Bende başladım geçen hafta perşembe tatildi cuma da arkadaşlar idare etti 4 gündür evdeyim şükür ama bu hafta full gidecem galiba :) işe başlayınca zaman daha çabuk geçiyor iyi oluyor aslında .ilaçlarımı yazdırmaya başka doktora gittim eşliğimin düşük olduğunu söyledi kendi doktoruma randevum perşemve bakalım o ne diyecekKızlar nasıl gidiyor. Puff benim iznim bitti. İşe başlıcam yarın artık. Bilmiyorum nasıl olacak. Allah kolaylık verir inşallah.
Evde kilo alıyorum zaten. İşe başlıcam diye kendimi topladım biraz. Çalışmak iyi tabiki de. Ben geçen yıl 4. Ayda düşük yaptım canım hem de herşey yolunda giderken. O yüzden korkuyorum yorulmaktan stresten falan.Bende başladım geçen hafta perşembe tatildi cuma da arkadaşlar idare etti 4 gündür evdeyim şükür ama bu hafta full gidecem galiba :) işe başlayınca zaman daha çabuk geçiyor iyi oluyor aslında .ilaçlarımı yazdırmaya başka doktora gittim eşliğimin düşük olduğunu söyledi kendi doktoruma randevum perşemve bakalım o ne diyecek
Rabbim bu sefer size bağışlasın bende o durumda çok korkuyorum içimde tedirginlik hep var sağlıkla kucağımıza alsaydık hayırlısıyla..Evde kilo alıyorum zaten. İşe başlıcam diye kendimi topladım biraz. Çalışmak iyi tabiki de. Ben geçen yıl 4. Ayda düşük yaptım canım hem de herşey yolunda giderken. O yüzden korkuyorum yorulmaktan stresten falan.
Amin canım Allah herkesin evladını bağışlasın. İnşallah olumsuz bi durum yoktur.Rabbim bu sefer size bağışlasın bende o durumda çok korkuyorum içimde tedirginlik hep var sağlıkla kucağımıza alsaydık hayırlısıyla..
Gideceğim Perşembe günü inşallah herşey yolundadır
Aslinda benim tup bebek doktorum 14 eylul dedi kendi jinekologum 10 eylulde duyabiliri dedi bakalim sende git erken duyabilirsen ne mutlu:)İnsallah belki haftaya cuma dayanamaz ben de giderim merkez beni cok gec cagırdı ta 15 Eylül dayanamayacagım gibi
Cok merak ediyorum hersey yolunda mı diye ama diyorum yolunda olmasa vücudum bir sinyal verirdi nebiliyim lekelenme vs Allah korusunAslinda benim tup bebek doktorum 14 eylul dedi kendi jinekologum 10 eylulde duyabiliri dedi bakalim sende git erken duyabilirsen ne mutlu:)
Yok canım hamile kaldıktan sonra düşük oranında fark yok. İlk haftalar işten gelince karnımda biraz gerginlik hissediyordum ama şimdi bir şey değişmiyor. Oturmaktan oluyor bence.Arkadaşlar selam. Tüp bebekte düşük oranı doğala göre daha mı fazla? Tatildeyken evde dinlendim pek hareket etmedim iyiydi. Bugün işe başladım. Hareketli bir işim yok, tam tersi ofiste sürekli oturuyorum arada iş yoğunluğundan sıyrılıp gezinmeye çalışıyorum. Ama şu anda kasıklarımda yine ağrı başladı, kanama lekelenme yok ama tedirgin oluyorum.
5. Haftadayım daha. Bu ilk haftalar sizin nasıl geçiyor? İstirahat mi öneriyor doktorlarınız? Biraz kafam karışık ne yapsam diye..
Evet sanırım öyle ne çok oturmak ne de çok ayakta kalmak. Dengelemeye çalışmak lazım galiba. Sağol canımYok canım hamile kaldıktan sonra düşük oranında fark yok. İlk haftalar işten gelince karnımda biraz gerginlik hissediyordum ama şimdi bir şey değişmiyor. Oturmaktan oluyor bence.
Sıcak basması bende de var canım. Dün akşam sürekli ayaklarımı bacaklarımı yıkadım. Tabii İstanbul'daysan bu ara hava çok nemden aşırı bunaltıcı hissettiriyor, o da bizi ayrıca zorluyor bence.Kızlar beni aniden sıcak basıyor ve ter boşalıyor, aniden acıkıyorum, midem kazınıyor ama masaya oturunca tabağımı bitiremiyorum. Böyle garip haller içindeyim
Beni ne zaman sıcak basıyo biliyon mu kusma bulantı krizi geleceği zaman :) bi sıcak basıyor anlıyorumki birkaç dk ya öğürecem yada çıkaracam :) öğürürkén ayrı bi ter boşalıyor heryerimden :) su içinde kalıyorumKızlar beni aniden sıcak basıyor ve ter boşalıyor, aniden acıkıyorum, midem kazınıyor ama masaya oturunca tabağımı bitiremiyorum. Böyle garip haller içindeyim
Mini_mini ,
D DEROS1986 ,
_Citlembik_ ,
Cankiriklarim ,
alisanindunyasi ,
Kızlar nasılsınız, hamilelikler nasıl gidiyor? Mide bulantısı başlayan var mıbaşlamadıysa da yakında başlar.
Merhaba kızlar ne güzel beni etiketlemişsiniz ama ben 6+6 yım geçen cumartesi kendi doktorumuz kese görmeye gittiğimizde sağlıksız gebelik dedi ve biz perişan olduk sonra bugün normal evimize yakın bi hastaneye gittik o doktor keseniz var ama içinde bebek yok takip etmemiz gerekir dedi, şans vermemiz gerekir dedi olumsuz düşünmeyin hemen dedi az da olsa rahattltı bakalım kendi doktoruma cuma günü gidicez ne olur bana dua edin herşey yolunda gitsin.Merhaba :)
Bu topik çok güzelmiş
Ben bugün 6+0 oldumbende ara ara baş ağrısı oluyor. Birde çok yiyorum sürekli acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?