• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar internette ünlü bazı doktorların makalelerini okudum.acil bir durum yoksa planlı sezeryanla rın beyin ve ciger gelişimi devam ettiği için 39+0 dan önce yapılmaması öneriliyor. Ben 38+5 oluyorum.yarın Drumu arayıp sorucam. Keşke bugün kontrole gitmeden önce okusaymisim sorardım.
Ben 28 agust ta 38+5 iken dogum yaptim.hamdolsun bir skntimiz olmadi.38+6 olacakti dogum 1 gun one cektik 30 agust tan itibaren yenidogan ekibinin tamami isinin basinda olmaz diye.37hafta dolduktan sonra zaten allahin izniyle bir sorun olma olasilihi cok kucuk

Maşallah herkesin günü belli olmuş kızlar ben hala 2 cm açılma ile normal doğumu bekliyorum hala sancım yok hiç etrafınızda benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ne zaman teşrif ederki benim oğluşum, drum ilk gebelikte açılmanın 10 cm bulması 1 hafta 10 günü bulabilir diyo heyecan yaptım iyice

Maşallah herkesin günü belli olmuş kızlar ben hala 2 cm açılma ile normal doğumu bekliyorum hala sancım yok hiç etrafınızda benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ne zaman teşrif ederki benim oğluşum, drum ilk gebelikte açılmanın 10 cm bulması 1 hafta 10 günü bulabilir diyo heyecan yaptım iyice
Sabret canım inş açılma olur. Bende çok normal istiyorum ama dr um sezeryan yanlısı.cok kararsız kaldım. Bana keske bir sebep gösterseler. Bebek donmedi yada açılma yok deseler sezeryanı daha çabuk kabullenirim

kendini normal doğuma şartlama canım. arkadaşım 40 haftaya kadar bekledi açılma olmadı sezaryen oldu. benim doktorum tabiki senin için en güzeli ve en sağlıklısı normal doğum dedi. am senin bebeğin kıymetli bebek o yüzden onun için en sağlıklısı sezaryen dedi. sana ağır olacak bildiğin ameliyat ama bebek için sağlıklısı bu dedi. 10 ekime gün verdi sezaryen için. 10 ekime kadar suyun gelir 9-10cm açılma olur hemen normal doğuma alırım. ama 10 ekimden sonrasını beklemem dedi. riske atmam dedi. 10 ekimde 38+4 oluyorum. bence sende şartlama kendini bebeğin ve senin için en sağlıklısı hangisi ise o olsun

Kizlar internette ünlü bazı doktorların makalelerini okudum.acil bir durum yoksa planlı sezeryanla rın beyin ve ciger gelişimi devam ettiği için 39+0 dan önce yapılmaması öneriliyor. Ben 38+5 oluyorum.yarın Drumu arayıp sorucam. Keşke bugün kontrole gitmeden önce okusaymisim sorardım.
38+5 olunca zaten 39. haftanin icinde oluyorsunuz

kendini normal doğuma şartlama canım. arkadaşım 40 haftaya kadar bekledi açılma olmadı sezaryen oldu. benim doktorum tabiki senin için en güzeli ve en sağlıklısı normal doğum dedi. am senin bebeğin kıymetli bebek o yüzden onun için en sağlıklısı sezaryen dedi. sana ağır olacak bildiğin ameliyat ama bebek için sağlıklısı bu dedi. 10 ekime gün verdi sezaryen için. 10 ekime kadar suyun gelir 9-10cm açılma olur hemen normal doğuma alırım. ama 10 ekimden sonrasını beklemem dedi. riske atmam dedi. 10 ekimde 38+4 oluyorum. bence sende şartlama kendini bebeğin ve senin için en sağlıklısı hangisi ise o olsun
Benim doktorum da aynısını dedi biz normal için bekleyelim şuan herşey iyi ama müdahale edilmesi gereken durum olursa yapacak bir şey olmaz dedi mecburen müdahale ederim bide tüp bebek olduğu için çok riske etmek istemem ama şuan herşey normal doğum için güzel bebek baş aşağı geçmiş dedi suyun iyi dedi 37 de çatı muayenesi yaparız dedi bekliyoruz hayırlısı olsun

Ayy kızlar benimde moralim bozuldu:KK43: şimdi nstye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.

kizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu :110:, eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
Ben varım canım. Eşimde %2 yerinde hareketli sperm vardi sadece sayisida cok azdı. 2. Denemede nasip etti rabbim. Ilkinde kaliteli embriyo oluamadi. 2. Sinde 10 tane 1. Kaliye embriyo olustu. Ve cok şükür tutundu oğlum. Ama moral cok onemli. Biz ne yaparsak yapalim herseyin vakti saati var. Cok yakin arkadasimla degerler ayniydi. Tup bebek yaptirdi olmadi. Tam 2. Ci deneme için ilaclarini aldi ve hamile oldugunu öğrendi simdi 2.5 aylık hamile. Oyuzden sadece dua ve moral. Allahin izniyle cok vakit kaybetmesen rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah

kizlar merhaba ben de geçen ay tüp bebek yaptirdim ama sonuç negatif kimyasal gebelik oldu :110:, eşimde sperm morfoloji bozuk, sayi az ve hepsi hareketsiz. Durumu bize benzeyen ve hamile kalan var mı aranizda ? Ben ankara yaşıyorum ve gelecek tedaviyi planlamak için yardiminiza ihtiyacım var.
Birde ilkinde kısa protokol uygulanmıştı ikincisinde uzun protokol uygulandi. Uzunda daha cok basari elde edildigini düşünüyorum hastanede bi cok kisi uzunla hamile kaldi. Bi danış istersen doktoruna. Birde 2 adet uzerine basladim 2. tedaviye.

Birde eşim proxeed plus kullandi ve keciboybuzu kürü yaptik her gun

Ayy kızlar benimde moralim bozuldu:KK43: şimdi nstye gircem. Bu doktorla ilk muayenemiz doğumu o yaptırcak. Erkek geride 3 hafta kiloda 2100 dedi. En fazla 18ine kadar beklerim dedi. Aralarında %20 den fazla varmış. En geç 18ine kadar durcaklar. 15 veya 18 inde doğum.
Canım hayırlısı olsun inşallah ama ikizlerde biri hep küçük oluyor bence toparlar doğumdan sonra hiç kendini stres yapma sen herşey gönlüne göre olsun inşallah

Tatlim dün arkadasim geldi oturmaya. Bebeği 33 haftalikken dogum yapti bebegi 2200 kg dogmus. Ve masallah ne kuveze girmis nede saglik problemi olmus. 2000 kg dan aşağısı riskliymis. Bence suan yapabilecegin en kotu sey moralini bozmak. Lutfen strese girme

Birde ilkinde kısa protokol uygulanmıştı ikincisinde uzun protokol uygulandi. Uzunda daha cok basari elde edildigini düşünüyorum hastanede bi cok kisi uzunla hamile kaldi. Bi danış istersen doktoruna. Birde 2 adet uzerine basladim 2. tedaviye.
cevap için saol canim. Ne güzel Allah bebeğini sağlicakla kucağına almayi nasip etsin. Forumu okuyunca hep negatif şeyleri görüyordum, buraya yazmak iyi oldu. inaniyorumki biraz uğraştirmali olsa da ben de bir gün bebeğime kavusacağım inşallah. Bugün Kaan hocadan randevu aldim, önce sperm değerlerini biraz düzeltip sonra tedaviye başlayacağim. Hem bu arada biraz maddi olarak rahatlamiş da olurum... herseyin hayirlisi

ben varım :)

merhaba sizde de mi hareket 0 dı, nasil tedavi oldunuz, neler yaptiniz ? Bu arada bebeğinizi Allah bağışlasın, kucağina almayi nasip etsin.
çok sağol canım darısı başına. Benim ikiz hamilelik :) bizde morfoloji sıfırdı. ileri hareketli yoktu yerinde hareketli vardı sadece ve sayıda çok azdı. ilk 2 deneme negatif oldu. 3. denemede clinic değiştirdim ve eşimden tesa ile sperm aldılar. adlarını hep karıştırıyorum o işlemin tesaydı sanırım ameliyat olan değil de lokal anestezi ile testislerni uyuşturup kelebek iğne ile sperm çektiler. o spermleri imsi yöntemi ile laboratuvarsa büyütüp en iyilerini seçtiler. 6 yumurtam vardı hepsi de döllendi ancak pgt den sadece 2 tanesi sağlıklı geldi diğerlerinde genetik bozukluk çıktı. sağlam gelen 2 tane embriyo transfer edildi çok şükür onlar da tutundu. bu arada dna hasarıda çoktu. bizde ilk başta kaan aydos'a gittik tedavi oldu eşim. kaan hoca normal yolla olur dedi ama olmadı. bence kaan aydos zaman kaybı. erkek infertitisinde başarılı bir merkeze git bence. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bebeğine kucağına alırsın inşallah.

kızlar biraz canım sıkkın kızım 15 günde sadece 200 gram almış. bayramdan önce gittiğimde de 15 günde 200 gram almıştı. oğlanla aralarında 100 gram fark vardı şimdi 400 gram olmuş. oğlan 15 günde 400 gram almış. çok canım sıkkın doktorum haftaya tekrar görmek istiyorum kızın gelişimi neden böyle oldu kontrol altına alıcam dedi :KK43: aranızda böyle olan var mı? bu arada 30. haftadayım kız 1310 oğlan 1750

çok sağol canım darısı başına. Benim ikiz hamilelik :) bizde morfoloji sıfırdı. ileri hareketli yoktu yerinde hareketli vardı sadece ve sayıda çok azdı. ilk 2 deneme negatif oldu. 3. denemede clinic değiştirdim ve eşimden tesa ile sperm aldılar. adlarını hep karıştırıyorum o işlemin tesaydı sanırım ameliyat olan değil de lokal anestezi ile testislerni uyuşturup kelebek iğne ile sperm çektiler. o spermleri imsi yöntemi ile laboratuvarsa büyütüp en iyilerini seçtiler. 6 yumurtam vardı hepsi de döllendi ancak pgt den sadece 2 tanesi sağlıklı geldi diğerlerinde genetik bozukluk çıktı. sağlam gelen 2 tane embriyo transfer edildi çok şükür onlar da tutundu. bu arada dna hasarıda çoktu. bizde ilk başta kaan aydos'a gittik tedavi oldu eşim. kaan hoca normal yolla olur dedi ama olmadı. bence kaan aydos zaman kaybı. erkek infertitisinde başarılı bir merkeze git bence. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde bebeğine kucağına alırsın inşallah.
ben de geçen ay tüp bebek tedavisi oldum, yumurta çoktu ama sadece 5i döllendi embriyolarinda durumu iyi değildi 3. gün transfer ettiler o yüzden pgt de yapamadik, dondurmak için de kalmadi. Hangi klinikte yapildi sizin tüp bebek ? ben ankara hrsde yaptirdim, tekrar oraya gitmek istemiyorum

Back