• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte 5.gün embriyosu

SONURME

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
20
12
18
37
Merhaba arkadaşlar 5. Gün emriyo transferimin 10.gün kontrolü kan değerim 1.2 çıktı yanı negatif ama hala regli olmadım bu şekilde olup kan değeri yükselen varmı herşey çok iyiydi embriyo rahim ama olumsuz lk denemeydi. Dondurulmuş embriyo transfer ettiler 1 ay öncesinde de kızamıkçık aşım yapılmamıştı bebeklere yapılan 3 lü aşı yapıldı neler etkileyebilir diye çok düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar 5. Gün emriyo transferimin 10.gün kontrolü kan değerim 1.2 çıktı yanı negatif ama hala regli olmadım bu şekilde olup kan değeri yükselen varmı herşey çok iyiydi embriyo rahim ama olumsuz lk denemeydi. Dondurulmuş embriyo transfer ettiler 1 ay öncesinde de kızamıkçık aşım yapılmamıştı bebeklere yapılan 3 lü aşı yapıldı neler etkileyebilir diye çok düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
İlaçları bıraktıkdan 10 gün içinde adet olursun

Teşekkür ederim çok şükür dün oldum baya geliyor rahatladım cumarteside tekrar doktora gideceğim nasipse. Sizin kaçıncı denemeniz

Siper düşüklüğü eşimin yaşı olduğu için hemen tüp bebeğe geçtik bakalım nasip nasıl olur ne zaman olur bilinmez ikinci transferi ne zaman yapar bilmiyorum cumartesi doktordayı sizin neydi acaba

Merhaba kızlar iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuu 😢😢lütfen bana yazar mısınız :KK76:

Kalite neydi bilgin var mı canım?

Merhaba kızlar iki gün sonra transfer im var ama ben grip oldum çok korkuyorum bir zararı olur muuu 😢😢lütfen bana yazar mısınız :KK76:
İlaç içemezsin canım transfer öncesindé bende grip oldum içmediğim şey kalmadı transferde iyiydim ama şimdi yine grip oluyorum sanırım :(

Back
X