• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup Bebekle bebek sahibi olan arkadaslar, hamileler ve bekleyiste olanlar!

ınşallah canım ...Sendeki lekelenme gibi birkaç arkadaşta daha duymuştum yerleşme kanaması olduğunu söylemişlerdi.Kendini üzme inşallah hayırlı haberlerini alırız

sagol kelebekcim, insallah dedigin gibi yerlesme kanamasidir. hemsireyi aradim az once, kanama devam ederse yarin teste gel dedi. yoksa carsamba gelebilirsin dedi. bakalim ne olacak...

dün maaf olduk biz
sperm bulunamadı kuzenimde
2 yumurta çıktmış
stop dediler..
nesrinbar buarada benimde eş azolu anam
s

üzüldüm canım ya kuzen için canım Allah öyle büyük ki hiç belli olmaz kendiliğinden olur bakarsınız. canım tese de bulunuyor bizde siz ne durumdasınız

mamba korkma canım tutunma kanamasıdır inşallah aradın mı doktorunu dikkat et bakalım bir süre ayyyyyyyyyy korkutma kız bizi içim cızladı kanama lafını okuyunca.doktorla konuşunca haberdar et güzel anne:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

bencede yaaa tutunma kanamasıdır o,,senin bebişler biraz fazla afacan heraldee :)) ondandır tatlım

içini ferah tut emi :)))

mamba korkma canım tutunma kanamasıdır inşallah aradın mı doktorunu dikkat et bakalım bir süre ayyyyyyyyyy korkutma kız bizi içim cızladı kanama lafını okuyunca.doktorla konuşunca haberdar et güzel anne:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

nesribar sen cok tatli bi kadinsin yaaa. boyle tam sarilmalik! Şeniz

bencede yaaa tutunma kanamasıdır o,,senin bebişler biraz fazla afacan heraldee :)) ondandır tatlım

içini ferah tut emi :)))

egeli yalniz cogul kullanan 3. kisi sensin bu forumda:))) allah mi soyletiyor nedir anlamadim. insallah tutunma kanamasidir canim! Şeniz

bugun ziplamiyor musun? hihoyyyt

aaaa ayıp ettin zıplamammmı hiççç yoksa benim bebişlerdeee küser banaaa hihoyyyt

biraz evvel kanamam artti. leke seklinde degil, normal kan renginde ve cok. sanirim gecmis olsun diyoruz bana. cok uzgunum.

Nesrin canim tesede bulunamadi zaten yaaa ,biz gecen sene olduk cok sayida sperm bulundu bizde bende senle coknkonusmak istiyorumda denk gelemedik

Yasiniz:28
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz:8 yıl
Rahatsizliklariniz:yok sebebsiz
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:2 defa aşılama negatif sonuç
Kacinci tup denemeniz:1. tüp deneme
Kac embryo transfer edildi?:16 yumurta toplandı,13 döllendi,2 transfer kaln 9 dondurma
Hangi tarihte transferiniz oldu:25 mart 2009 çarşamba
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:bel,sırt ağrısı adet ağrısı benzeri ağrılar mide bulantısı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:2
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:anadolu sağlık merkezi (dr.ebru öztürk)

Kızlar merhaba.Kızlar bu gün transferin ikinci günü.Dün transfer yapıldığı andan kasıkta hafif ağrım var.Çokk az adet ağrısı gibi.Bir de sanki karnımda hava var.Korkulumu bu ya?

Kızlar merhaba.Kızlar bu gün transferin ikinci günü.Dün transfer yapıldığı andan kasıkta hafif ağrım var.Çokk az adet ağrısı gibi.Bir de sanki karnımda hava var.Korkulumu bu ya?

ins hayirlisi olur arkadasim bende kismetse cumartesi yapotircam ama doktorum agri olacagini soyledi bana yani korkma hayirlisiyla haberini aliriza.s.

Merhaba ,sayın meslaktaşım nasılsın,hala denemeler sürüyormu?Umarım iyisindir..Ben uzun zamandır giremedim.Bu tüp bebek olayını bir süreliğine hayatımdan çıkarmıştım.Tam 3. ye başlayacakken normal hamile kaldım.Şimdi 3,5 ay oldu.Hergün tüm burda benimle olan arkadaşlar için dua ediyorum.Hatırladığım kadarıyla sorunumuz aynıydı.Normalde deniyorsunuzdur umarım.Allahım sana ve tüm isteyenlere biran önce meleklerini gönderir işallah.Sevgiler..

mamba senin kanaman kesildi mi?ne yaptın?

toprak benim kanamam dun aniden kesildi. kahverengi lekeler geri geldi. doktorum bir gun daha dayan o zaman dedi, o yuzden bu sabah gitmedim teste. normal test tarihim persembe ama ben galiba yarin gidecegim. bu merak beni oldurecek yoksa.

dun kani gorunce tuvalette oturdugun yerde agladim yarim saat, yasimi tuttum, bitti. sonuc negatif de olsa hazirim yani.

Yasiniz:28
Ne zamandir bebek icin calisiyorsunuz:8 yıl
Rahatsizliklariniz:yok sebebsiz
Tup'den once denediginiz tedavi metodlari:2 defa aşılama negatif sonuç
Kacinci tup denemeniz:1. tüp deneme
Kac embryo transfer edildi?:16 yumurta toplandı,13 döllendi,2 transfer kaln 9 dondurma
Hangi tarihte transferiniz oldu:25 mart 2009 çarşamba
2 haftalik bekleme surecindeki belirtileriniz:bel,sırt ağrısı adet ağrısı benzeri ağrılar mide bulantısı
Sonuc olumluysa bebek sayisi:2
Paylasmak istediginiz diger bilgiler:anadolu sağlık merkezi (dr.ebru öztürk)

kinder tebrik ederim!! saglikli ve mutlu bir 9 ay gecir umarim bebeklerinle beraber!

:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba ,sayın meslaktaşım nasılsın,hala denemeler sürüyormu?Umarım iyisindir..Ben uzun zamandır giremedim.Bu tüp bebek olayını bir süreliğine hayatımdan çıkarmıştım.Tam 3. ye başlayacakken normal hamile kaldım.Şimdi 3,5 ay oldu.Hergün tüm burda benimle olan arkadaşlar için dua ediyorum.Hatırladığım kadarıyla sorunumuz aynıydı.Normalde deniyorsunuzdur umarım.Allahım sana ve tüm isteyenlere biran önce meleklerini gönderir işallah.Sevgiler..

Simaysicim iyiyim senin ve diğer arkadaşların güzel haberlerini okudukça daha da iyi oluyorum.Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Ben adet olabilirsem 3. denemeye başlayacağım bu ay ,doktorla görüştük umut tüp bebekle.İnşallah bu sefer olacak diye düşünüyorum içimden öyle geçiyor.Sevgilerle kendine ve bebişine çok iyi bak...a.s.

mamba offfffffffffffffffffff ya çok üzüldüm bencede hemen git lütfen dursunlar orda seni öyle iyi anlıyorum ki içindeki acının tarifi olamaz ama sen yinede lütfen umudunu kaybetme belki bir tanesi bırakıyordur ne olur haberdar et bizide Allah yardımcın olsun ve emeklerinizi boşa çıkarmasın

Nesrin canim tesede bulunamadi zaten yaaa ,biz gecen sene olduk cok sayida sperm bulundu bizde bende senle coknkonusmak istiyorumda denk gelemedik

canım ben hep akşam saatlerinde burdayım bütün gün okuldayım çünkü.sen de bir saat ver akşam saati biz denk getirelim :1hug:

Back
X