Ben sürecimden bahsetmek istiyorum
Transferden sonra pozitifi öğrendim , herşey normal devam etti.
4.hafta , çok güzel,sağlıklı şeyler yiyorum
5.hafta , çok güzel, kese göründü, sağlıklı şeyler yiyorum
6.hafta , çok güzel ,sağlıklı şeyler yiyorum
7.hafta , kalp atışı, herşey güzel :) Kalp atışından 2-3 gün sonra mide bulantım başladı.koku hassasiyeti tavan yaptı.herşeyin kokusunu alıyorum ve tiksiniyorum.
8.hafta , mide bulantıları , tavan yaptı mafvoldum hayattan koptum hiçbirşey yiyemedim. Koku hassasiyeti tavan, göğüsler büyümeye başladı.
9.hafta, mide bulantıları devam , kilo vermeye başladım midem bomboş , kurban bayramı 9 gün evde yattım,mercimek çorbası içmeye başladım yağı tuzu az. Ama 3-4 kaşık. Ekmek, haşlanmış patates, yoğurt, ölmeyecek kadar yedim ama midem hep açlıktan gurulduyor, aç kalınca daha felaket bulanıyordu , arada ağlıyordum .hastaneye gittim serum takıldı bulantı için, hiçbi faydası olmadı.koku hassasiyeti devam.
10.hafta, bulantılar devam Ama en azından savaşmayı öğrendim :) yine yukarda yazdıklarım dışında bişey yiyemedim.koku hassasiyeti devam.
11.hafta , bulantılarım hafiflemeye başladı. Arada bulanıyor ama öğürmüyorum. Yine az az yiyorum yukarda yazdıklarımdan, yine midem gurulduyor doyacak kadar yiyemiyorum
Biraz zorlayıp farklı şeyler yesem hemen ağır geliyor çıkarıyorum
sabah hiçbişey yiyemezdim peynir ekmek yemeye başladım küçük lokmalar şeklinde. Koku hassasiyetim de bi nebze azaldı gibi ama ağır yoğun kokular gene bayıyor. Sigara kokusu parfüm kokusu ter kokusu dayanamıyorum.
Dr. 12. Haftadan sonra düzelceksin demişti , dört gözle bekliyorum. Hatta çok yemeye başlayacakmışım doymayacakmışım :) hayal gibi geliyor hiç yemek yiyecek kıvama gelmeyecekmişim gibi :)
12.hafta , ozaman gelince inşallah güzel şeyler yazacağım :)