Yasiniz:34
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz: 3 yıldır
Rahatsizliklariniz:Belirlenmiş bir sebebi yok eşimde biraz morfoloji bozukluğu var ama çok fazla değil
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:aşılama (1 kere)ve klomen ve Menogonla yumurta geliştirme
Kacinci tup denemeniz?:Bu 3. arada1 de dondurulmuşlar var
Kaç Yumurta oldu : Bu seferkinde 22 yumurtadan 17 sine işlem yapıldı 15 döllendi 11 tanesine pgt yapıldı pgt den 3 tane canlı çıktı
Kac embryo transfer edildi?
aha öncekilerde 2 dondurulmuşta ve buseferkinde 3 tane
Hangi tarihte transferiniz oldu?:28 Mart
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:Karında ağrı ilk günlerde şiddetli bel ağrısı ara ara batmalar
Test Tarihi : 9 Nisan bekleyemedim ve malesef koca bir negatif daha aldım
Sonuc olumluysa bebek sayisi:
Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Ben sanırım pes ettim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz: 3 yıldır
Rahatsizliklariniz:Belirlenmiş bir sebebi yok eşimde biraz morfoloji bozukluğu var ama çok fazla değil
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:aşılama (1 kere)ve klomen ve Menogonla yumurta geliştirme
Kacinci tup denemeniz?:Bu 3. arada1 de dondurulmuşlar var
Kaç Yumurta oldu : Bu seferkinde 22 yumurtadan 17 sine işlem yapıldı 15 döllendi 11 tanesine pgt yapıldı pgt den 3 tane canlı çıktı
Kac embryo transfer edildi?

Hangi tarihte transferiniz oldu?:28 Mart
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:Karında ağrı ilk günlerde şiddetli bel ağrısı ara ara batmalar
Test Tarihi : 9 Nisan bekleyemedim ve malesef koca bir negatif daha aldım
Sonuc olumluysa bebek sayisi:
Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Ben sanırım pes ettim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin