• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle gebelikte hamilelik belirtileri

Ben de eşimde aynı şekilde bizim ilk ama 2 sene olacak ocak ta ilk kez hamile oldum herhalde bi 4 5 aylık olana kadar hamile olduğuma inanamayacağız zaten öyle pek sevinemiyoruz da her an korku içinde insallah bu sefer size de kalp atışını duyarsınız
çok şükür duyduk kalp atışını .. siz de durumlar nasıl ?

Boş gebelikte kese var ancak yolk sac ve bebek yok. bomboş gözüküyor kese simsiyah. kürtaj ile keseyi aldılar benim.
ama tüm gebelik belirtileri vardı bebek yoktu :KK43:
anladım canım
insallah saglıkla kucagına gelır bebişin
ben de 5 haftalıkken keseyı gordum kese ıcı sımsıyahtı
dr kalp atısı ıcın cagırdı ıkı hafta sonra

5. haftada sımsıyah olması normal mi
tedırgın oldum sımdı

anladım canım

tedırgın oldum sımdı

tedirgin olma canım benim , çok normal . Göreceksin bir sonraki seferde bebeğini :emir_bebek:

anladım canım

tedırgın oldum sımdı

benim 7 . hafta 8 . hafta hatta 9. hafta bakıldı hep simsiyahtı içi bomboştu öyle diyim.
5. hafta çok erken tedirgin olma..
nerede tedavi oldun ?

Canım benim hiç korkma , kendini, içini ferah tut . Ben senle alakalı hiç düşünmüyorum öyle birşey . Allah bilir , ama ben eminim bebeğin seninle ❤️
Bu arada takvimini yesinler :) yazcam yazcam unutuyorum :21:
inşallah , sağolasın arkadaşım
valla ben hala saf gibiyim ya
giyim kuşamıma da cok düşkunumdur
hamılelık kıyafetleri içimi bayıyor , kendimi de çirkin hissetme psikolojisine girdim
sende de oluyor mu?

inşallah , sağolasın arkadaşım
valla ben hala saf gibiyim ya
giyim kuşamıma da cok düşkunumdur
hamılelık kıyafetleri içimi bayıyor , kendimi de çirkin hissetme psikolojisine girdim
sende de oluyor mu?
Bazı hamile kıyafetleri gerçekten çirkin haminne kıyafeti gibi... ama bazıları da çok şık . Eğer güzel bir kıyafet bulamazsan , beğendiğin kıyafetin bir iki beden büyüğünü alabilirsin .
Ben kendimi bu ara bakamıyorum, bende de var aynı durum .
bide göbeğim çabuk çıktı benim . Doktor iç karnımın küçük olduğunu söyledi . 2.5 aylığım 4 aylık gibi karnım var . Böyle giderse nasıl olacak bilmiyorum ;/ zaten 65 kilo ile Hamile kaldım , 69 kiloyum :KK17: doktor korkma , ilk başlarda çabuk alınıyor dedi . Zamanla vücutta alışıyormuş hamileliğe .

Bazı hamile kıyafetleri gerçekten çirkin haminne kıyafeti gibi... ama bazıları da çok şık . Eğer güzel bir kıyafet bulamazsan , beğendiğin kıyafetin bir iki beden büyüğünü alabilirsin .
Ben kendimi bu ara bakamıyorum bide göbeğim çabuk çıktı benim . Doktor iç karnımın küçük olduğunu söyledi . 2.5 aylığım 4 aylık gibi karnım var . Böyle giderse nasıl olacak bilmiyorum ;/
evet ben de öyle düşündüm buyuk beden alma olarak

ben de 56 kiloydum tedaviye basladıgımda

ilaçlardan dolayı 4 kilo almısım 60 kılo ıle hamıle kaldım

boyum da 1,60 artık tam topvari birşey olurum :)

şuanda eskı pantolonlarımı gıyıyorum ama işyerınde ve araba kullanırken düğmeler acık şekilde:D

Erkek mi acaba senin ?

Ben de en son geçen hafta Cuma gittim kalp atışını duyduk çok şükür doktor 3 hafta sonra gel dedi tahlil istedi 26 Ekim’de gidicem tekrar sizin nasıl gidiyor bulantı falan var mı :)
maşallah maşalahh :)
ben de 19 unda gidicem pek bulantım yok sadece açken arada kötü oluyorum okadar.
bel ağrım var maalesef. bi de arada leke geliyor ama iyiyim şükürler olsun...

evet ben de öyle düşündüm buyuk beden alma olarak

ben de 56 kiloydum tedaviye basladıgımda

ilaçlardan dolayı 4 kilo almısım 60 kılo ıle hamıle kaldım

boyum da 1,60 artık tam topvari birşey olurum :)

şuanda eskı pantolonlarımı gıyıyorum ama işyerınde ve araba kullanırken düğmeler acık şekilde:KK70:

Erkek mi acaba senin ?
benimde karnım çok çıktı .. erkek mi oluyor ozaman :)

Ben kendimi bu ara bakamıyorum, bende de var aynı durum .
bide göbeğim çabuk çıktı benim . Doktor iç karnımın küçük olduğunu söyledi . 2.5 aylığım 4 aylık gibi karnım var . Böyle giderse nasıl olacak bilmiyorum ;/ zaten 65 kilo ile Hamile kaldım , 69 kiloyum :KK17: doktor korkma , ilk başlarda çabuk alınıyor dedi . Zamanla vücutta alışıyormuş hamileliğe .
Sen de bebişi ilk başta görememiştin ya kese içi senin de simsiyah mıydı

Back