dün maaf olduk biz
sperm bulunamadı kuzenimde
2 yumurta çıktmış
stop dediler..
nesrinbar buarada benimde eş azolu anam
s
mamba korkma canım tutunma kanamasıdır inşallah aradın mı doktorunu dikkat et bakalım bir süre ayyyyyyyyyy korkutma kız bizi içim cızladı kanama lafını okuyunca.doktorla konuşunca haberdar et güzel anne:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
bencede yaaa tutunma kanamasıdır o,,senin bebişler biraz fazla afacan heraldee :)) ondandır tatlım
içini ferah tut emi :)))
Kızlar merhaba.Kızlar bu gün transferin ikinci günü.Dün transfer yapıldığı andan kasıkta hafif ağrım var.Çokk az adet ağrısı gibi.Bir de sanki karnımda hava var.Korkulumu bu ya?
Kızlar merhaba.Kızlar bu gün transferin ikinci günü.Dün transfer yapıldığı andan kasıkta hafif ağrım var.Çokk az adet ağrısı gibi.Bir de sanki karnımda hava var.Korkulumu bu ya?
mamba senin kanaman kesildi mi?ne yaptın?
Yasiniz:28
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz:8 yıl
Rahatsizliklariniz:yok sebebsiz
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:2 defa aşılama negatif sonuç
Kacinci tup denemeniz:1. tüp deneme
Kac embryo transfer edildi?:16 yumurta toplandı,13 döllendi,2 transfer kaln 9 dondurma
Hangi tarihte transferiniz oldu:25 mart 2009 çarşamba
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:bel,sırt ağrısı adet ağrısı benzeri ağrılar mide bulantısı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:2
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:anadolu sağlık merkezi (dr.ebru öztürk)
Merhaba ,sayın meslaktaşım nasılsın,hala denemeler sürüyormu?Umarım iyisindir..Ben uzun zamandır giremedim.Bu tüp bebek olayını bir süreliğine hayatımdan çıkarmıştım.Tam 3. ye başlayacakken normal hamile kaldım.Şimdi 3,5 ay oldu.Hergün tüm burda benimle olan arkadaşlar için dua ediyorum.Hatırladığım kadarıyla sorunumuz aynıydı.Normalde deniyorsunuzdur umarım.Allahım sana ve tüm isteyenlere biran önce meleklerini gönderir işallah.Sevgiler..
Nesrin canim tesede bulunamadi zaten yaaa ,biz gecen sene olduk cok sayida sperm bulundu bizde bende senle coknkonusmak istiyorumda denk gelemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?