Yiyebildiğin kadar ye :) yukarda yazdım benim 7. Hafta bulantılar başladı 1 aydır çekiyorum kilo verdim. İnşallah senin böyle olmaz ama gene de şimdiden ye depola vitaminleri bebeğin için :)Merhaba :)
Bu topik çok güzelmiş
Ben bugün 6+0 oldumbende ara ara baş ağrısı oluyor. Birde çok yiyorum sürekli acıkıyorum
Evet dr ne güzel demiş ;herkesin aynı haftada olmayabilir , kese görünmesi kalp atışı bazılarında gecikebiliyor sabırlı olalım dua edelim inşallah.Merhaba kızlar ne güzel beni etiketlemişsiniz ama ben 6+6 yım geçen cumartesi kendi doktorumuz kese görmeye gittiğimizde sağlıksız gebelik dedi ve biz perişan olduk sonra bugün normal evimize yakın bi hastaneye gittik o doktor keseniz var ama içinde bebek yok takip etmemiz gerekir dedi, şans vermemiz gerekir dedi olumsuz düşünmeyin hemen dedi az da olsa rahattltı bakalım kendi doktoruma cuma günü gidicez ne olur bana dua edin herşey yolunda gitsin.
Mini_mini ,
D DEROS1986 ,
_Citlembik_ ,
Cankiriklarim ,
alisanindunyasi ,
Kızlar nasılsınız, hamilelikler nasıl gidiyor? Mide bulantısı başlayan var mıbaşlamadıysa da yakında başlar.
Peki doktor önlem olarak bişey yaptı mı iğne ilaç falan..çalışıyorsan izin al evde dinlen. Bebeğin ilk günden beri çok mücadele ediyor tabi sende. Bence başaracaksınız. Mümkün olduğunca kendine stres yaşatmamaya çalış.inşallah güzel olacakCanım bende haberler çok iyi değil . İki gün önce kanamam başladı. Acil hastaneye gittik kesenin etrafında gebis kanama göründü kese de cok asagidaymis doktor düşük yapma ihtimalin çok fazla dedi. Kalp atışını duyduk cok sukur ama içerideki kanama arttığından bebeğimin kalbi duracak dusuk yapacagim diye aklım çıkıyorBekliyorum bakalım inşallah sağlıkla atlatirim bebeğime kavusurum mide bulantım da henüz hiç olmadı
Ben simdilik iyiyim doktorum bi suru tahlil verdi onlari yaptirdim bende istahsizlik var bu ara.. Henuz bulanti yok:) Pazartesi kalp atislarini duyabiliriz insallah.. hepimize saglikli bir gebelik donemi diliyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz.Mini_mini ,
D DEROS1986 ,
_Citlembik_ ,
Cankiriklarim ,
alisanindunyasi ,
Kızlar nasılsınız, hamilelikler nasıl gidiyor? Mide bulantısı başlayan var mıbaşlamadıysa da yakında başlar.
Merhaba kızlar ne güzel beni etiketlemişsiniz ama ben 6+6 yım geçen cumartesi kendi doktorumuz kese görmeye gittiğimizde sağlıksız gebelik dedi ve biz perişan olduk sonra bugün normal evimize yakın bi hastaneye gittik o doktor keseniz var ama içinde bebek yok takip etmemiz gerekir dedi, şans vermemiz gerekir dedi olumsuz düşünmeyin hemen dedi az da olsa rahattltı bakalım kendi doktoruma cuma günü gidicez ne olur bana dua edin herşey yolunda gitsin.
Canım bende haberler çok iyi değil . İki gün önce kanamam başladı. Acil hastaneye gittik kesenin etrafında gebis kanama göründü kese de cok asagidaymis doktor düşük yapma ihtimalin çok fazla dedi. Kalp atışını duyduk cok sukur ama içerideki kanama arttığından bebeğimin kalbi duracak dusuk yapacagim diye aklım çıkıyorBekliyorum bakalım inşallah sağlıkla atlatirim bebeğime kavusurum mide bulantım da henüz hiç olmadı
Evet citlembik aynı zamnada transfer olmuştuk kısmet işte şuan sadece elimizden gelen dua etmek. Allahım sevincimizi yarım bırakmasın inş.
Yaa canım inş. duyabilirim ama benim pek umudum yok niyeyse. Hepimiz iyi sonuçlar alalım sen ne aşamadasın neler yapıyorsun?Inşallah. Ama sen seninkinin kalp atışını duyacağını sanıyorum. Nedense içime öyle doğdu :)
Evet citlembik aynı zamnada transfer olmuştuk kısmet işte şuan sadece elimizden gelen dua etmek. Allahım sevincimizi yarım bırakmasın inş.
Yaa canım inş. duyabilirim ama benim pek umudum yok niyeyse. Hepimiz iyi sonuçlar alalım sen ne aşamadasın neler yapıyorsun?
Canımm! Ben bazen kasık ağrısı cekiyorum regl olucak gibi sonra geciyor :) bir de göz kararması oluyor özellikle sabahları ama mide bulantısı bugün ilk defa oldu biraz. Kalp atışı icin gitmeyi cok istiyorum ama henüz miniciktir diyorum biraz daha bekleyeyim 5+5im bugün haftaya gitsem duyarmıyım kiMini_mini ,
D DEROS1986 ,
_Citlembik_ ,
Cankiriklarim ,
alisanindunyasi ,
Kalp atışı için erken gibi :)Canımm! Ben bazen kasık ağrısı cekiyorum regl olucak gibi sonra geciyor :) bir de göz kararması oluyor özellikle sabahları ama mide bulantısı bugün ilk defa oldu biraz. Kalp atışı icin gitmeyi cok istiyorum ama henüz miniciktir diyorum biraz daha bekleyeyim 5+5im bugün haftaya gitsem duyarmıyım ki
Hiçbir farkı yok canım merak etme biz zor gebe kaldığımız için daha evhamlı oluyoruz ve vücudumuzu fazla dinliyoruz sadece sebebinin bu olduğunu düşünüyorum ben. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Stres en kötü şey gebelikte.Arkadaşlar selam. Tüp bebekte düşük oranı doğala göre daha mı fazla? Tatildeyken evde dinlendim pek hareket etmedim iyiydi. Bugün işe başladım. Hareketli bir işim yok, tam tersi ofiste sürekli oturuyorum arada iş yoğunluğundan sıyrılıp gezinmeye çalışıyorum. Ama şu anda kasıklarımda yine ağrı başladı, kanama lekelenme yok ama tedirgin oluyorum.
5. Haftadayım daha. Bu ilk haftalar sizin nasıl geçiyor? İstirahat mi öneriyor doktorlarınız? Biraz kafam karışık ne yapsam diye..
10. Hafta bitimine kestik. İki günde bir vuruluyordum.aranızda hala günlük progestan iğne kullanan varmı kızlar
Evet haklısın canım. Zor gebelikler olduğu için kesinlikle daha da pinpirikleniyoruz. Ben daha önce doğal gebelik yaşadım yakın zamanlarda hem de hiç böyle bu kadar ayrıntılı hatırlamıyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Allah ne derse o olur.Hiçbir farkı yok canım merak etme biz zor gebe kaldığımız için daha evhamlı oluyoruz ve vücudumuzu fazla dinliyoruz sadece sebebinin bu olduğunu düşünüyorum ben. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Stres en kötü şey gebelikte.
Sanırım herkes bulantıları ile uğraşıyor:) iş güç derken zaman geçiriyoruz bende kendimi çok yorgun hissediyorum mide bulantısından yemek yiyip beslenemediğimden bebek benim vitaminleri alıyo ben bu kadar halsizim sanırım diye düşünüyorum:) öğle arası hemen olusunda uyuyabileyim diyorum bulantılar ayrı dert özellikle sabahlarıAy kızlar hiç bişey yazmıyosunuz. Nasıl geçiyor. Benim midem çok kötü. Bi de halsiz hissediyorum. Sanırım sizde bulantıları atlatmaya çalışıyosunuz sessiz sessiz.
Evet çoğunluk mide bulantısı ile uğraşıyor Allah şifa versin hepimize.Sanırım herkes bulantıları ile uğraşıyor:) iş güç derken zaman geçiriyoruz bende kendimi çok yorgun hissediyorum mide bulantısından yemek yiyip beslenemediğimden bebek benim vitaminleri alıyo ben bu kadar halsizim sanırım diye düşünüyorum:) öğle arası hemen olusunda uyuyabileyim diyorum bulantılar ayrı dert özellikle sabahları
Hali yok kızların çocuklar enerji bırakmadı zaten yemekte yiyemiyir çoğu.Ay kızlar hiç bişey yazmıyosunuz. Nasıl geçiyor. Benim midem çok kötü. Bi de halsiz hissediyorum. Sanırım sizde bulantıları atlatmaya çalışıyosunuz sessiz sessiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?