım olsaydı emin ol farklılığını anlardın.bi de eğer dış gebelik olsaydı doktorun artık görürdü canım düşünme kötü şeyleri gönlünü ferah tut

Tüp bebekte ilaç kullanıyrouz ya kanama olmuyor diye biliyorum canım progestan fitil kullandıgım için kanamam olmaz sanırım. İlk dış gebelikte tüp bebekti. Hiç bir sorun yokken dış gebelik yasadım transferdeki hatadan kaynaklı oldugunu düşğnüyorum ondada agrı hissetmemiştim ama tüp bebekte cok sık kontrol altında oldugumuz için erken teshis edildi sanırım o yğzden agrı hissetmedim. Benim suan ki agrım sağ boşlugumda kasıgımın üstğnde yani belime doğru vuruyor iki aynı kalite embriyo olup biri tutmayınca korktum acıkcası. 3 farklı doktora gorundum fakulte hastanesi dahil işinde uzman doktorlar üçüde bir şey göremedi ama 8. Hafta gorunen bile varmıs o yğzden korkuyroum birde acı hissetmem beni şüpheye düşürdü

Benim önce boş kese görününce iğneler aynen kesildi düşük yaptım rahimdeki keseyi düşürdüm bi hafta sonra kontrole gittim rahim tertemiz dedi doktor ama ertesi gün tekrar kanama ağrı şikayetiyle gittim dış gebelik o zaman anlaşıldı.benim iç kanama olana kadar dış gebelikle ilgili hiç bi ağrı olmamıştı canım.dış gebelik evet geç fark ediliyormuş ama şu an anlaması gerekir doktorun.peki ilk dış gebelikte nasıl sonlandırıldı?? Dış gebelik Tüpüne zarar vermişmiydi?? Transfer hatasımı denildi benimde doktorumun hatasımı acaba başka bi doktorda dış gebelik tüp bebekte doktor transferi hatası dedi kafam karıştı benimde peki ağrın için ne diyorlar??? Acaba bi hassasiyetinmi var şu an

İlkinde 1400 değer ile kese görünmedi agrım falan yoktu iki gün sonra kontrole gittim kese tüpe yakın bölgede cok küçük göründü iğne ile düşük yaptım. Kolay atlattım süreci doktor hatası oldugunu düşünüyorum şimdide iki embriyodan biri ortada yok doktor olsa bulgu verirdi diyor ama ben korkuyorum şuanda değerim 70 bin bu zamana görünğrdğ herhalde cunku doktor ilki dış gebelik olunca cok detaylı baktı ikinci kese nerede diye yumurtalık tüp hee yere

Kaçıncı haftada tüpğne zarar verdi canım

Çok şükür senin iğneyle düşmüş evet şu an mutlaka görünürdü kontrollerde. Benimde 3 embriyo konuldu illa tutacak diyede birşey yokki canım tutunmadığında bi şekilde atılıyo vücuttan.arkadaşlarımdanda 2 tane koydurup ikiz olan nadir duyuyorum genellikle tek tutuyo nasip ve şans artık gerisi. Ne kadar arayla denedin 2.transferi

6 ay beklememi söyledi doktor 6. Ay denedim tekrar canım

Bir aydan fazla süre gecmiş anlamamış olması cok ilginç doktorun
Evet anlaması gerekirdi bencede kaç kez muayene oldum anlamadı rahim içide gebelik oluncadoktorum boş gebeliği düşürünce benden bir daha beta hcg istemedi zaten betamıda karıştırmıştı.çok yoğun bi doktor hata yaptı.geride dondurulmuşlarımı başka bi hastanede denemek istiyorum.bende metotreksat iğnesini oldum ameliyattan önce onu denediler düşmeyince ameliyata alındım ama iğneden sonra 6 ay beklemememi söylemediler

Bana doktorumun dediği donmuş embriyoda 3 ay bekelmek gerekiyor işte bir cok doktor rahim içinde kese görünce baska yerleri kontrol etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…