• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebekle bebek sahibi olan arkadaslar, hamileler ve bekleyiste olanlar!

canim benim sagol. ayni dilekler senin icin de gecerli! yalniz bugun cogul kelime kullanan ikinci kisi sensin:) hayirlisi olsun insallah!

olmuşken tam olsun iki üç Allah ne verdiyse artıkdelikafadulden

Yasiniz:24

Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?:3 yıldır

Rahatsizliklariniz:eşimde varikosel ve azospermi

Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:varikosel ameliyatı.klomen ilaç tedavisi

Kacinci tup denemeniz?: 2.ci yarın yumoşlar toplanıyor

Kac embryo transfer edildi?: ilk tedavimde 3 tane / ikinci 2 tane

Hangi tarihte transferiniz oldu?:3 ocak / 7 nisan
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: ilk tedavimde 2 haftalık beklemede göğüslerim şişti uçlarında koyulaşma oldu,hassaslaştı,karnımda hafif şişlik hissi vardı,çok sık sıkışıklık hissi ve idrara çıkma,ara ara kasıklarımda batma şeklinde sancı, bikaçtane daha vardı ama şuan hatırlıyamadım

Sonuc olumluysa bebek sayisi:

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: arkadaşlar lütfen tüp bebek tedavilerinde belirtilerre takılıp kalmayın,hiç bir belirti yokken pozitif, hamilelik belirtileri varkende negatif sonuçlar alınabiliyor.biliyorum takılmamak mümkün değil ama...bu durum kendimizi strese sokmadan başka hiç bir işe yaramıyor...Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin...umarım hepimiz anniş oluruz...
Anket için teşekkürler.........a.s.

Son düzenleme:
Yasiniz:30
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz: 1 yıldır
Rahatsizliklariniz:endometriozis
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:2 başarısız aşılama
Kacinci tup denemeniz: ilk deneme (umarım tekrarına gerek kalmaz)
Kac embryo transfer edildi:24 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 3 tane 5. gün transferi yapıldı
Hangi tarihte transferiniz oldu:26 mart
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:arasıra regl arası gibi kasıklarda ağrı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:6 nisanda sonuç belli olacak
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:

Yasiniz:26
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?bu ocak ayında başladım marttada tamamlandı
Rahatsizliklariniz:geçen yıl 1 kere laparoskopi ameliyatı oldum
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:yok
Kacinci tup denemeniz?:ilk denemem
Kac embryo transfer edildi?:3 embryo transfer oldu
Hangi tarihte transferiniz oldu?:21 martta
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:kasık bel regl ağrısı,kramplar,batmalar,sık idrar
Sonuc olumluysa bebek sayisi:henüz belli değil yani ikizde olabilir
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:Dr Kağan Bozkurt.Özel Ege Tüp Bebek Merkezi İzmir

Yasiniz: 27

Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 2 yıl

Rahatsizliklariniz: :eşimde spermhareketsizliği var

Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: . yok

Kacinci tup denemeniz?: ilk ve 9 haftalık hamişim:nazar::emir_bebek:

Kac embryo transfer edildi?: 2 tane

Hangi tarihte transferiniz oldu?: 17/02/2009

2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:çok uyku yaptı

Test gunu: 28/02/2009

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: beylikdüzü medicanada aysun güney doktorum ve gayet memnunum...tavsiye ederim

test için tşk.

Yasiniz:25
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?3 bucuk yıldır
Rahatsizliklariniz:polikistik over
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: ganophone 6 ay yumurta gelıstırıcı yanı
Kacinci tup denemeniz?: 1 tüp bebek bır dondurulmus embiryo
Kac embryo transfer edildi?: tüp bebekte 3 dondurulmusta 4
Hangi tarihte transferiniz oldu?: 14 mart
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: kasıkta batma ve agrı
Sonuc olumluysa bebek sayisi: 1

1 tüp bebek nededım olmadı sımdı doldurulmus embıryo ıle hamıle kaldım
pazartesı bebegı gorcem kısmetsekaydirigubbakcemile5

Yasiniz: 29

Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz? 7 yıl

Rahatsizliklariniz: :2005 yılında nırmal yolla gebelik oluştu fakat dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı.

Tup'den once denediginiz tedavi metodlari: yok

Kacinci tup denemeniz?: 1.pozitif (27 haftalık erken doğum 4,5 ay sonrada kayıp)2.negatif.

Kac embryo transfer edildi?:her iki denememde de 3 tane embryo

Hangi tarihte transferiniz oldu?: 11/03/2009

2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz: göğüs şişkinliği ve hassiyeti.

Test gunu: 23.03.2009 NEGATıF.

Paylasmak istediginiz diger bilgiler: kadıköy acıbadem cem demirel.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr teyze oluyorum lütfen Allahın mucizelerine inanın bir arkadaşımın eşinde morfoloji bozukluğu vardı doktorlar hamile kalmasının imkansız olduğunu söylediler ama az önce mutlu haberi aldım arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış adet bozukluğu olduğu için gecikmesini hiç önemsememiş 2 aydır durum böyle devam edince bir umut test yapmış veeeeeeeeeeeee sonuç pozitif.hiç bir şey imkansız değil bunu bir kez daha gördüm... Allah umarım mucizelerinden birini bu uğurda emek veren gözyaşı döken ve sabırla bekleyen herkese gönderir.acayip enerji oldum ümidimizi kesmeyelim BıR GÜN MUTLAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA

butun hamile arkadaslari tebrik ediyorum. hepiniz saglikli ve mutu bir 9 ay gecirin, ayni sekilde bebeklerinizi kucaginiza alin insallah. bekleyenler icin de dua ediyorum! insallah hepimiz donup ankete bebek sayimizi yazacagiz!

Yasiniz:29
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?2 yıldır
Rahatsizliklariniz:prolaktın yukseklıgı,polıpım vardı alındı.esimde varıkosel amelıyatı oldu.
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:aşılama (1 kere)
Kacinci tup denemeniz?:ilk denemem (umarım sonuncu olur)
Kac embryo transfer edildi?:3 tane
Hangi tarihte transferiniz oldu?:2 nısan
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:karında acı,kasıklarda acı,halsızlık
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:14 unde belli olacak ama ben hıssedıyorum herkesın olumlu olacak bu ay...:):):)

Sevgidolu kizlik zarim iliskide acilmamis toplama yrtilmis dikmisler bide kis yapmislar beni:)
Nesrinbar kacinci denemede olumlu sonuc aldiniz ve kac tane yumosun cikiyor ayni durm kuzenimde var 3 yumos oldu yarin toplancak ve esi mikrotese olacak ilk denemeleri

Sevgidolu kizlik zarim iliskide acilmamis toplama yrtilmis dikmisler bide kis yapmislar beni:)
Nesrinbar kacinci denemede olumlu sonuc aldiniz ve kac tane yumosun cikiyor ayni durm kuzenimde var 3 yumos oldu yarin toplancak ve esi mikrotese olacak ilk denemeleri

canım benim 51 yumurtam oluşmuştu:)))) 31 tane aldılar fakat ben sonrasında ohss oldum aşırı uyarılmadan dolayı.ilk denemem pozitifti fakat düşükle sonuçlandı.2. denemede negatif aldık sonucu.3.denemeyi yapıcaz bakalım bu sefer kaç tane yumoş vericem:)))umarım kuzenin olumlu sonuç alır

dün maaf olduk biz
sperm bulunamadı kuzenimde
2 yumurta çıktmış
stop dediler..
nesrinbar buarada benimde eş azolu anam
s

Yasiniz:34
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz: 3 yıldır
Rahatsizliklariniz:Belirlenmiş bir sebebi yok eşimde biraz morfoloji bozukluğu var ama çok fazla değil
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:aşılama (1 kere)ve klomen ve Menogonla yumurta geliştirme
Kacinci tup denemeniz?:Bu 3. arada1 de dondurulmuşlar var
Kaç Yumurta oldu : Bu seferkinde 22 yumurtadan 17 sine işlem yapıldı 15 döllendi 11 tanesine pgt yapıldı pgt den 3 tane canlı çıktı
Kac embryo transfer edildi?:Daha öncekilerde 2 dondurulmuşta ve buseferkinde 3 tane
Hangi tarihte transferiniz oldu?:28 Mart
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:Karında ağrı ilk günlerde şiddetli bel ağrısı ara ara batmalar
Test Tarihi : 9 Nisan (o tarihe kadar dayanabilirsem)
Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Ben donrulmuşlarla denediğimde hamile kaldım ama malesef sonucu öğrendikten birkaç gün sonra düştü ancak hiçbirinin bekleme sürelerinde pek bir fark olmadı bu nedenle belirtilere pek takılmayın diyeceğim ama olmuyor biliyorum.Bende şu anda sürekli adet olacakmışım gibi hissediyorum rabbim inşaallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bebekler verir çünkü bu da olmazsa gerçekten çok canım yanacak çünkü artık umutlarım tükenmeye başladı.ınşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bol bol dua edelim çünkü başka yapabileceğimiz bir şey yok

Yasiniz: 29
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz?3 YIL
Rahatsizliklariniz:eşimde ileri hareketli sperm sayısı ve morfoloji 0 ben de pko luyum
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:1 kez aşılama ve
Kacinci tup denemeniz?:3
Kac embryo transfer edildi?:3
Hangi tarihte transferiniz oldu?:27-29 mart (ardışık transfer)
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:son iki gün bulantı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:1 gibi görünüyor

Yasiniz:28
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz: 2,5 yıldır
Rahatsizliklariniz:Sağ tüpüm tıkalı,sperm analizinde hareketlilik problemi vardı
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:yok
Kacinci tup denemeniz?:ilk
Kaç Yumurta oldu : 9 yumurta oldu,5 tanesi döllendi
Kac embryo transfer edildi?:3 tane
Hangi tarihte transferiniz oldu?:25 Şubat
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:ara ara batmalar tek taraflı
Test Tarihi : 7 Mart
Sonuc olumluysa bebek sayisi:tek
Paylasmak istediginiz diger bilgiler: Moral herşeyden öneli olumlu düşünmek lazım bi de herşeyin hayırlısı tabi...bu süreçte kendimize dikkat etmemiz çook önemli benim bugün 8+0 hala çok dikkat etmek zorundayımm allah herkese bu duyguyu yaşatsın o kadar güzel kiii...sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeee

kelebek74, iyi sanslar canim! insallah bu sefer hamilesin!

cherry09 ve gunesduygu sizleri cok tebrik ederim! saglikli ve mutlu bir 9 ay gecirin!

benim dun gece kahverengi lekelenmem oldu, bu sabah da biraz kanla karisikti. bilemiyorum... var mi transferden 7-8 gun sonra lekelenen?

Back
X