• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle gebelikte hamilelik belirtileri

maşallah maşalahh :)
ben de 19 unda gidicem pek bulantım yok sadece açken arada kötü oluyorum okadar.
bel ağrım var maalesef. bi de arada leke geliyor ama iyiyim şükürler olsun...
Benim de aynı şekilde acıkınca bulanıyor midem ama ben normalde sık yiyorum yemek yemesemde sürekli meyve çerez biseyler yiyorum :) 19. Da ne icin gideceksin canım kontrol mü

Sen de bebişi ilk başta görememiştin ya kese içi senin de simsiyah mıydı
Evet . Simsiyah , sonra yine siyahtı ama kenarda başka bi açıklık daha vardı . 3.gittiğimde, hem kalbinin atışını hem bebeğimi gördüm çok şükür . Şimdi Pazartesi gittiğimde ise baya büyümüş , bacaklarını oynatıyordu maşallah:nazar: korkma , aklına kötü şeyler getirme gülüm

Evet . Simsiyah , sonra yine siyahtı ama kenarda başka bi açıklık daha vardı . 3.gittiğimde, hem kalbinin atışını hem bebeğimi gördüm çok şükür . Şimdi Pazartesi gittiğimde ise baya büyümüş , bacaklarını oynatıyordu maşallah:nazar: korkma , aklına kötü şeyler getirme gülüm
bacak mı oynatıyordu o kadar yani:)
masallah valla

tamam olumsuz düşünmeyeceğim

evet ben de öyle düşündüm buyuk beden alma olarak

ben de 56 kiloydum tedaviye basladıgımda

ilaçlardan dolayı 4 kilo almısım 60 kılo ıle hamıle kaldım

boyum da 1,60 artık tam topvari birşey olurum :)

şuanda eskı pantolonlarımı gıyıyorum ama işyerınde ve araba kullanırken düğmeler acık şekilde:KK70:

Erkek mi acaba senin ?
Allah biliyor içimi erkek olursa da asla üzülmem , evlat ayırmam . Hepsine razıyım ama gönlüm bi adım daha kızdan yana. Annemle kendi ilişkimi görüyorum çok istiyorum bizim gibi olalım bir kızım olsun :) allah annemden razı olsun , en yakın arkadaşım . Çok şey öğretti , çok şey yapıyor . Ben de kızımla yapmak istiyorum . Ama p*pili geliyor gibi doğuyor içime :anne::KK200:

Allah biliyor içimi erkek olursa da asla üzülmem , evlat ayırmam . Hepsine razıyım ama gönlüm bi adım daha kızdan yana. Annemle kendi ilişkimi görüyorum çok istiyorum bizim gibi olalım bir kızım olsun :) allah annemden razı olsun , en yakın arkadaşım . Çok şey öğretti , çok şey yapıyor . Ben de kızımla yapmak istiyorum . Ama p*pili geliyor gibi doğuyor içime :anne::KK200:
ben de aynı fikirdeyim
kız cocugu baska
tabi önemli olan sağlıklı olması ama kız erkek gibi olmuyor haklısın

bizim pgt yapıldı ya
benım eşimde bir sıkıntı cıkmıstı
transferden once doktora eşim cinsiyetı siz biliyor musunuz dedi
dr da evet dedi ama yasak dedi söyleyemeyız dedi.

sonr abaska bır muhabbet esnasında doktor korkmayın embrıyonuz cok ıyı
%5 sapma olsa bile en kötü eşindeki durumdan olur dedi

eşindeki duurm dediği de kızlarda olan birsey değil fazladan bir y ( erkek ) kromozomu yani

ben orda anladım aslında pot kırdı.
bizim erkek sanırım

bacak mı oynatıyordu o kadar yani:)
masallah valla

tamam olumsuz düşünmeyeceğim
Evet hatta yan yatıyordu, yüzünün göz oyuklarını vs. Bile gördük :) doktor şuna bak 2 cm boyuyla nasıl hareket ediyor dedi :) kolları rakamla bir sayısı kadarmış aha şu kadar 1 :dua::KK68: allah herkese yaşatsın bu duyguyu . Görürsün , göreceksin .
Ama mesela bizde kalp atışını hemen dinletmiyorlar , gösteriyorlar ama 3 ay dolana kadar dinletmiyorlar çünkü dinletmek için ısı mı Işın mı birşey gönderiyorlarmış karına iyi değil bebek için diyorlar . O yüzden dinlemedik daha. Ama atış hızı vs. Herşey normal dedi doktor .
Ama Türkiye’de hemen dinletiyorlar . Şimdi Türkiye’deyim bende (uçakla geldim bu arada cesaret edemedim bende araba ile ) burda da gitmek istiyorum bakalım bi kontrole :)

ben de aynı fikirdeyim
kız cocugu baska
tabi önemli olan sağlıklı olması ama kız erkek gibi olmuyor haklısın

bizim pgt yapıldı ya
benım eşimde bir sıkıntı cıkmıstı
transferden once doktora eşim cinsiyetı siz biliyor musunuz dedi
dr da evet dedi ama yasak dedi söyleyemeyız dedi.

sonr abaska bır muhabbet esnasında doktor korkmayın embrıyonuz cok ıyı
%5 sapma olsa bile en kötü eşindeki durumdan olur dedi

eşindeki duurm dediği de kızlarda olan birsey değil fazladan bir y ( erkek ) kromozomu yani

ben orda anladım aslında pot kırdı.
bizim erkek sanırım
Evet doktorlar biliyormuş baştan cinsiyet . Çok heyecanlı valla . Sen bir tane ile kalacak mısın ? Yapacak mısın başka ?

Mrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Yani igne bu kadar cok agri yapar mi normalmi bu özellikle belim hep agriyo yumurtaliklarimda bir siddetli bir normal surekli agriyo

Evet hatta yan yatıyordu, yüzünün göz oyuklarını vs. Bile gördük :) doktor şuna bak 2 cm boyuyla nasıl hareket ediyor dedi :) kolları rakamla bir sayısı kadarmış aha şu kadar 1 :dua::KK68: allah herkese yaşatsın bu duyguyu . Görürsün , göreceksin .
Ama mesela bizde kalp atışını hemen dinletmiyorlar , gösteriyorlar ama 3 ay dolana kadar dinletmiyorlar çünkü dinletmek için ısı mı Işın mı birşey gönderiyorlarmış karına iyi değil bebek için diyorlar . O yüzden dinlemedik daha. Ama atış hızı vs. Herşey normal dedi doktor .
Ama Türkiye’de hemen dinletiyorlar . Şimdi Türkiye’deyim bende (uçakla geldim bu arada cesaret edemedim bende araba ile ) burda da gitmek istiyorum bakalım bi kontrole :)
Sen hangi şehirdesin
evet burda da cok az dinletıyorlarmıs zararlı diye
madem öyle hiç dinletmeseler daha iyi

çok enteresan cidden o kadar minik ama detaylar nasıl belli

Mrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar
Yani igne bu kadar cok agri yapar mi normalmi bu özellikle belim hep agriyo yumurtaliklarimda bir siddetli bir normal surekli agriyo
Adetiniz mi 1 hafta gecikti ? Eğer öyle ise yapın test . Çıkar

Sen hangi şehirdesin
evet burda da cok az dinletıyorlarmıs zararlı diye
madem öyle hiç dinletmeseler daha iyi

çok enteresan cidden o kadar minik ama detaylar nasıl belli
Aynen çok şaşırtıcı Allah’ın işi işte minikte olsa var işte kolu bacağı oluşuyor, her bişeyi :) buraya fotoğraf yüklemeye çalıştım ama boyutu büyük diyor yüklenmiyor . Ben Almanya’da Berlin’de , Türkiye’de İstanbul :)
Bazıları da ısrar ediyor dinletin diye , sen sakın ısrar etme, atışını görüyorsun ekranda zaten gördükten sonra da korkma , duyacağız illaki zamanı gelince :)

kalırım :) biri bile beni korkutuyor
bakacak destek olacak hiçkimsem yok eşimden başka
Benim yengem de Doğum yapacak yakında . Annemde 2’ye bölündü . Abimler Türkiye’de yaşıyor , ben Almanya’da . Annemde kah bana geliyor , ama çoğu zaman İstanbul’da kalıyor z kendi evi var, bahçesi hayvanları var. Demem o ki benimde çok kimsem Yok . Teyzelerim vs. Var ama herkesin kendi hayatı . Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler . Ama yine de Ben bir süre sonra korunmayacağım, olursa kendiliğinden olur:)

Aynen çok şaşırtıcı Allah’ın işi işte minikte olsa var işte kolu bacağı oluşuyor, her bişeyi :) buraya fotoğraf yüklemeye çalıştım ama boyutu büyük diyor yüklenmiyor . Ben Almanya’da Berlin’de , Türkiye’de İstanbul :)
Bazıları da ısrar ediyor dinletin diye , sen sakın ısrar etme, atışını görüyorsun ekranda zaten gördükten sonra da korkma , duyacağız illaki zamanı gelince :)
tamam etmem
yükleme buraya bence :)

Benim yengem de Doğum yapacak yakında . Annemde 2’ye bölündü . Abimler Türkiye’de yaşıyor , ben Almanya’da . Annemde kah bana geliyor , ama çoğu zaman İstanbul’da kalıyor z kendi evi var, bahçesi hayvanları var. Demem o ki benimde çok kimsem Yok . Teyzelerim vs. Var ama herkesin kendi hayatı . Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz demişler . Ama yine de Ben bir süre sonra korunmayacağım, olursa kendiliğinden olur:)
benim sadece annem var ama annemin cok sağlık sorunları var
çok verimli olabileceğini düşünmuyorum
baska da kımsem yok
annen yengene bile gidiyorsa sana da desteği olur
hem senın işin de daha rahat gibi , hallolur kolaylıkla.

inşallah allah gonlune gore versın

Back