- 11 Ağustos 2017
- 190
- 80
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinkfloyyydd
-
Merhaba arkadaşlar; ben başlıktanda anlayacağınız gibi tüp bebek ile çok şükür hamileyim. Suan 5+1 haftam. Henüz bulantılarım başlamadı kese veya kalp atışını da duymadık doktorum 6 gün sonra çağırdı kese icin suan belirti olarak göğüslerimde ağrı var ve damarlar çıktı birde midem yanıyor sürekli. Bir kaç gün öncesine kadar kaşık agrılarım da vardı kesildi. Burada birbirimize destek oluruz diye düşündüm sizin de belirtileriniz varsa yazarsanız bana ve diğer arkadaşlara fikir olur şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
İnsallah kalp atışlarını duyabildin mi canım :)Canım normal gebelik ile tüp bebek gebeliğinin , gebe kalındıktan sonra hiç bir farkı olmuyor . Sadece gebe kalma yöntemi farklı :) ama ben de tüp bebek ile kaldım .
7. haftamdayım ve 2 gündür bulantılarım var :/ onun dışında kasık ağrısı ilk zamanlar daha sık oluyordu şimdi öyle değil , göğüs ağrısı ve bulantı dışında bir sıkıntım Yok şimdilik .
Sen de inşallah hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına :)
benim belirtilerim de size benziyor henuz mide yanmasi var en baskin olarakMerhaba arkadaşlar; ben başlıktanda anlayacağınız gibi tüp bebek ile çok şükür hamileyim. Suan 5+1 haftam. Henüz bulantılarım başlamadı kese veya kalp atışını da duymadık doktorum 6 gün sonra çağırdı kese icin suan belirti olarak göğüslerimde ağrı var ve damarlar çıktı birde midem yanıyor sürekli. Bir kaç gün öncesine kadar kaşık agrılarım da vardı kesildi. Burada birbirimize destek oluruz diye düşündüm sizin de belirtileriniz varsa yazarsanız bana ve diğer arkadaşlara fikir olur şimdiden çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Birde yazmayı unutmuşum ağzımda acı bir tat var özellikle su içerken baya portakal kabuğu yemiş gibi acı :) bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahbenim belirtilerim de size benziyor henuz mide yanmasi var en baskin olarak
siz de insallah . ben dun keseyi gordum cok farkli bir histi . betaniz kac cikti en sonBirde yazmayı unutmuşum ağzımda acı bir tat var özellikle su içerken baya portakal kabuğu yemiş gibi acı :) bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah
En son transferin 12.gününde 458 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla deri 14.gün 1004 çıktı doktora attım 10 gün sonra gel dedi haftaya carsamba gidicem insallah :)siz de insallah . ben dun keseyi gordum cok farkli bir histi . betaniz kac cikti en son
Keseyi kaçıncı haftada gördünüzsiz de insallah . ben dun keseyi gordum cok farkli bir histi . betaniz kac cikti en son
Hadi ya zaten 5000 üstü olması gerekiyormuş sanırım olsun icin rahatlamıştır az da olsa benim doktorum 14.günde 10 gün sonra gel dedi acaba kalp sesini de belki duyarız diye mi dedi acaba çünkü normalde bu hafta kese gözükebilirdi neyse sabredicez yapcak bisey yok :)dun gordum keseyi . hafta tam belli degil gec dollenme oldugu icin tahmini 4.5 5 haftaliksin. dedi. haftaya kalp atisini duyarsak net haftayi soyleywcwk :)beta tahmini 3000 lerdeydi . karindan goremedi ama
bence kalp atisi icin oyle bi sure vermistir . 1 kerede halletmek icinHadi ya zaten 5000 üstü olması gerekiyormuş sanırım olsun icin rahatlamıştır az da olsa benim doktorum 14.günde 10 gün sonra gel dedi acaba kalp sesini de belki duyarız diye mi dedi acaba çünkü normalde bu hafta kese gözükebilirdi neyse sabredicez yapcak bisey yok :)
Canım bide bisey sorucam cay kahve iciyormusun sen ? Ben içmiyorum ama canım çok istiyor arada icsem mi abartmadanbence kalp atisi icin oyle bi sure vermistir . 1 kerede halletmek icin
:) dr kahveyi kesinlikle icme dedi cayi da cok acik ic dedi . ben dayanamadim kahve ictim ama 1 fincanCanım bide bisey sorucam cay kahve iciyormusun sen ? Ben içmiyorum ama canım çok istiyor arada icsem mi abartmadan
Merhaba öncelikle hayırlı olsun insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız diğer tedaviniz negatifmiydi? Bu arada sonucunuz gayet güzel insallah güzel bir şekilde katlanırMerhaba kızlar, bende sizinle aynıyım. 2. denemem. 12. gün beta 343 idi, yarın tekrarlayacagım beni de kalp atışı için 2 hafta sonraya cagırdı. ben henuz kese vs de gormedim. ikisine birlikte bakacak.
insallah hayırlısı ile devam etsin hepimizin :)
Diğer tedavimde tutmuştu aslında ama boş gebelik oldu. O yüzden şimdi kese + kalp atışı duymadan inanmıyorumMerhaba öncelikle hayırlı olsun insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız diğer tedaviniz negatifmiydi? Bu arada sonucunuz gayet güzel insallah güzel bir şekilde katlanır
Ben de eşimde aynı şekilde bizim ilk ama 2 sene olacak ocak ta ilk kez hamile oldum herhalde bi 4 5 aylık olana kadar hamile olduğuma inanamayacağız zaten öyle pek sevinemiyoruz da her an korku içinde insallah bu sefer size de kalp atışını duyarsınızDiğer tedavimde tutmuştu aslında ama boş gebelik oldu. O yüzden şimdi kese + kalp atışı duymadan inanmıyorum
tahmini doğum 27 Mayıs veriyor bana da..
Canım duymadık ama gördük:) yarın tekrar gideceğiz inşallah duyariz bakalımİnsallah kalp atışlarını duyabildin mi canım :)
boş gebelik nasıl oluyorDiğer tedavimde tutmuştu aslında ama boş gebelik oldu. O yüzden şimdi kese + kalp atışı duymadan inanmıyorum
tahmini doğum 27 Mayıs veriyor bana da..
Boş gebelikte kese var ancak yolk sac ve bebek yok. bomboş gözüküyor kese simsiyah. kürtaj ile keseyi aldılar benim.boş gebelik nasıl oluyor
nasıl anlasılıyor
kalp atısı mı duyulmuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?