- 25 Ocak 2017
- 21
- 6
- 1
- 35
InsAllah canm cok uzuluyorum esimle sorun yaşamaya basladim sorun sende demeye basladi meryem suresini okuyorum Allahin izniyle olumlu olmasi icin dua ediyorum. Sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insAllah melekleriniCanim bn bilgi vereyim .tüplerin kapalı açık olmasının bir etkisi olmayacak. Bnm sağ tup kapalı. 3 tup denedim .1.ci tuttu 3 aylıkken kalbi durdu
2. Kimyasal
3.yani bu gebeligim büyük ihtimal ikiz
Pozitif ol ..umut ey ..Hiç zor değil emin ol tutacak
Bnm doktorum tedaviden önce bana bitki karışımı verdi içirdi cnm ..InsAllah canm cok uzuluyorum esimle sorun yaşamaya basladim sorun sende demeye basladi meryem suresini okuyorum Allahin izniyle olumlu olmasi icin dua ediyorum. Sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insAllah meleklerini
Kuzum 3 ay once laparoskopi oldum o gunden beri doktora gitmedim yeni yeni kendimi topluyorum suan gerekli evraklari hazirliyoruz basvuru yapmak icin hic bir bilgim yok o yuzden. Doktor esimin arkadasi o evraklari hazirlayin dedi gidip sureci ogrenicemBnm doktorum tedaviden önce bana bitki karışımı verdi içirdi cnm ..
Hakkında hayırlısı olsun cnmKuzum 3 ay once laparoskopi oldum o gunden beri doktora gitmedim yeni yeni kendimi topluyorum suan gerekli evraklari hazirliyoruz basvuru yapmak icin hic bir bilgim yok o yuzden. Doktor esimin arkadasi o evraklari hazirlayin dedi gidip sureci ogrenicem
Oh masallah darısı başıma ve tüm isteyenlereKızlar dün bebeğinin kalbini dinledim pıt pıt atıyodu çok duygulandım. Allah herkese nasip etsin ne kadar güzel bir duyguymuş
Amin canım amin. Herkesin mutlu haber alması beni de mutlu ediyorOh masallah darısı başıma ve tüm isteyenlere
Canım sende pıhtılaşmaya yatkınlık var mı?Selam kizlar dr. Gerek yok demesine rağmen dayanamadim yine kan testi yaptırdım çok sükür 461.20 yi gördüm.Bundan sonra takibimi yapacak olan doktorla randevum vardi bugün oraya gittim,kullandığım ilaclara ek olarak kan sulandirıcı corasprin ve igne verdi.Karnimdan ultrasonla baktı,cok minik kese gösterdi. :) Tabi asil muayene 4 şubatta...O minicik seyi görmek bile mucize...Allah sonuna kadar sağlikli bi sekilde devam ettirsin.Hepimiz bebislerimize kavuşalim insallah...
Cok sevindim canim benim, allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallah, darisi bizeKızlar dün bebeğinin kalbini dinledim pıt pıt atıyodu çok duygulandım. Allah herkese nasip etsin ne kadar güzel bir duyguymuş
Evet canim...Dogal yolla iki kez hamile kaldim ikisinide kalp atislari durdu diye kaybettim.simdi tüp bebek yaptik pozitif sonuc ama tup bebek merkezindeki dr. Kan sulandirici onermedi ustelik genetik testim homozigot MTFHR C677T polimorfizm saptandığı halde.Bende güvenemeyip takibimi yaptıracağim doktora gittim o da bunları verdi.Ben elimden geleni yapayımda gerisi Allahın taktiriCanım sende pıhtılaşmaya yatkınlık var mı?
Banada gerek yok demişlerdi bnde dun yine verdim .Selam kizlar dr. Gerek yok demesine rağmen dayanamadim yine kan testi yaptırdım çok sükür 461.20 yi gördüm.Bundan sonra takibimi yapacak olan doktorla randevum vardi bugün oraya gittim,kullandığım ilaclara ek olarak kan sulandirıcı corasprin ve igne verdi.Karnimdan ultrasonla baktı,cok minik kese gösterdi. :) Tabi asil muayene 4 şubatta...O minicik seyi görmek bile mucize...Allah sonuna kadar sağlikli bi sekilde devam ettirsin.Hepimiz bebislerimize kavuşalim insallah...
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum canım. Hiç normal değerim yok hepsi heterozigot. PAI-1 4G/5G Homozigot. Allah yardımcınız olsun. Benim ilk gebeliğim . İnşallah iğnenin dozu yeterlidir.Evet canim...Dogal yolla iki kez hamile kaldim ikisinide kalp atislari durdu diye kaybettim.simdi tüp bebek yaptik pozitif sonuc ama tup bebek merkezindeki dr. Kan sulandirici onermedi ustelik genetik testim homozigot MTFHR C677T polimorfizm saptandığı halde.Bende güvenemeyip takibimi yaptıracağim doktora gittim o da bunları verdi.Ben elimden geleni yapayımda gerisi Allahın taktiri
Zaten bazı doktorlar bunu kabul etmiyor. Ama bence başka doktora daha git yada hematoloji uzmanına.Evet canim...Dogal yolla iki kez hamile kaldim ikisinide kalp atislari durdu diye kaybettim.simdi tüp bebek yaptik pozitif sonuc ama tup bebek merkezindeki dr. Kan sulandirici onermedi ustelik genetik testim homozigot MTFHR C677T polimorfizm saptandığı halde.Bende güvenemeyip takibimi yaptıracağim doktora gittim o da bunları verdi.Ben elimden geleni yapayımda gerisi Allahın taktiri
Amin canım Allah sizin bebişlerimizi kalbini duymayı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Cok sevindim canim benim, allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallah, darisi bize
Sabah aksam 0.4 ile baslicaz.Insallah yeterli olur.Siz hangi dozda kullaniyorsunuz..Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum canım. Hiç normal değerim yok hepsi heterozigot. PAI-1 4G/5G Homozigot. Allah yardımcınız olsun. Benim ilk gebeliğim . İnşallah iğnenin dozu yeterlidir.
Iste o yüzden baska doktora gittim bu ilacin bir zarari olmaz riske atamayiz kullanalim dedi.Dozunuda daha önceki dozlarima gore ayarladi.Ama bir hematologa gitme fikri bendede var araştiriyorum.Sizin onerceginiz biri var mi?Zaten bazı doktorlar bunu kabul etmiyor. Ama bence başka doktora daha git yada hematoloji uzmanına.
Canım günde bir tane ben hibor 3500 kullanıyorum doktor şimdilik iyi dedi. İlerleyen haftalarda doz arttırılır mı bilmiyorum. 8 haftam dolmak üzere benim.Sabah aksam 0.4 ile baslicaz.Insallah yeterli olur.Siz hangi dozda kullaniyorsunuz..
Iste o yüzden baska doktora gittim bu ilacin bir zarari olmaz riske atamayiz kullanalim dedi.Dozunuda daha önceki dozlarima gore ayarladi.Ama bir hematologa gitme fikri bendede var araştiriyorum.Sizin onerceginiz biri var mi?
Bence 0.4 luk yeterli olur. Ben 0.6 ilk kullanıyorum. Hematolog olarak üniversite hastanelerini tercıh edebilirsin. Özel de pek bilgim yok.Sabah aksam 0.4 ile baslicaz.Insallah yeterli olur.Siz hangi dozda kullaniyorsunuz..
Iste o yüzden baska doktora gittim bu ilacin bir zarari olmaz riske atamayiz kullanalim dedi.Dozunuda daha önceki dozlarima gore ayarladi.Ama bir hematologa gitme fikri bendede var araştiriyorum.Sizin onerceginiz biri var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?